Adi777 Napisano 13 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 13 czerwca 2021 Nie moja bajka, ale ktoś wspomniał o tym artyście w konkurencyjnym forum, w wątku o elektronice, i skojarzyło mi się z tą grą, świetną grą. Muzyka w grze sprawdzała się wręcz znakomicie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 13 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 13 czerwca 2021 U mnie tak ogólnie, to Sobota i Niedziela są dniami wolnymi dla sprzętu, ale jakoś przypadkowo podłożyło się pudełko pod rękę wiec włączyłem i miło znów posłuchać znanych taktów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 13 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 13 czerwca 2021 Coś z saksofonu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano 13 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 13 czerwca 2021 Moje od dawna ulubione,nawet mam ustawione jako dzwonek w fonie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 13 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 13 czerwca 2021 Na bezrybiu i rak ryba 😉. Pod nieobecność wzmacniacza BR Onkyo i Sonos VIA hdmi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 13 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 13 czerwca 2021 44 minuty temu, Amarok napisał: Coś z saksofonu ohh też dawno tego nie słuchałem trza sobie płytke sprawić Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 13 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 13 czerwca 2021 Też tego bardzo dawno nie słuchałem, Radio Paradise przypomniało 😉. Po tylu latach a utwór dalej słucha z przyjemnością, dobre nie starzeje się. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 13 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 13 czerwca 2021 cholera - która wybrać ... https://allegro.pl/listing?string=sax a go go&bmatch=cl-e2101-d3794-c3683-uni-1-4-0611&stan=używane Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 13 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 13 czerwca 2021 (edytowany) Dnia 11.06.2021 o 17:45, misiek x napisał: Adi777 nareszcie wkleiłeś coś czego i ja słucham- The Rolling Stones są wieczni......byłem na koncercie, polecam obejrzeć na żywo , chociaż teraz to już bardzo trudno. Tez bylem w 1998 w Chorzowie. Chyba, ze masz na mysli 1967 w Kongresowej?? 😆 Dnia 11.06.2021 o 17:45, misiek x napisał: ? 😆 Dnia 11.06.2021 o 17:45, misiek x napisał: ? 🤣 Wybaczcie ten balagan powyzej,nie umiem usunac wszystkiego ;( Wracajac do tematu, to wlasnie skonczylem Privateering Marka Knopflera, a teraz zmiana klimatu i Carla Bruni spiewa "Sometimes it's hadd to be a woman" btw kto pamieta ten kawalek w Blues Brothers??? Edytowano 13 czerwca 2021 przez stach_s Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowy78 Napisano 13 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 13 czerwca 2021 (edytowany) To ja może coś zupełnie innego Tak mi się przypomniało, bo kiedyś byłem na ich koncercie. Wnikliwy słuchacz wyłapie polskie akcenty (zespół z Kanady) Okazuje się, że jakiś czas później (niż miało miejsce wspomniane wydarzenie) wydali całkiem fajną płytkę. Ogólnie nie słucham, chyba tu trzeba nazwać rzeczy po imieniu - szant..., tak szant, nic mi się nie pomyliło , ale w tym wykonaniu jest to całkiem zjadliwe. Na nutę irlandzką. Realizacja też niczego sobie. Edytowano 13 czerwca 2021 przez nowy78 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 14 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 14 czerwca 2021 Dzięki za ten The Dreadnoughts Bardzo przyjemne. To ja się zrewanżuję Antyszantami które też bardzo lubię. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 14 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 14 czerwca 2021 Po raz kolejny Jan Garbarek, tym razem płyta "Esoteric Circle" (1969). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 15 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 15 czerwca 2021 trochę dla beki wrzuciłem pirata zakupionego na koronie stadionu dziesięciolecia i ..... gra to zdumiewająco zacnie, na pewno lepiej niż wczoraj nasi zawodowi kopacze! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 15 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 15 czerwca 2021 Znowu Jan Garbarek, chyba po raz ostatni, album "Witchi-Tai-To" (1974). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 16 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 16 czerwca 2021 Embryo - "We Keep On" (1973) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 16 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 16 czerwca 2021 Po kolejnym intensywnym dniu klepię tu z Wami i relaksuję się tym albumem: Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 17 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 17 czerwca 2021 Mnie z kolei wpadł w ucho album "Older" , a dokładnie kawałek "spinning the whell" = miód na uszy moje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 17 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 17 czerwca 2021 (edytowany) Jak jedną kompozycją trafić zarówno do discomułów, jak i miłośników poezji śpiewanej. Ida Corr "Let Me Think About It". Ta sama wykonawczyni, ta sama piosenka, ale różne aranżacje i teledyski. Edytowano 17 czerwca 2021 przez Kraft Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 17 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 17 czerwca 2021 A dziś mąż wybiera płyty Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 18 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 18 czerwca 2021 (edytowany) Na dziś wygrzebałem skoczna muzykę, bo wczorajszy dzień spędziłem na odsłuchach Accu E800 w Nautilius na poważnym repertuarze. Najstarsza płyta sięga roku 1990 z takim hitami jak... M C Hammer *U Can't Touch This" Adamski "Killer" UB 40 *Kingston Town" Technotronic "Megamix" czy ktoś jeszcze pamięta takie kawałki? ------------- A nawet dostałem zaproszenie by posłuchać jego twórczości Live Qobuz ma tylko tą płytę CD, którą zresztą tez odsłuchiwałem na 800-ce Edytowano 18 czerwca 2021 przez Bogusław Kożyczkowski Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 18 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 18 czerwca 2021 1 godzinę temu, Bogusław Kożyczkowski napisał: bo wczorajszy dzień spędziłem na odsłuchach Accu E800 Zazdroszczę. Z czym grał? 1 godzinę temu, Bogusław Kożyczkowski napisał: M C Hammer *U Can't Touch This" Adamski "Killer" UB 40 *Kingston Town" Technotronic "Megamix" czy ktoś jeszcze pamięta takie kawałki? Ja. Mało, że pamiętam to jeszcze lubię w dalszym ciągu posłuchać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 18 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 18 czerwca 2021 Nie ma co kryć, również kojarzę. Ale te okładki to jest coś. Nasza pierwsza płyta to chyba akustyczna Nirvana. Ciekawe w jakiej jest kondycji. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 18 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 18 czerwca 2021 3 godziny temu, Bogusław Kożyczkowski napisał: UB 40 *Kingston Town" a to nowa propozycja na lato wspomnianego ub40 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 18 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 18 czerwca 2021 Jak ktoś lubi dobry saksofon i fajny basik Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 18 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 18 czerwca 2021 Bardzo przyjemnie reklaksujące. A screeny z jakiej aplikacji? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts