RoRo Napisano 29 września 2021 Udostępnij Napisano 29 września 2021 48 minut temu, tomek4446 napisał: Kurde , ale są wielkie litery sygnatury ! To ja mam tyle sprzętu ? Sprawdź w edycji swojego profilu (sygnatura) nie ma zmiany czcionki. Mogło się przestawić na "domyślna" (optymalna wielkość to chyba 9). 2 godziny temu, Asia napisał: Nie ma możliwości edytowania postu. Jesteś pewna? Pamiętasz o ograniczeniu czasu edycji własnego postu do 20 minut? Po wczorajszej aktualizacji Forum - działa już przysyłanie na adres mailowy informacji o PW. Nie wiem czy również o subskrybowanych tematach (zobaczymy pod koniec dnia). Jeśli u kogoś nie działa - to proszę o informację. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 29 września 2021 Udostępnij Napisano 29 września 2021 (edytowany) Zaraz sprawdzę. Teraz widzę, że jest nie pod spodem tylko z boku pod trzema kropkami. Edytowano 29 września 2021 przez Asia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 29 września 2021 Autor Udostępnij Napisano 29 września 2021 Witajcie, cieszę się, że wszystko w miarę działa Dziś będę sprawdzać szczegóły, dzięki za informacje. Odezwę się pod koniec dnia, postaram się dowiedzieć, co z tym Tapatalkiem. Pozdrowienia, Ola Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowy78 Napisano 29 września 2021 Udostępnij Napisano 29 września 2021 (edytowany) 12 minut temu, JaZz napisał: A ta strzałka to potrzebna komu? IMO tylko szpeci i zasłania 😛 Jeżeli masz na myśli tą w prawym dolnym rogu, to tak. Ja ją lubię i używam O nawet przed chwilą, po napisaniu tego posta 😜 Edytowano 29 września 2021 przez nowy78 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 29 września 2021 Udostępnij Napisano 29 września 2021 Może mi ktoś wytłumaczyć od czego zależy ranga w lewym , dolnym rogu avatara? Bo nijak nie mogę ,,zaskoczyć,, Pewnie jakiś tępy jestem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano 29 września 2021 Udostępnij Napisano 29 września 2021 2 godziny temu, tomek4446 napisał: Wito , ja się pytam czy zapłaciłeś abonament za Forum. Bo jak nie to mogę Ci podać numer konta ....... piszesz ? Abonamentem to ja ostatnio nazywam tajemnicze ubytki na koncie pod nazwą "paznokcie", "farbowanie-strzyżenie-odżywki" itd. Już nie tylko telefon, net, TV itd ale pewne regularne wydatki żony śmiało można zaliczyć w obrębie miesiąca do kategorii Abonament. Ale jak kobiety twierdzą "przecież wy lubicie jak się stroimy i dbamy o siebie" więc nie ma o czym nawet dyskutować. Tak czy siak przez www w kompie korzystanie z forum jest ok. W telefonie na chrome źle się wyświetla a Tapatalk nie przyjmuje logowania. 1 godzinę temu, Redakcja AUDIO napisał: Odezwę się pod koniec dnia, postaram się dowiedzieć, co z tym Tapatalkiem. Pozdrowienia, Ola A przepraszam, nie zauważyłem wpisu i zrobilem zgłoszenie przez trzy kropeczki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 29 września 2021 Udostępnij Napisano 29 września 2021 28 minut temu, Rega napisał: Pewnie jakiś tępy jestem. A co , Newbie / Nowicjusz / Ci się nie podoba ? Ja mam Rookie / Rekrut/ i nie narzekam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 29 września 2021 Udostępnij Napisano 29 września 2021 @tomek4446 @Były-Forumowicz mnie nie zależy jaka jest u mnie, tylko ta ranga ma sie nijak do ilości postów. Osoby o kilku tysiącach postów mają niższą rangę od tych którzy mają kilkaset. Coś tu jeszcze szwankuje. A tak na marginesie to już pisałem o tym, że moim zdaniem jest to zbędne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 29 września 2021 Udostępnij Napisano 29 września 2021 7 minut temu, Rega napisał: tylko ta ranga ma sie nijak do ilości postów. Osoby o kilku tysiącach postów mają niższą rangę od tych którzy mają kilkaset. Aaaaa , bo doszedł filtr merytoryczności i tak się nagle porobiło Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 29 września 2021 Udostępnij Napisano 29 września 2021 Oczywiście. Mamy czas. Tylko wcześniej padła prośba o zgłaszanie nieprawidłowości. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano 29 września 2021 Udostępnij Napisano 29 września 2021 Gdyby jeszcze była opcja stawiania lajka/piwka za pomoc -takie punkty mogłyby mieć też wpływ na rangę. 4 godziny temu, Redakcja AUDIO napisał: Odezwę się pod koniec dnia, postaram się dowiedzieć, co z tym Tapatalkiem. Jakby co to jest komunikat "you do not have permission to do this action" - gdy po wpisaniu loginu i hasła klikam Zaloguj. Oczywiście wczoraj jeszcze działało. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 29 września 2021 Udostępnij Napisano 29 września 2021 23 minuty temu, JaZz napisał: Od 7k postów możesz wpisać sobie co chcesz Właśnie kombinuje jak tu zrobić by nie dobić do 10k. postów , bo " collaborator" jakoś nie brzmi dobrze Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 29 września 2021 Udostępnij Napisano 29 września 2021 Jesli to ten sam przelicznik jak na forum AS to ilość postów jest tylko jednym z czynników wpływających na range, tylko troche musi to potrwać (przeliczanie "plusów") na forum AS było podobnie. tam mam 2061 postów a wizualnie jest ... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 29 września 2021 Udostępnij Napisano 29 września 2021 Ja też tego nie pojmuję, dziecinada taka. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 29 września 2021 Udostępnij Napisano 29 września 2021 Pisałem o tym w piątek. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 29 września 2021 Udostępnij Napisano 29 września 2021 Niektórzy potrzebują by w jakiś sposób byli docenieni, dowartościowani. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 29 września 2021 Udostępnij Napisano 29 września 2021 A co to jest ranga? Gdzie tego szukać? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bahzell Napisano 29 września 2021 Udostępnij Napisano 29 września 2021 Chyba czegoś brakuje w tłumaczeniu albo w treści Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 29 września 2021 Udostępnij Napisano 29 września 2021 To coś brzydkiego zasłaniające piękne radiatory? Hmmm jeśli to musi być, to trudno. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 29 września 2021 Autor Udostępnij Napisano 29 września 2021 Cześć przepraszam, że tak na szybko - roboty jest dużo, nie tylko na forum, muszę wszystko przetłumaczyć i generalnie ogarnąć nowe, także w panelu. Rangi są takie, jak mówi Bogusław. Nie wiem, czy robić plebiscyt, czy je chcecie, bo pewnie podzielicie się na pół Może niech zostaną? Przerabiam nazwy na polski. Postaram się, żeby do jutrzejszego wieczora generalnie chodziło jak należy. Pozdrawiam wszystkich, proszę o cierpliwość PS. Fajnie, że powstał wątek o kawie, moja już przyjechała, jutro się pochwalę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 29 września 2021 Udostępnij Napisano 29 września 2021 No to już rangi gadają po naszemu 🙂 A więc sukces! To jeszcze bardzo proszę o tłumaczenie dla ikonki w prawym górnym narożniku avatara i będzie kolejny sukces... Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr.luczaj Napisano 30 września 2021 Udostępnij Napisano 30 września 2021 Liczę że Tapatalk wróci i będzie działać forum w tej aplikacji. Dziwię się ogólnie że tak mało ludzi korzysta z tej apki bo do różnego rodzaju for jest idealnym rozwiązaniem, dużo szybszym i czytelniejszym. Korzystam od 10 lat i nie wyobrażam sobie wchodzić w telefonie przez przeglądarkę aby się dowiedzieć co ktoś napisał na jednym, drugim i trzecim forum Wiem że mało wnosze do forum ale dużo czytam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bahzell Napisano 30 września 2021 Udostępnij Napisano 30 września 2021 (edytowany) Ilu ludzi, tyle opinii. Miałem ze trzy podejścia do tapatalka. PIerwsze na SGS2 a ostatnie chyba na którymś mi, i nie mogę się przekonać. Wolę jednak w stronie. Edytowano 30 września 2021 przez RoRo Odpowiadając na post poprzednika - nie ma sensu cytować całej wypowiedzi... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 30 września 2021 Udostępnij Napisano 30 września 2021 Tez wole stronę, nie wiem jak teraz, ale kiedyś chyba wersja bez reklam byla platna. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr.luczaj Napisano 30 września 2021 Udostępnij Napisano 30 września 2021 Oczywiście, jeśli wchodzimy na jedno lub dwa fora to bez problemu przez przeglądarkę można. Ale jeśli masz np 12 for które przeglądasz regularnie to w apce przełączanie się między nimi jest dużo bardziej wygodniejsze i szybsze. To tak jak byś YouTube swoje ulubione kanaly przeglądał przez przeglądarke ale w apce jest szybciej. Kwestia przyzwyczajenia. Ja jestem wygodny Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts