Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
3 godziny temu, Redakcja AUDIO napisał:

A ze spraw mniejszej wagi (blink, blink), właśnie zniknęłam anglojęzyczną wielką stopkę 💪😉 

Generalnie działamy pełną parą :) 

Nie zapomnijcie o tym aby zakładka O mnie w profilu była widoczna dla wszystkich zalogowanych.

Napisano (edytowany)

Czy ktoś jeszcze widuje okienka reklamowe z ociekającą białą mazią twarzą kobiety i hasłem o członku twardym  jak kamień ?

Bo mnie ta reklama wyskakuje notorycznie. I tylko na stronie forum.

Edytowano przez terracan1929
Napisano
11 godzin temu, J4Z napisał:

Reklamy są personalizowane. 

No tak, ale ja mam całkowicie nowy dysk, bo tamten mi padł. A na "żadnych" stronach nie bywałem.

Chyba że, tak jak podejrzewałem, w pracy na wspólnym Wifirifi, ktoś musiał oglądać "coś". I to wspólne IP powodowaołoby  takie reklamy w moim kompie. Ale dlaczego tylko w moim ?

Napisano
44 minuty temu, terracan1929 napisał:

No tak, ale ja mam całkowicie nowy dysk, bo tamten mi padł. A na "żadnych" stronach nie bywałem.

Chyba że, tak jak podejrzewałem, w pracy na wspólnym Wifirifi, ktoś musiał oglądać "coś". I to wspólne IP powodowaołoby  takie reklamy w moim kompie. Ale dlaczego tylko w moim ?

W sto procentach reklam się nie pozbędziesz. 

Chcesz je w dużym stopniu ograniczyć, to musisz postawić sobie jakiś filtr na DNS.

Ja używam pihole. Dodałem prawie 2 mln domen które ma mi blokować a jak coś przejdzie i tak , to robię wpis ręczny i dodaje do czarnej listy. 

obraz_2022-12-02_130330541.png

Napisano
8 minut temu, jawor2 napisał:

Dziękuję za pomoc. Rzeczywiście póki co odpuszczę sobie, zwłaszcza że nie do końca przekonuje mnie też zasilacz (jakiś mało estetyczny chińczyk z Ali Express), a tu jak się okazuje sprawa jest bardziej istotna niż by się zdawało 😉

@Asia , zaznaczasz tekst który chcesz cytować i z menu cytuj. W nowym wątku cytuj 1 post

image.thumb.png.858e14c87a8df8080830255e3dc48d98.png

image.png.2977d027fffb85338288c8037358b480.png

Napisano

Jest też inna metoda: na tym poście z innego wątku dajesz "odpisz, cytując", kopiujesz i wklejasz do bieżącego wątku (a potem nie zatwierdzasz tamtego swojego "roboczego"  wpisu)

3 minuty temu, RoRo napisał:

proszę - wszelkie propozycję sprzedaży swojego sprzętu kierujcie na PW do osoby potencjalnie zainteresowanej, albo jako ogłoszenie w dziale GIEŁDA.
Dotyczy to oczywiście również innych użytkowników naszego Forum i taką zasadę przyjęliśmy kilkanaście lat temu 🙂

Nie ma problemu by dawać link do aukcji "obcych ludzi" - np.  do aukcji czy sklepów (oczywiście pod warunkiem, że nie jest to powtarzająca się, nachalna, ukryta działalność promująca jakiś konkretny sklep czy użytkownika)

Napisano
22 godziny temu, terracan1929 napisał:

Musisz lepiej ukryć ;)

1515151049_fdlevl_600.jpg

Napisano

Gdy daję "Odpisz, cytując" to u mnie jest to widoczne w postaci takiej, jak po opublikowaniu na Forum....
Dokładnie tak, jak poniżej.

2 minuty temu, J4Z napisał:

RoRo czy Ty klikając to, później w okienku, jako mod, widzisz to w bbcodzie? Bo ja kiedyś próbowałem tym sposobem i nie mogłem skopiować. 

Pojawia mi się ramka z użytkownikiem , a linijka poniżej - tekst.

Pozdrawiam