Kraft Napisano 26 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 26 grudnia 2021 6 minut temu, MMarek napisał: Gdyby nie szafa, z pewnością byłoby lepiej. Niekoniecznie;) Ale to nie wątek o tym. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 26 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 26 grudnia 2021 3 godziny temu, MMarek napisał: Pierwsze odbicie następuje dokładnie na juce, a więc służy jako rozpraszacz. Za bardzo bym nie pokładał nadziei w kwiatkach jako rozpraszaczy. Poza tym, aż tak źle nie jest. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 26 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 26 grudnia 2021 @DiBatonio, Ty na audiostereo masz nick sir jax? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 26 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 26 grudnia 2021 29 minut temu, Khedron napisał: Czyli jak sciana z tylu dsleko to dobrze czy zle? Ja mam do niej pare metrow i co czytam to inne opinie. Przesuwac sprzet z miejscem odsluchowym do tej sciany czy zostawic dalej? Ściana daleko = dobrze. Nie dosuwać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 26 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 26 grudnia 2021 Ok. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 26 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 26 grudnia 2021 4 godziny temu, seba3002 napisał: @DiBatonio, Ty na audiostereo masz nick sir jax? A kto pyta? 😁 O ssso chozzzziiiii....? 😂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arko55 Napisano 27 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2021 @MMarek Ile masz m2, jakie rozmiary pokoju? Ja w tak dużym salonie widział bym większe paczki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 27 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2021 Powierzchnia pokoju - 24 m2. Przysłowiowa klamka zapadła, już za późno abym coś zmieniał. KONIEC. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 27 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2021 13 minut temu, MMarek napisał: już za późno abym coś zmieniał. KONIEC. Pisząc koniec miałeś na myśli ten rok. 😃 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 29 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 29 grudnia 2021 Dnia 23.12.2021 o 20:59, Asia napisał: Niezłe szafy, słowo monitory jakoś inaczej się kojarzy :). Czy będą jakieś standy do nich? Pytałaś o standy 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 29 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 29 grudnia 2021 Dnia 27.12.2021 o 08:41, MMarek napisał: Powierzchnia pokoju - 24 m2. Przysłowiowa klamka zapadła, już za późno abym coś zmieniał. KONIEC. I słusznie, kto powiedział, że monitory w 24m nie mają prawa bytu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 29 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 29 grudnia 2021 5 minut temu, DiBatonio napisał: kto powiedział, że monitory w 24m nie mają prawa bytu? Ja ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 29 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 29 grudnia 2021 5 minut temu, tomek4446 napisał: Ja ? Aha....😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 29 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 29 grudnia 2021 1 godzinę temu, audiowit napisał: Pytałaś o standy Piękne włoskie mebelki. Takie formy to ja lubię 👍. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 30 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2021 Powolutku doszlifowuje system. Złożyłem podanie do gminy o wymianę transformatora na słupie nawijanego srebrnym drutem 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 30 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2021 będziesz osadzał gniazdko we wzmacniaczu ? Szacun Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 30 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2021 Kto Ci tak powiedział? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 30 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2021 wróżka zębuszka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 30 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2021 Nawet nie potrafisz odróżnić przedwzmacniacza od wzmacniacza... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 30 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2021 no łał Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 30 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2021 Połaziłem po chałupie , poszukałem i skleciłem taką wieżyczkę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 30 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2021 Można? Można. Po co Ci te lampy i cudowanie. Dobrane pod kolor, firma prawie ta sama. Tak się zastanawiam. Jak wyrownujesz głośność w tym bt na 2 kanałach? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektron6 Napisano 30 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2021 6 minut temu, tomek4446 napisał: Połaziłem po chałupie , poszukałem i skleciłem taką wieżyczkę Fajny sprzęt aż miło szczególnie lubię decki Yamaha np. model K700 który ma chyba najdłuższa linijkę diodową:) Gratuluje! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 30 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2021 9 minut temu, audiowit napisał: Tak się zastanawiam. Jak wyrownujesz głośność w tym bt na 2 kanałach? Po pierwsze ta końcówka to Bc Acoustique Ex-502 Najbardziej liniowa z liniowych jakie dane było mi słuchać. Kupiłem kiedyś do KD na fronty , bo się naczytałem na forach , że jak podłączę na fronty, to będę miał HI END w stereo z tego kina. Podłączyłem i .... nauczyłem się , że na forach kłamią i trzeba uruchomić myślenie zamiast bezrefleksyjnie wierzyć A co do głośności to mam dwie opcje. Albo ustawiam oddzielnie lewy i prawy tymi dużymi gałkami , albo wciskam te małe przyciski obok gałek i mam , czyli ile fabryka dała , steruje pre. . Mogę ją jednym przełącznikiem z tyłu przerobić na mono podwajając moc , jest tigger lub wyłączanie automatyczne po 10 min. , wejścia głośnikowe wysokonapięciowe i podwójne terminale głośnikowe normalne . Ogólnie ma wszystko i jeszcze trochę @elektron6 dzięki , właśnie odebrałem z serwisu , wymieniona została rolka i wyregulowany potencjometr biasu. Sprawdzam i jak na razie jest ok. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektron6 Napisano 31 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 31 grudnia 2021 (edytowany) Czy w dobie streamingu, internetu ktoś jeszcze pamięta, korzysta z systemu FM? a w dodatku z lampy FM? Ja używam i taka forma ma swój urok. Edytowano 31 grudnia 2021 przez elektron6 6 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts