Adi777 Napisano 26 marca 2023 Udostępnij Napisano 26 marca 2023 Dobra, to ja wkleję coś normalnego. Współczynnik WAF przynajmniej wysoki, co nie? 😄 😳 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 26 marca 2023 Udostępnij Napisano 26 marca 2023 Ciekawe co teraz napiszecie? 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 26 marca 2023 Udostępnij Napisano 26 marca 2023 20 minut temu, MarcKrawczyk napisał: Ciekawe co teraz napiszecie? Gość ma czarne krążki w tyle. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 26 marca 2023 Udostępnij Napisano 26 marca 2023 (edytowany) 29 minut temu, MarcKrawczyk napisał: Ciekawe co teraz napiszecie? Że fotel droższy niż niektóre systemy tu piszących 😆 Edytowano 26 marca 2023 przez DiBatonio 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 26 marca 2023 Udostępnij Napisano 26 marca 2023 (edytowany) Bez wątpienia droższy niż systemy 90% tu obecnych. Edytowano 26 marca 2023 przez audiowit 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 26 marca 2023 Udostępnij Napisano 26 marca 2023 24 minuty temu, Kraft napisał: Gość ma czarne krążki w tyle. Też mam czarne krążki w tyle, bo nie mam gramiaka. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 26 marca 2023 Udostępnij Napisano 26 marca 2023 co do fotela, jeśli to oryginalny eames za 45 tysi, to jest to możliwe, od mojego na pewno, ale akustyk Bartek i tak odradza do odsłuchów fotel z zagłówkiem… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 26 marca 2023 Udostępnij Napisano 26 marca 2023 (edytowany) To ja powiem pierwszy. Na tym fotelu pewien znany audiofil przeczytał mnóstwo książek. I tak mu od tego czytania zostało 🤣 Edytowano 26 marca 2023 przez Bebop Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 26 marca 2023 Udostępnij Napisano 26 marca 2023 54 minuty temu, MarcKrawczyk napisał: ale akustyk Bartek i tak odradza do odsłuchów fotel z zagłówkiem Dobrze radzi, ja mam fotel z oparciem poniżej ramion. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 27 marca 2023 Udostępnij Napisano 27 marca 2023 13 godzin temu, DiBatonio napisał: Dobrze radzi, ja mam fotel z oparciem poniżej ramion. Obowiązkowo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 27 marca 2023 Udostępnij Napisano 27 marca 2023 To teraz prawilne siedziska oraz audiofilskie kolumny specjalnie dla kolegi @Kraft Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 27 marca 2023 Udostępnij Napisano 27 marca 2023 Ciężki wybór. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 27 marca 2023 Udostępnij Napisano 27 marca 2023 16 minut temu, MarcKrawczyk napisał: To teraz prawilne siedziska oraz audiofilskie kolumny specjalnie dla kolegi @Kraft Audiofilskie kolumny a za nimi suby? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 27 marca 2023 Udostępnij Napisano 27 marca 2023 Suby chyba do KD. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 27 marca 2023 Udostępnij Napisano 27 marca 2023 @Slawko69 to pewnie do LS -ów Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 27 marca 2023 Udostępnij Napisano 27 marca 2023 23 minuty temu, Slawko69 napisał: Audiofilskie kolumny a za nimi suby? Jakby co, to na koncertach też są często suby. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 27 marca 2023 Udostępnij Napisano 27 marca 2023 Tylko, że na koncertach są inne warunki akustyczne i używane są inne narzędzia np procesory. Trzeba pamiętać, że dźwięk z subwooferow rozchodzi się kuliście i trzeba go ukierunkować w kierunku publiczności, a nie sceny. Trochę inna bajka. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 27 marca 2023 Udostępnij Napisano 27 marca 2023 Dla mnie te foty to jakieś komputerowe fantazje. @lpomis zrobi na kompie w 15 minut pięć takich pokojów tylko zamiast KEFa wstawi małe Dali. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 27 marca 2023 Udostępnij Napisano 27 marca 2023 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 27 marca 2023 Udostępnij Napisano 27 marca 2023 A ja mam taki i jakoś mi nie przeszkadza wysokie oparcie. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 27 marca 2023 Udostępnij Napisano 27 marca 2023 (edytowany) 6 minut temu, J4Z napisał: Mi u mnie przeszkadza, kanapa do wymiany. A u mnie kanapa ZA fotelem ma niskie oparcie. Dla gości moze być😉 Kraft stwierdził, ze dudni, ale NIE SIEDZIAŁ na sweet place czyli na fotelu, A TO DUŻA RÓŻNICA.🤣 Edytowano 27 marca 2023 przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 27 marca 2023 Udostępnij Napisano 27 marca 2023 Gitara jest tam raczej dla znajomego muzyka. Odwiedzając moją piwnicę to czasem ,,poszarpie struny,, a poza tym to zbiornik kurzu. Ja trochę (niewiele) na klawiszach. Kiedyś przez półtora roku uczył mnie pewien kapelmistrz, a gitara to tak dla ozdoby bo nie miałem co z nią zrobić. Dostałem kiedyś od znajomego Duńczyka i szkoda było mi ją wyrzucić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 28 marca 2023 Udostępnij Napisano 28 marca 2023 (edytowany) 8 godzin temu, MarcKrawczyk napisał: Czy ta elektronika sie nie "dusi" w tych "szczelinach"? Tak wiele piszemy na forum by nie wciskać na styk sprzetu.... a tu proszę... po audiofilsku "zabudowane". I co teraz? Zmieniamy narrację? Ps: tam sa 4 suby? Za prawą wydaje sie ze widać 2🤔 Edytowano 28 marca 2023 przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 28 marca 2023 Udostępnij Napisano 28 marca 2023 4 godziny temu, Chyba Miro 84 napisał: Czy ta elektronika sie nie "dusi" w tych "szczelinach"? Tak wiele piszemy na forum by nie wciskać na styk sprzetu.... a tu proszę... po audiofilsku "zabudowane". I co teraz? Zmieniamy narrację? Bo to gadżeciarz a nie audiofil 😀. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 28 marca 2023 Udostępnij Napisano 28 marca 2023 Dnia 26.03.2023 o 21:44, MarcKrawczyk napisał: co do fotela, jeśli to oryginalny eames za 45 tysi, to jest to możliwe, od mojego na pewno, Właśnie mi uświadomiliście jaki ja ciemny jestem Ku..a do głowy by mi nie przyszło , że fotel może tyle kosztować ! A ja dotąd myślałem , że to co sprzedaje tanie nie jest Cóż idę do roboty , i wyrówna się ceny do fotela , by wstydu nie było 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts