Rega Napisano 24 września 2021 Udostępnij Napisano 24 września 2021 (edytowany) Panowie moderatorzy - proponuję wszystkim udzielającym sie w temacie ZMIANY NA FORUM., a piszącym o kawie, dla przykładu po banie na tydzień za zaśmiecanie tematu😉. Edytowano 24 września 2021 przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 24 września 2021 Udostępnij Napisano 24 września 2021 18 minut temu, Redakcja AUDIO napisał: mam na razie mały ekspres ciśnieniowy. Z tego co słyszałem od specjalisty od kawy , zresztą audiofila , w przypadku parzenia w expresie trzeba się wystrzegać kaw smakowych. Są nasączane olejkami i zarąbią każdy ekspres. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 24 września 2021 Udostępnij Napisano 24 września 2021 3 minuty temu, Rega napisał: Panowie moderatorzy - proponuję wszystkim udzielającym sie w temacie ZMIANY NA FORUM., a piszącym o kawie, dla przykładu po banie na tydzień za zaśmiecanie tematu😉. Admina można zbanować? 😅 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 24 września 2021 Udostępnij Napisano 24 września 2021 4 minuty temu, Rega napisał: a piszącym o kawie, dla przykładu po banie na tydzień za zaśmiecanie tematu😉. Nie mogłeś do mnie najpierw zadzwonić przed tą propozycją ! Kolega kurna ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 24 września 2021 Udostępnij Napisano 24 września 2021 @AmarokNo, właśnie specjalnie napisałem, żeby sprawdzić reakcję 🤣 @tomek4446 - ja tak celowo, bo nie piję kawy😛 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 24 września 2021 Autor Udostępnij Napisano 24 września 2021 A taki smaczny offtop zrobiłam, no! 😄 Mam jeszcze w planach wytropienie dobrej zielonej herbaty jakby co Albo utworzę temat "Admin pije" i wtedy nie będę się musiała banować 😋 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 24 września 2021 Udostępnij Napisano 24 września 2021 Spokojnie przeniesiemy te wpisy do wątku o kawie. Rozważam złożenie samokrytyki i nałożenie tygodniowej kary. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 24 września 2021 Udostępnij Napisano 24 września 2021 Myślę , że Panie na tym forum mają specjalne wzgledy i obejdzie sie bez banów😄. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 24 września 2021 Udostępnij Napisano 24 września 2021 1 minutę temu, Rega napisał: Myślę , że Panie na tym forum mają specjalne wzgledy i obejdzie sie bez banów😄. I same sie rozgrzeszą 😀. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 24 września 2021 Autor Udostępnij Napisano 24 września 2021 @Asia korzystaj, trzeba odbić sobie te wielowiekowe zaniedbania 😋 Dziękujemy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 24 września 2021 Udostępnij Napisano 24 września 2021 Nie ma mowy, żądam równego traktowania! 😅 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 24 września 2021 Udostępnij Napisano 24 września 2021 No w sumie, jako przedstawicielki milczącej (na razie) większości... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 24 września 2021 Udostępnij Napisano 24 września 2021 Nie ma mowy o równym traktowaniu - jest Was zbyt mało i należy się Wam specjalne traktowanie. No, TU akurat nie będzie żadnego pobłażania - macie być na piedestale! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 24 września 2021 Autor Udostępnij Napisano 24 września 2021 @Rega......................no dobra...............przekonałeś mnie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 24 września 2021 Udostępnij Napisano 24 września 2021 No to poprawiamy korony i do przodu! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 24 września 2021 Udostępnij Napisano 24 września 2021 Przepraszam za OT, ale to z powodu dobrych wiadomości dotyczących zdrowia moich bliskich. Zadziałało jak skręt z marychy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 24 września 2021 Udostępnij Napisano 24 września 2021 Dobrze jest słyszeć "dobre wieści". Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 24 września 2021 Udostępnij Napisano 24 września 2021 2 minuty temu, Rega napisał: Przepraszam za OT, ale to z powodu dobrych wiadomości dotyczących zdrowia moich bliskich. Zadziałało jak skręt z marychy. @Rega takie wiadomości zawsze cieszę, więc też się cieszymy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 24 września 2021 Udostępnij Napisano 24 września 2021 (edytowany) 19 minut temu, Rega napisał: No, TU akurat nie będzie żadnego pobłażania - macie być na piedestale! kurna , a mówiłem sobie od dawna , Tomek zmień Nick , zmień Nick , A serio to cieszę się z dobrych wieści. Edytowano 24 września 2021 przez tomek4446 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 24 września 2021 Udostępnij Napisano 24 września 2021 @tomek4446Nie robię tego bez powodu - ostatecznie, mój nick jest rodzaju żeńskiego😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 24 września 2021 Autor Udostępnij Napisano 24 września 2021 @Rega i ja się cieszę! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 24 września 2021 Autor Udostępnij Napisano 24 września 2021 @misiek x nie mogę być w ogonie! ....No właśnie, ja tu ploteczki, a test muszę wrzucić i newsy dodać Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 24 września 2021 Udostępnij Napisano 24 września 2021 11 minut temu, misiek x napisał: Szefowa jak nam się dzisiaj rozpisała, dawno taka wylewna nie była Przypomnijcie mi , jaką to Szefowa tą kawę dzisiaj nabyła ? Nie z Columbii przypadkiem ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 24 września 2021 Udostępnij Napisano 24 września 2021 A może by założyć temat o kawie, sposobach parzenia, mielenia, i tak dalej? Widać, że trochę kawoszy by się tu znalazło Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 25 września 2021 Udostępnij Napisano 25 września 2021 Nie, bo się zacznie jatka o kablach do expressu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts