lpomis Napisano 19 listopada 2022 Udostępnij Napisano 19 listopada 2022 Cholera. No to nawet tryb incognito w przeglądarce wie co mi po głowie chodzi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 19 listopada 2022 Udostępnij Napisano 19 listopada 2022 Hehehe mnie by taka reklama zachęcała do logowania się na forum 😅 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 19 listopada 2022 Udostępnij Napisano 19 listopada 2022 1 godzinę temu, dorsz napisał: Nie chcę nic mówić, ale reklamy Google są chyba spersonalizowane 😁 Ej, ja nie mam 65 lat😃 2 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 23 listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 23 listopada 2022 Łażą po stronach 18+, a potem udają Greka 😎@lpomis tryb incognito nie działa: https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/google-chrome-tryb-incognito-nie-dziala-pozew-milard-dolarow 😁 A ze spraw mniejszej wagi (blink, blink), właśnie zniknęłam anglojęzyczną wielką stopkę 💪😉 Generalnie działamy pełną parą 1 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 23 listopada 2022 Udostępnij Napisano 23 listopada 2022 Forum nadal źle działa , avatary itp. losowo Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 23 listopada 2022 Udostępnij Napisano 23 listopada 2022 W wiadomościach PW też nie widać zdjęć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 23 listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 23 listopada 2022 Wiem, że źle działa, jeszcze trochę cierpliwości Nie mówię, że dziś wszystko wróci do normy. Ale wróci 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 23 listopada 2022 Udostępnij Napisano 23 listopada 2022 3 godziny temu, Redakcja AUDIO napisał: A ze spraw mniejszej wagi (blink, blink), właśnie zniknęłam anglojęzyczną wielką stopkę 💪😉 Generalnie działamy pełną parą Nie zapomnijcie o tym aby zakładka O mnie w profilu była widoczna dla wszystkich zalogowanych. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 23 listopada 2022 Udostępnij Napisano 23 listopada 2022 Nie zapomnijcie o tym aby zakładka O mnie w profilu była widoczna dla wszystkich zalogowanych. A dlaczego tylko o Tobie? A reszta towarzystwa 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 23 listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 23 listopada 2022 😆 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 23 listopada 2022 Udostępnij Napisano 23 listopada 2022 2 godziny temu, gienas napisał: A dlaczego tylko o Tobie? A reszta towarzystwa O Ciebie też 😉 34 minuty temu, Redakcja AUDIO napisał: 😆 Śmichy-chichy, a robić nie ma komu 💅 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 25 listopada 2022 Udostępnij Napisano 25 listopada 2022 Chciałam dopytać o avatary, ale widze, że sprawa w toku. No ok, czekamy cierpliwie. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 29 listopada 2022 Udostępnij Napisano 29 listopada 2022 (edytowany) Czy ktoś jeszcze widuje okienka reklamowe z ociekającą białą mazią twarzą kobiety i hasłem o członku twardym jak kamień ? Bo mnie ta reklama wyskakuje notorycznie. I tylko na stronie forum. Edytowano 29 listopada 2022 przez terracan1929 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 29 listopada 2022 Udostępnij Napisano 29 listopada 2022 @terracan1929 - biała maź? Możesz doprecyzować? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 29 listopada 2022 Udostępnij Napisano 29 listopada 2022 hehehe pierwotnie w treści posta miałem dokładne określenie, ale stwierdziłem, że różne osoby przeglądają to forum, więc bezpieczniej będzie niedoprecyzowywać. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 2 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 2 grudnia 2022 Wiadomo kiedy avatary , emotikony powrócą ? Kiepsko się czyta bez tego Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 2 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 2 grudnia 2022 11 godzin temu, J4Z napisał: Reklamy są personalizowane. No tak, ale ja mam całkowicie nowy dysk, bo tamten mi padł. A na "żadnych" stronach nie bywałem. Chyba że, tak jak podejrzewałem, w pracy na wspólnym Wifirifi, ktoś musiał oglądać "coś". I to wspólne IP powodowaołoby takie reklamy w moim kompie. Ale dlaczego tylko w moim ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moss Napisano 2 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 2 grudnia 2022 44 minuty temu, terracan1929 napisał: No tak, ale ja mam całkowicie nowy dysk, bo tamten mi padł. A na "żadnych" stronach nie bywałem. Chyba że, tak jak podejrzewałem, w pracy na wspólnym Wifirifi, ktoś musiał oglądać "coś". I to wspólne IP powodowaołoby takie reklamy w moim kompie. Ale dlaczego tylko w moim ? W sto procentach reklam się nie pozbędziesz. Chcesz je w dużym stopniu ograniczyć, to musisz postawić sobie jakiś filtr na DNS. Ja używam pihole. Dodałem prawie 2 mln domen które ma mi blokować a jak coś przejdzie i tak , to robię wpis ręczny i dodaje do czarnej listy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 2 grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 2 grudnia 2022 Cześć....tak, sprawa w toku @J4Z nie wiem jeszcze; jeśli tak, na pewno nie od razu. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 3 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2022 Szanowni, jak zacytować wypowiedź z jednego wątku w innym? @Bogusław 66Ty chyba posiadasz tą tajemną wiedzę? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 3 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2022 8 minut temu, jawor2 napisał: Dziękuję za pomoc. Rzeczywiście póki co odpuszczę sobie, zwłaszcza że nie do końca przekonuje mnie też zasilacz (jakiś mało estetyczny chińczyk z Ali Express), a tu jak się okazuje sprawa jest bardziej istotna niż by się zdawało 😉 @Asia , zaznaczasz tekst który chcesz cytować i z menu cytuj. W nowym wątku cytuj 1 post Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 3 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2022 Jest też inna metoda: na tym poście z innego wątku dajesz "odpisz, cytując", kopiujesz i wklejasz do bieżącego wątku (a potem nie zatwierdzasz tamtego swojego "roboczego" wpisu) 3 minuty temu, RoRo napisał: proszę - wszelkie propozycję sprzedaży swojego sprzętu kierujcie na PW do osoby potencjalnie zainteresowanej, albo jako ogłoszenie w dziale GIEŁDA. Dotyczy to oczywiście również innych użytkowników naszego Forum i taką zasadę przyjęliśmy kilkanaście lat temu 🙂 Nie ma problemu by dawać link do aukcji "obcych ludzi" - np. do aukcji czy sklepów (oczywiście pod warunkiem, że nie jest to powtarzająca się, nachalna, ukryta działalność promująca jakiś konkretny sklep czy użytkownika) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 3 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2022 22 godziny temu, terracan1929 napisał: No tak, ale ja mam całkowicie nowy dysk, bo tamten mi padł. A na "żadnych" stronach nie bywałem. Chyba że, tak jak podejrzewałem, w pracy na wspólnym Wifirifi, ktoś musiał oglądać "coś". I to wspólne IP powodowaołoby takie reklamy w moim kompie. Ale dlaczego tylko w moim ? Musisz lepiej ukryć Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 3 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2022 @mkkHmmm, nie wiem czy jestem w stanie zrobić tak w przeglądarce telefonu? @RoRopróbowałam kopiować, ale na telefonie nie zdołałam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 3 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2022 Gdy daję "Odpisz, cytując" to u mnie jest to widoczne w postaci takiej, jak po opublikowaniu na Forum.... Dokładnie tak, jak poniżej. 2 minuty temu, J4Z napisał: RoRo czy Ty klikając to, później w okienku, jako mod, widzisz to w bbcodzie? Bo ja kiedyś próbowałem tym sposobem i nie mogłem skopiować. Pojawia mi się ramka z użytkownikiem , a linijka poniżej - tekst. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts