audiowit Napisano 1 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 grudnia 2020 Spoko jak wrzucę ww to jeszcze kilka innych się znajdzie. Hmmm tylko czy czarnych? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 grudnia 2020 (edytowany) Czarne klocki (mimo tego, że lepiej grają) są do bani bo ich nie widać! 😆 Witek nie maluj Pliniusa bo wieczorem nie zobaczysz tych pięknych radiatorów! Edytowano 1 grudnia 2020 przez Gość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Audio Autonomy Napisano 1 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 grudnia 2020 6 godzin temu, audiowit napisał: Czarne sprzęty grają lepiej. Kazdy o tym wie. No i czerwone auta są najszybsze. Oczywista oczywistość Fajnie się to prezentuje @Kamill00! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 2 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 grudnia 2020 U mnie kolejna zmiana 🙂. A zainspirował mnie odrobinę kolega @Kraft. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 2 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 grudnia 2020 Ekstra No i jak wrażenia? Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 2 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 grudnia 2020 Mi się podoba 😉. A o to chyba przede wszystkim w tej zabawie chodzi 🙂. A tak poważnie - szukałem czegoś z głębszym basem niż moje mentorki i udało mi się to znaleźć. Gdybym miał więcej kasy to pewnie stałyby teraz u mnie PMC 25.21. Aczkolwiek uważam, że w swoim budżecie te audio physic classic to bardzo dobre kolumienki. Oczywiście jeśli ktoś lubi ten sposób prezentacji. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Repugnant Napisano 2 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 grudnia 2020 5 godzin temu, seba3002 napisał: Mi się podoba 😉. A o to chyba przede wszystkim w tej zabawie chodzi 🙂. dokladnie o to:)a zestawik prezentuje sie zacnie i pewnie tez tak gra.gratulacje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 11 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 11 grudnia 2020 Ostatnio natrafiłem w sieci, audiofil i jego sprzęt od połowy lat 90-tych https://najlepszeodtwarzacze.pl/galeria_sprzetu.php Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 11 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 11 grudnia 2020 Troche mu sie tego przewinęło Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artsky Napisano 11 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 11 grudnia 2020 Sprzedajesz 2 nerki i masz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Repugnant Napisano 11 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 11 grudnia 2020 o kurde:)no to urwal:)nerki moga nie wystarczyc:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 11 grudnia 2020 Bez nerek nie da się żyć ☹️ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 12 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 grudnia 2020 1 godzinę temu, Amarok napisał: Ostatnio natrafiłem w sieci Obserwuję i co jakiś czas zerkam. Fajnie podglądać. Nie znam gościa, a polubiłem za to zaangażowanie w temat audio, czuć jak się tym fascynuje i to jest fajne, zaraźliwe ale ma to sens w tym hobby 😉 Doświadczeniami warto się dzielić. Blog jest super 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 12 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 grudnia 2020 Gościu ma pasję, dzieli sie nią na ty blogu i robi to na prawdę bardzo ciekawie, godne podziwu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 12 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 grudnia 2020 Mam kilka rzeczy od tego Pana. Nie zgadzam się z kilkoma jego teoriami ale jak wiadomo kazdy ma swoją i każdy ma rację. Do wielu swoich mnie przekonał. Jest bardzo doświadczonym i osłuchanym audiofilem. Polecam prowadzony przez niego blog, warto z niego czerpać. Śledzę od kilku lat jego poczynania A w kontakcie jestem jak czegoś potrzebuję :))). Pomaga za co bardzo dziękuję. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Repugnant Napisano 13 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 13 grudnia 2020 kurcze i takich ludzi oby wiecej bylo.szacunek dla niego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektron6 Napisano 14 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 grudnia 2020 To co mi się podoba z tego blogu to informacje o W zakładce na pasku u góry znajdziesz informację “o wyższości” wielobitowych R2R NOS DAC nad 1 bitowymi, Delta Sigma / Sabre / AKM / Cirrus / Bitstreem / MASH. Zatem u mnie króluje DAC na PCM63K Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisher85 Napisano 16 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2020 Na prośbę forumowicza wrzucam fotkę jeszcze wtedy nie kompletnego zestawu, który sobie kiedyś wymarzyłem. Teraz przyszedł czas na realizacje i zestaw dostał glosniki Dynaudio Emit m20. Dla zainteresowanych tematem dowiedziałem się ostatnio ze zakończono produkcji tego modelu, wiec jesli jeszcze ktoś miał te glosniki w planach niech się lepiej pospieszy. Fotki pełnego zostawu postaram się wrzucić po niedzieli, a jak to wszystko się prezentuje w miejscu docelowym, pokaże dopiero jak wprowadzimy się do nowego domu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektron6 Napisano 16 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2020 Na parapetuwę nie zapraszasz bo jak co to wpadniemy:) fajny sprzęt. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 16 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2020 25 minut temu, Fisher85 napisał: Na prośbę forumowicza wrzucam fotkę jeszcze wtedy nie kompletnego zestawu, który sobie kiedyś wymarzyłem. Teraz przyszedł czas na realizacje i zestaw dostał glosniki Dynaudio Emit m20. Dla zainteresowanych tematem dowiedziałem się ostatnio ze zakończono produkcji tego modelu, wiec jesli jeszcze ktoś miał te glosniki w planach niech się lepiej pospieszy. Fotki pełnego zostawu postaram się wrzucić po niedzieli, a jak to wszystko się prezentuje w miejscu docelowym, pokaże dopiero jak wprowadzimy się do nowego domu. Bardzo ładny zestaw. A dynaudio czarne czy białe 🙂? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 16 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2020 Rega👍👍👍👍 tez mam chrapkę na tego drapaka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 16 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2020 15 minut temu, Chyba Miro 84 napisał: mam chrapkę na tego drapaka Mnie drapakowi puryści zbesztali za zakup tego drapaka 😁 ale gra fajnie, płytka się kręci syn zadowolony. Zestaw 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisher85 Napisano 16 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2020 44 minuty temu, seba3002 napisał: Bardzo ładny zestaw. A dynaudio czarne czy białe 🙂? Dynki czarne do kompletu, wykończenie maja na prawdę fajne Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 16 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2020 37 minut temu, Inferno napisał: Mnie drapakowi puryści zbesztali za zakup tego drapaka 😁 A bo pewnie chodzi o to ze raz-dwa i juz plyta zasówa w b.dobrej jakosci a w innych trzeba pół kratki browarów wypic podczas ustawiania by zagrało na podobnym poziomie do regi. Hehe. I tu wygrywa rega! I nie ukrywam ze to jest wlasnie powód dla ktorego chce z tej firmy drapak. ....ja wiem ze to ma swój urok, ale w większości wolę odpalic bezstresowo a nie sie wkurw.....ć z ustawieniami bo nie ten nacisk czy cos tam a specem nie jesttem w tej dziedzinie. Podobnie z grami! Wole konsole. Odpalam gre i mam fun a nie jak w pc ze co nowsza gra to trzeba za "apgrejtem" sie rozglądać.... wtf! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 17 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2020 (edytowany) Na jakiej podstawie tak uważasz? A myślisz, że Regi sie nie kalibruje, ustawia, poziomuje itd? Mam Regę Planar 3 (trochę wyższej jakości niż RP1) i wiem coś na ten temat. Np aby zmienić obroty to musisz zdjąć talerz i recznie przełożyć pasek na inne kółko. Jeśli jesteś zainteresowany to za ok dwa miesiące będzie do sprzedaży. Po serwisie u Audio Autonomy oraz po upgrade polegającym na wymianie stałego kabla sygnałowego na gniazda umożliwiające podłaczanie różnych IC. Edytowano 17 grudnia 2020 przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts