Adi777 Napisano 24 października 2021 Udostępnij Napisano 24 października 2021 10 minut temu, audiowit napisał: Kup żonie podróbę torebki lub okularów to też Ci opadnie kopara. Od prawego prostego? 😆 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 24 października 2021 Udostępnij Napisano 24 października 2021 (edytowany) Asia, kiedyś na AS był temat o jakiś lewych wtyczkach z Chrl. Ani to miedź, ani to rod, zwykły gownolit na dodatek tak zrobiony ze zwykle wtyki z ciasto lepiej spełnia swoje funkcje. Nie wierze nic w opisy 99,99997 w kablu i tak zapewne trafisz na amelinium tylko pomiedziowane Edytowano 24 października 2021 przez marcinmarcin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 24 października 2021 Autor Udostępnij Napisano 24 października 2021 (edytowany) Takie mam właśnie obawy, dziwnie czuję się nabijana w butelkę. Jak przychodzi do kwestii kabli. Edytowano 24 października 2021 przez Asia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 24 października 2021 Udostępnij Napisano 24 października 2021 Asia, znasz przecież adres... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maliik Napisano 24 października 2021 Udostępnij Napisano 24 października 2021 2 minuty temu, Asia napisał: Taki mam właśnie obawy, dziwnie czuję się nabijana w butelkę. Jak przychodnia do kwestii kabli. Piszesz w kontekście kabla z Chin czy w kontekście takiego opisu: "szersza scena i wysunięta do przodu ,wyższa zakres średnicy i lepiej kontrolowane niskie rejestry"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 24 października 2021 Autor Udostępnij Napisano 24 października 2021 W zasadzie piszę o obu przypadkach: że ani jedne ani drugie nie są tym co obiecują. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 24 października 2021 Udostępnij Napisano 24 października 2021 5 minut temu, Asia napisał: W zasadzie piszę o obu przypadkach: że ani jedne ani drugie nie są tym co obiecują. 👍 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 24 października 2021 Udostępnij Napisano 24 października 2021 A dlaczego myślisz, że te jedne nie są tym czego oczekujesz? Pewnie nie sprawdzałaś tego. I pewnie długo tego jeszcze nie dostrzeżesz. Ale jak już będziesz miała dopracowany system... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 24 października 2021 Udostępnij Napisano 24 października 2021 Dlatego mam przedłużkę z polskiego kabla, bez podświetlanego wyłącznika - bo to mi siało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maliik Napisano 24 października 2021 Udostępnij Napisano 24 października 2021 3 minuty temu, audiowit napisał: Ale jak już będziesz miała dopracowany system... W audiofilskim świecie "dopracowany system" to oksymoron. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 24 października 2021 Udostępnij Napisano 24 października 2021 Pomijając chore wyobrażenia o relacjach małżeńskich, to naprawdę kupno kabli zasilających nie jest warte takich rozważań Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 24 października 2021 Udostępnij Napisano 24 października 2021 6 minut temu, Fafniak napisał: Pomijając chore wyobrażenia o relacjach małżeńskich, to naprawdę kupno kabli zasilających nie jest warte takich rozważań Nie wiem co relacje małżeńskie mają do kabli zasilających. Fafniaku, zabawki mają zasilanie bateryjne. Nie musisz ryzykować porażenia małżonki. I radzę nie oszczędzać na bezpieczeństwie. Rozumiem sknerstwo w audio, no ale w ... relacjach małżeńskich? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 24 października 2021 Autor Udostępnij Napisano 24 października 2021 Mój pierwszy kabel zasilający z AliExpress już w paczkomacie. Dziękuję za uwagę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 24 października 2021 Udostępnij Napisano 24 października 2021 łał -szybko Napisz koniecznie jak trzymają się wtyki w gniazdku/ach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 24 października 2021 Autor Udostępnij Napisano 24 października 2021 Na pewno napiszę co to kupiłam. Wypadałoby pójść za ciosem i kupić listwę 😉. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maliik Napisano 24 października 2021 Udostępnij Napisano 24 października 2021 26 minut temu, Asia napisał: Na pewno napiszę co to kupiłam. Wypadałoby pójść za ciosem i kupić listwę 😉. http://www.lestar.pl/pl/produkty/listwy_zasilajacofiltrujace/listwy_zasilajaco_filtrujace/listwy_przeciwprzepieciowe_emirfi_3l/lf530wa_5_3l_ga_kcz_30m,p1260275264 Solidna listwa z filtrem EMI/RFI Tania, bo producent nie wpadł na pomysł by nazwać ją audiofilską. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 24 października 2021 Udostępnij Napisano 24 października 2021 Nie wiem o jakim kablu piszeta (doczego to) ,ale ja mój audofilski wzmacniacz i dac mam podpięte pod https://www.mediaexpert.pl/dom-i-ogrod/do-domu/przedluzacze/przedluzacz-vorel-72626-z-wylacznikiem-3-gniazda-z-uziemieniem-czarny-3-metry działa elegancko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzofan Napisano 24 października 2021 Udostępnij Napisano 24 października 2021 Osobiście to kable zasilające i listwę zostawiłbym na sam koniec . Przynajmniej ja tak zrobiłem żeby odrobinę poprawić niuanse brzmienia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 24 października 2021 Udostępnij Napisano 24 października 2021 Dnia 5.07.2021 o 14:38, Asia napisał: ATC SCM40, Dynaudio Contour 30, Focal Kanta no 2, Spendor (jakiś) za klasyczny wygląd, Sonus Faber Sonetto, PMC twenty 5.24/26, intrygujące YB audio. Czy lista ma sens? Oczywiście że ma sens. A jak już ich posłuchasz, to będziesz mogła z ręką na sercu kupić te Tannoye które Ci polecałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 25 października 2021 Udostępnij Napisano 25 października 2021 Była o tym lata temu dyskusja na sąsiednim forum. Kable zasilające z chin. Oczywiscie nie właściwe jest aby "nabijać" logotyp producenta który nie ma z tym produktem nic wspólnego. Takich produktów jest sporo. Gdyż jest to ewidentnie kradzież logo. Ale! To produkty na prawdę dobrej klasy. Ich cena jest niska. A jakośc wysoka. Gdyby te produkty nie posiadały żadnego logo lub inne 'wymyslone' było by po prostu bardziej ok. Piotr Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 25 października 2021 Autor Udostępnij Napisano 25 października 2021 Ale właściwe jest zrobienie podróby i sprzedawanie taniej? A nie można zrobić własnego produktu? A może zaprojektowanie go kosztuje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 25 października 2021 Udostępnij Napisano 25 października 2021 A ja bym proponował aby przestać już o kablach. Kupiony został kabel i kropka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 25 października 2021 Udostępnij Napisano 25 października 2021 2 godziny temu, pirlo81 napisał: Już raz zostałem nabity w butelkę i straciłem kilkaset zł. Jakie kable kupiłeś ,że się dałeś nabić w butelkę ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 25 października 2021 Udostępnij Napisano 25 października 2021 21 minut temu, Kubakk napisał: Jakie kable kupiłeś ,że się dałeś nabić w butelkę ? A w innym temacie zwracasz uwagę że karmimy trolla. Co do listwy. Zdziwiony jestem ze tak mało jest produktów "poziomych" gdzie kable wychodzą z tyłu urządzenia. Taga 2000 i chyba power roots i xindak ale ten jest już koszmarnie drogi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 25 października 2021 Udostępnij Napisano 25 października 2021 3 godziny temu, pirlo81 napisał: kto ma elemetarną wiedzę, że taka zmiana nie ma prawa być słyszalna. jakieś mam skojarzenia........ hmm.... skąd znam ten ton wypowiedzi? no nic ... trzeba dodać autora do ignorowanych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts