KrólKiczu Napisano 11 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 11 sierpnia 2022 3 godziny temu, Adi777 napisał: @seba3002 Znasz płytkę Light Extracts Eivinda Aarseta? https://open.spotify.com/album/2TU5Kf4APpht9UFU2javB1?si=Fusu9BKiTcSdHwPj5d2TlQ&utm_source=copy-link Nie, ale skoro polecasz, sprawdzę 🙂 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 12 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 12 sierpnia 2022 Sorry , ze tutaj , ale mam szybkie pytanie. Czy możecie mi w skrócie opisać jak u Was brzmi utwór Yello " Liquild Lies " ? Szczególnie skąd dobiega wokal damski a skąd męski. @MariuszZ liczę na Ciebie , bo znam akustykę Twojego pokoju i scenę dźwiękową. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 12 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 12 sierpnia 2022 Tomek jak tylko wrócę do domu to posłucham. Na razie słucham fal mazurskich jezior i bzyczenia komarów 😂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 13 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 13 sierpnia 2022 10 godzin temu, MariuszZ napisał: Na razie słucham fal mazurskich jezior i bzyczenia komarów Nawet mnie nie wkurzaj. Ok. zatem czekam cierpliwie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 13 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 13 sierpnia 2022 Taki klimat 😉. Odwiedził mnie przyjaciel z dawnych czasów, już z rodziną. A cośmy powspominali - to nasze. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 13 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 13 sierpnia 2022 Polecam całą płytę, ale ten utwór chyba najbardziej mi wszedł. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tchocky Napisano 13 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 13 sierpnia 2022 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 14 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 14 sierpnia 2022 Krajobraz powojenny 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 14 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 14 sierpnia 2022 Na leniwe niedzielne popołudnie… 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 14 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 14 sierpnia 2022 Mnie to przypomina wczesne Dire straits 1 godzinę temu, MarcKrawczyk napisał: Na leniwe niedzielne popołudnie… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 14 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 14 sierpnia 2022 Za oknem deszcz, Tidal zaproponował, ja nie odmówiłem, pasuje jak ulał. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 14 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 14 sierpnia 2022 Dnia 12.08.2022 o 20:55, tomek4446 napisał: Sorry , ze tutaj , ale mam szybkie pytanie. Czy możecie mi w skrócie opisać jak u Was brzmi utwór Yello " Liquild Lies " ? U mnie są dwa wokale męskie i dobiegają z miejsca stania kolumn L i P i ich bliskiego otoczenia. Możliwe, że ten sam artysta tylko zmiksowali dwie ścieżki ale wrażenie jest tak jakby dwóch śpiewało. Wokal damski jest ciut głębiej lekko na lewo od środka sceny. Bliżej lewej kolumny ale za linią kolumn i po jakimś czasie zaczyna się rozmywać w przestrzeni też na dwie lokacje. Ta druga jest bliżej prawej kolumny i jest trochę niżej i ciszej. Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 14 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 14 sierpnia 2022 42 minuty temu, MariuszZ napisał: U mnie są dwa wokale męskie i dobiegają z miejsca stania kolumn L i P i ich bliskiego otoczenia. Możliwe, że ten sam Zdałeś 😄 A mówiłem , ze mamy podobnie ? U mnie nie ma takiej głębi wokalu jak u Ciebie , ale w tym aspekcie niestety Cię nie prześcignę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 14 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 14 sierpnia 2022 Fuj jak on obscenicznie biodrami kręci 😇 2 godziny temu, J4Z napisał: Ja po filmie (polecam) zachwycam się tym albumem: Jak dla mnie świetne brzmienie, a Elvis? Jak to Elvis - król 😌 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 14 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 14 sierpnia 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 15 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2022 Dwóch nieznajomych na dworcu kolejowym Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
River Napisano 15 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2022 https://tidal.com/browse/artist/139 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 15 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2022 Kto się nie buja ten szuja 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 15 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2022 10 minut temu, soberowy napisał: Kto się nie buja ten szuja Kto nie skacze, ten za Tuskiem 😝 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 15 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2022 I rozbujałeś 99% forum 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 15 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2022 A mnie dziś wpadł w ucho ten gość. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 16 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 16 sierpnia 2022 po niemieckiej piosnce mam to Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 16 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 16 sierpnia 2022 Długo zwlekałem z zakupem czekając, aż znajdę gdzieś taniej używany egzemplarz, ale w końcu szarpnąłem się na nówkę i nie żałuję. Ależ im ten blues płynie. Trzeba się przyzwyczaić do dźwięku (szczególnie w pierwszym kawałku jest bardzo surowo), bo całość - jak informuje zespół - nagrano specjalnie na żywo w studiu z niskim sufitem. Ale, jak już się wejdzie w ten klimat, to jest naprawdę pięknie... 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 17 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 17 sierpnia 2022 9 godzin temu, Rafał S napisał: Długo zwlekałem z zakupem czekając, aż znajdę gdzieś taniej używany egzemplarz, ale w końcu szarpnąłem się na nówkę i nie żałuję. Ależ im ten blues płynie. Trzeba się przyzwyczaić do dźwięku (szczególnie w pierwszym kawałku jest bardzo surowo), bo całość - jak informuje zespół - nagrano specjalnie na żywo w studiu z niskim sufitem. Chyba już kiedyś pisałeś o tej płycie. Rozumiem że kupiłeś Cd ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 17 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 17 sierpnia 2022 16 minut temu, Fafniak napisał: Rozumiem że kupiłeś Cd ? Tak. Pisałem wcześniej o innych płytach Gov't Mule'a - mam ich "podstawową" dyskografię. Ten album wcześniej znałem tylko z sampli. Z założenia nie słucham z sieci niczego, co planuję i tak kiedyś kupić. Zresztą i tak mam w tej materii ograniczone możliwości (tylko przez BT) i dlatego mnie ta forma nie kusi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts