marcinmarcin Napisano 25 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 25 stycznia 2022 2 godziny temu, draax napisał: Niedawne odkrycie, które jak się okazuje - znają wszyscy Ja nie znałem 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 25 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 25 stycznia 2022 Po kolejnym przestawieniu kolumn zacząłem sprawdzać spójność sceny i natknąłem się na ten kawałek , dzieje się Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 25 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 25 stycznia 2022 To wrzuć to do wątku gdzie dzieliliśmy się wrażeniami z takich utworów Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowy78 Napisano 25 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 25 stycznia 2022 5 godzin temu, Dzik napisał: W latach dziewięćdziesiątych, zapłaciłem za poniższe wydanie 149000 zł Patrząc na ceny, jakie osiąga dzisiaj... Warto było Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 25 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 25 stycznia 2022 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzik Napisano 25 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 25 stycznia 2022 (edytowany) 1 godzinę temu, nowy78 napisał: W latach dziewięćdziesiątych, zapłaciłem za poniższe wydanie 149000 zł Patrząc na ceny, jakie osiąga dzisiaj... Warto było Ja mam takie: Edytowano 25 stycznia 2022 przez Dzik Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonique Napisano 25 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 25 stycznia 2022 1 godzinę temu, Adi777 napisał: Ciekawa płyta. Fajnie, że ktoś jeszcze słucha Eno… Utwór By This River pojawił się w świetnym obrazie Nanni Moretti’ego „Pokój Syna”. Tak mi się przypomniało… Polecam. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 25 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 25 stycznia 2022 coś mi się tu przyplątało... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 25 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 25 stycznia 2022 (edytowany) 19 minut temu, sonique napisał: Ciekawa płyta. Fajnie, że ktoś jeszcze słucha Eno… Myślę, że sporo ludzi słucha Briana Eno, także spokojnie Edytowano 25 stycznia 2022 przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 25 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 25 stycznia 2022 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
draax Napisano 25 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 25 stycznia 2022 15 minut temu, audiowit napisał: mam to na winylu, chociaz raczej nie Deluxe Edition. Bardzo przyjemnie zrealizowana płyta na ile jestem w stanie ocenić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 25 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 25 stycznia 2022 (edytowany) Dzisiejsza solenizantka. Edytowano 25 stycznia 2022 przez slaw0001 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 25 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 25 stycznia 2022 17 minut temu, draax napisał: mam to na winylu, chociaz raczej nie Deluxe Edition. Bardzo przyjemnie zrealizowana płyta na ile jestem w stanie ocenić. To album 2 płytowy. Łącznie 85 min. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 25 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 25 stycznia 2022 Co jest jedynką, co dwójką i co lepiej zrealizowane ciężko mi stwierdzić. Mam tyle wersji płyt BS w dsd, pcm na rynek jp, Eu , że nie podejmuje się. First Press vinyla nie mam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sqter83 Napisano 26 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 26 stycznia 2022 dziś zamiast śniadania trochę funku. Isaac Hayes - Them from Shaft 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 26 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 26 stycznia 2022 muza znana, ale to wydanie!!! jak tu nie lubić japońskich płytek jak tak rozpieszczają poligrafią i nawet w cd czuć magię winyla.... 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzik Napisano 26 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 26 stycznia 2022 1 godzinę temu, MarcKrawczyk napisał: i nawet w cd czuć magię winyla.... Michael Fremer ze Stereophile, który jest maniakiem winyla, mówił, że słuchał tej płyty na prezentacji formatu CD. Krótko po prezentacji załatwił sobie koszulkę "CD Sucks", tak był zdegustowany. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 26 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 26 stycznia 2022 czy się dziwię, nie! zdziwiłbym się gdyby @Dzik napisał coś pozytywnego, ale młody jest to wszystko kontestuje i krytykuje... a tak gwoli wyjaśnienia, jakby ktoś nie zrozumiał, ja o poligrafii, a nie o brzmieniu...sic! 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzik Napisano 26 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 26 stycznia 2022 4 godziny temu, MarcKrawczyk napisał: zdziwiłbym się gdyby @Dzik napisał coś pozytywnego, ale młody jest to wszystko kontestuje i krytykuje... To nie było moje zdanie, tak więc niczego nie krytykowałem/kontestowałem. 3 godziny temu, misiek x napisał: Szkoda że go ma już, wśród nas Jest hologram. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 26 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 26 stycznia 2022 4 minuty temu, misiek x napisał: Szkoda ,że już go nie ma wśród nas Pewnie, że szkoda. Ale chyba najbardziej lubiłem go jednak w Rainbow. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 26 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 26 stycznia 2022 7 godzin temu, MarcKrawczyk napisał: muza znana, ale to wydanie!!! jak tu nie lubić japońskich płytek jak tak rozpieszczają poligrafią i nawet w cd czuć magię winyla.... Nie lubię japońskich. Wolę angielskie. Japońskie są w większości podbite pod klienta. To już amerykańskie wydania ich rodaków są dużo lepiej wydane. Poligrafia, poligrafią ale dźwięk najważniejszy. 3 godziny temu, misiek x napisał: Były 2 pierwsze płyty z Ozzym to teraz 2 z małym człowiekiem z WIELKIM głosem. Szkoda że go ma już, wśród nas Miałem to szczęście robić koncert Black Sabbat z Ozzym Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 26 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 26 stycznia 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzik Napisano 26 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 26 stycznia 2022 1 godzinę temu, audiowit napisał: Nie lubię japońskich. Wolę angielskie. Najlepsze są niemieckie.;) Japońskie wydania są przereklamowane - głównie ze względu na bonusowe utwory. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 26 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 26 stycznia 2022 A my dziś mono. 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 26 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 26 stycznia 2022 5 minut temu, Asia napisał: A my dziś mono. Sonny z Tommy'm i Maxem na bębnach. Sam bym posłuchał. Zwłaszcza na lampie. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts