Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Tylko, że na koncertach są inne warunki akustyczne i używane są inne narzędzia np procesory.

Trzeba pamiętać, że dźwięk z subwooferow rozchodzi się kuliście i trzeba go ukierunkować w kierunku publiczności, a nie sceny. Trochę inna bajka.

Napisano (edytowany)
6 minut temu, J4Z napisał:

Mi u mnie przeszkadza, kanapa do wymiany. 

A u mnie kanapa ZA fotelem ma niskie oparcie. Dla gości moze być😉 Kraft stwierdził, ze dudni, ale NIE SIEDZIAŁ na sweet place  czyli na fotelu, A TO DUŻA RÓŻNICA.🤣

20200628_121810.jpg

Edytowano przez Rega
Napisano

Gitara jest tam raczej dla znajomego muzyka. Odwiedzając moją piwnicę to czasem ,,poszarpie struny,, a poza tym to zbiornik kurzu. Ja trochę (niewiele) na klawiszach. Kiedyś przez półtora roku uczył mnie pewien kapelmistrz, a gitara to tak dla ozdoby bo nie miałem co z nią zrobić. Dostałem kiedyś od znajomego Duńczyka i szkoda było mi ją wyrzucić.

Napisano (edytowany)
8 godzin temu, MarcKrawczyk napisał:

53190A57-1B0A-4A8E-977F-7924CE48117A.jpeg

Czy ta elektronika sie nie "dusi" w tych "szczelinach"? Tak wiele piszemy na forum by nie wciskać na styk sprzetu.... a tu proszę... po audiofilsku "zabudowane". I co teraz? Zmieniamy narrację?

Ps: tam sa 4 suby? Za prawą wydaje sie ze widać 2🤔

Edytowano przez Chyba Miro 84
Napisano
4 godziny temu, Chyba Miro 84 napisał:

Czy ta elektronika sie nie "dusi" w tych "szczelinach"? Tak wiele piszemy na forum by nie wciskać na styk sprzetu.... a tu proszę... po audiofilsku "zabudowane". I co teraz? Zmieniamy narrację?

Bo to gadżeciarz a nie audiofil 😀.

Napisano
Dnia 26.03.2023 o 21:44, MarcKrawczyk napisał:

co do fotela, jeśli to oryginalny eames za 45 tysi, to jest to możliwe, od mojego na pewno,

Właśnie mi uświadomiliście jaki ja ciemny jestem :) Ku..a do głowy by mi nie przyszło , że fotel może tyle kosztować ! A ja dotąd myślałem , że to co sprzedaje tanie nie jest :) Cóż idę do roboty , i wyrówna się ceny do fotela , by wstydu nie było :)