Skocz do zawartości

Wasze systemy...

npl

Recommended Posts

9 minut temu, audiowit napisał:

Tak się zastanawiam. Jak wyrownujesz głośność w tym bt na 2 kanałach?

Po pierwsze ta końcówka to Bc Acoustique Ex-502 :) Najbardziej liniowa z liniowych jakie dane było mi słuchać. Kupiłem kiedyś do KD na fronty , bo się naczytałem na forach , że jak podłączę na fronty, to będę miał HI END w stereo z tego kina. Podłączyłem i .... nauczyłem się , że na forach kłamią i trzeba uruchomić myślenie zamiast bezrefleksyjnie wierzyć  :) A co do głośności to mam dwie opcje. Albo ustawiam oddzielnie lewy i prawy tymi dużymi gałkami , albo wciskam te małe przyciski obok gałek i mam , czyli ile fabryka dała , steruje pre. . Mogę ją jednym przełącznikiem z tyłu przerobić na mono podwajając moc , jest tigger lub wyłączanie automatyczne po 10 min. , wejścia głośnikowe wysokonapięciowe i podwójne terminale głośnikowe normalne . Ogólnie ma wszystko i jeszcze trochę :) 

@elektron6 dzięki , właśnie odebrałem z serwisu , wymieniona została rolka i wyregulowany potencjometr biasu. Sprawdzam i jak na razie jest ok.