Adi777 Napisano 14 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 14 sierpnia 2021 (edytowany) 29 minut temu, JohnDoe napisał: Ale jak puszczę deko głośniej na kolumnach to Gamelan Semar (coś tam) to moja sąsiadka pomyśli, że jakieś azjatyckie rytuały odp...lam 😆 Pierwszy raz słucham tego typu muzyki, a Gamelan semar pegulingan to gatunek muzyczny. Wikipedia: Gamelan semar pegulingan Gatunek muzyczny Opis Tłumaczenie z języka angielskiego-Gamelan semar pegulingan to stara odmiana balijskiego gamelanu. Pochodzący z około XVII wieku styl jest słodszy i bardziej powściągliwy niż bardziej popularny i postępowy Gamelan Gong Kebyar. Semar pegulingan pochodzi ze starożytnego zespołu fletowego gamelan gambuh, który wykorzystuje skalę 7 ton. Edytowano 14 sierpnia 2021 przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 15 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2021 Cały album Unusual całkiem przyjemny w odbiorze mimo , że to tylko lekki pop. A i realizacja bardzo fajna. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 15 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2021 Dzisiaj inny nastrój. Trochę gościu sepleni , ale za to fajna stereofonia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 15 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2021 Bardzo fajne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 15 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2021 ja wróciłem do swoich ulubionych czasów Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 15 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2021 https://open.spotify.com/album/2uZTtjXlIsKZsO3a6DUIrC?si=y7JUmBiBR7SM-8WdedTIAA&dl_branch=1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2021 6 godzin temu, tomek4446 napisał: Dzisiaj inny nastrój. Trochę gościu sepleni , ale za to fajna stereofonia Fajne, fajne. Ale ja się pytam skąd ten chłopaczek co biegnie ma koszulkę z logo poczty polskiej 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 15 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2021 2 godziny temu, JohnDoe napisał: Ale ja się pytam skąd ten chłopaczek co biegnie ma koszulkę z logo poczty polskiej jak to skąd ? Sam mu fundnąłeś za 70 mln za pośrednictwem Suskiego Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 15 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 16 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 16 sierpnia 2021 Pobudka! Dobrego tygodnia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 16 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 16 sierpnia 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 16 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 16 sierpnia 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 16 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 16 sierpnia 2021 nie wyskoczę bo jeszcze będzie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 16 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 16 sierpnia 2021 (edytowany) Dzisiaj u mnie zagościł po prostu czerwony. 🙂 Picture Book Edytowano 16 sierpnia 2021 przez Amarok Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 16 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 16 sierpnia 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowy78 Napisano 16 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 16 sierpnia 2021 7 godzin temu, JaZz napisał: 👍 Właśnie kończę słuchać całość. A jak już jesteśmy przy takiej muzyce, to za chwilę: PS. Slaughter to prevail też przesłuchałem, jako że nie znałem. Rewanż w stosownym wątku Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowy78 Napisano 16 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 16 sierpnia 2021 7 minut temu, JaZz napisał: Podobało się? Nie słucham ostatnio zbyt dużo deathcore, ale to kilka razy poleciało. Znaczy się wpada w ucho Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 17 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 17 sierpnia 2021 12 godzin temu, gienas napisał: nie wyskoczę bo jeszcze będzie To zawsze i wszędzie! U mnie postawiłem dzisiaj na melodię i magię wokalu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 17 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 17 sierpnia 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 17 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 17 sierpnia 2021 8 godzin temu, Adi777 napisał: Chcesz o tym porozmawiać? 😁 Coś wiem o Misiu i Margolci, płytę nawet mam 😁. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 17 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 17 sierpnia 2021 Dziś się zasłuchałem tę trójkę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 17 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 17 sierpnia 2021 8 minut temu, Asia napisał: Chcesz o tym porozmawiać? 😁 Tu nie ma o czym rozmawiać. Klasyka klasyki 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 17 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 17 sierpnia 2021 Fakt, wypada znać 😁. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 17 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 17 sierpnia 2021 tom wyskoczył z tą Armadą najmocniej przepraszam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 17 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 17 sierpnia 2021 Syn mówi, że Armada fajna 👍. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts