Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

No mi taka oczojebna kolorystyka nie leży. Ale ja ogólnie chyba bardziej wolę klasyczne kształty i paczki.
Z kolumnami w tym temacie podobnie, rzadko które z tych ekstrawaganckich do mnie przemawiają. ;)

Napisano
7 minut temu, Wing0 napisał:

Lubię proste paczki :)

Wyjątkowo się z Tobą zgadzam 😉. Wszystkie te włoskie cuda zupelnie do mnie nie przemawiają. Oczywiście jeśli chodzi o kolumny. Bo już wzmacniacze mogą być upatrzone gałkami🙂

Napisano (edytowany)
44 minuty temu, KrólKiczu napisał:

Wyjątkowo się z Tobą zgadzam 😉. Wszystkie te włoskie cuda zupelnie do mnie nie przemawiają. Oczywiście jeśli chodzi o kolumny.

Też się zgadzam. Swoje Operki wybrałem wyłącznie dla brzmienia. Wolę prostotę, szczególnie w złagodzonym wydaniu. Właśnie mam na kilka dni do słuchania takie słodyczki (zdjęcie z sieci). Na żywo są ciemniejsze - tutaj pada sporo światła na przednią ściankę i stąd ta złocąca się szczelina BR.

obraz.png.8cf5bc4e048f33228f9a8d0781025c68.png

Edytowano przez Rafał S
Napisano
29 minut temu, Rafał S napisał:

Też się zgadzam. Swoje Operki wybrałem wyłącznie dla brzmienia. Wolę prostotę, szczególnie w złagodzonym wydaniu. Właśnie mam na kilka dni do słuchania takie słodyczki (zdjęcie z sieci). Na żywo są ciemniejsze.

obraz.png.8cf5bc4e048f33228f9a8d0781025c68.png

To są ambry? Miałem w domu kilka dnia perły i grały naprawdę przyjemnie. Gdyby nie fakt, że mam najwybitniejsze monitory świata 😉, takie xaviany mógłbym przygarnąć.