HQ150 Napisano 6 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 6 czerwca 2021 53 minuty temu, audiowit napisał: s60 z takim przebiegiem bym chętnie przytulił ale tylko R lub T5. No był 2.5 185 KM. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 6 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 6 czerwca 2021 8 godzin temu, Adi777 napisał: Znasz "Fontannę" Clinta Mansella? Dobry soundtrack. Z soundtrack-ami w serwisach streamingowych jest spory problem, często są niekompletne lub podmieniają konkretne wykonanie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 7 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 7 czerwca 2021 ciekawe połączenie... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 7 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 7 czerwca 2021 Fajny album ze Szwecji. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 7 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 7 czerwca 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 7 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 7 czerwca 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 7 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 7 czerwca 2021 Ostatnio wpadło mi w ucho, przypominając również film o tym samym tytule: Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 8 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 8 czerwca 2021 Ostatnio Witek zasugerował by przyspieszyć rytm, więc na dziś przygotowałem sobie O.M.D. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 8 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 8 czerwca 2021 Zabawne, ja też włączyłam OMD na pożegnanie lampy w niedzielę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 8 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 8 czerwca 2021 Dnia 6.06.2021 o 15:54, Asia napisał: Tylko nie ma na czym odtworzyć. Świetna muza! Dzięki za przypomnienie, poszukam tej płyty w streamingach. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 8 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 8 czerwca 2021 Na poprawę humoru. Coś bardziej do oglądania, ale muzyka też pierwsza klasa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 8 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 8 czerwca 2021 @RLC Blues Sarecano ......... świetne , nie znałem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 8 czerwca 2021 32 minuty temu, tomek4446 napisał: Blues Sarecano .... Poznałem w tą niedzielę i szczęka mi opadła 👍 od razu tutaj wrzuciłem. Nurt muzyczny DARK COUNTRY 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 8 czerwca 2021 Lubicie MM to wykonanie jest wręcz kapitalne 😈 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 9 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 9 czerwca 2021 4 godziny temu, RLC napisał: Lubicie MM Znam może tylko z dwa "hity", chyba największy pozer w muzyce około rockowej. Tak, jak Nergal w metalowej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 9 czerwca 2021 (edytowany) 6 godzin temu, Adi777 napisał: chyba największy pozer w muzyce około rockowej. Ciężko powiedzieć czy jest on pozerem. Dosyć dawno bez echa nie obszedł się jego teledysk, w którym uprawiał seks ze swoją partnerką. Marilyn Manson jest bardzo kontrowersyjny. Jednak trzeba przyznać że skalę głosu koleś ma konkretną 👍 Edytowano 9 czerwca 2021 przez Gość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 9 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 9 czerwca 2021 (edytowany) A ja go lubię czasami posłuchać. Jak o coverach mowa. Że kicz? No oczywiście. Ale to są wyżyny kiczu. Edytowano 9 czerwca 2021 przez HQ150 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 9 czerwca 2021 Dokładnie 👍 To są wyżyny kiczu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 9 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 9 czerwca 2021 Ja bym sobie życzył, żeby wielu ,, artystów z górnej półki'' miało taki warsztat jak ten kiczowaty muzyk. Taką wybrał drogę swojej kreacji ale moim zdaniem umie robić to co robi. To nie jest wspomniany wyżej Nergal czy Wiśniewski. Jak o mistrzowskiej kreacji mowa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 9 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 9 czerwca 2021 6 godzin temu, Adi777 napisał: ...chyba największy pozer w muzyce około rockowej. Tak, jak Nergal w metalowej. Mi się niektóre utwory Nergala podobają. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 9 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 9 czerwca 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 9 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 9 czerwca 2021 W nawiązaniu do waszych propozycji (klimatem i nie tylko), zapodałem składaka z Qobuz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 9 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 9 czerwca 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 9 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 9 czerwca 2021 (edytowany) 11 godzin temu, HQ150 napisał: A ja go lubię czasami posłuchać. Jak o coverach mowa. Dziecko moje pięcioletnie płci męskiej absolutnie zachwycone tą wersją (Personal Jesus). Jego inny ulubiony kawałek (Matrix) Edytowano 9 czerwca 2021 przez Asia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 9 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 9 czerwca 2021 16 godzin temu, Adi777 napisał: Znam może tylko z dwa "hity", chyba największy pozer w muzyce około rockowej. Cóż.. weź na tapetę kiss czy motley crue - pozerstwo sceniczne pełną gębą. Ale teatralnosc jest wpisana w ten ekhm.. rynek Ja tam lubię "kupuję" to przedstawienie i wchodzę w to - właściwie mam tylko zarzut że najlepiej mu wychodza covery Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts