Adi777 Napisano 29 listopada 2021 Udostępnij Napisano 29 listopada 2021 15 godzin temu, seba3002 napisał: Tak dla przypomnienia i jako że do tej pory nie było zdjęć z pierwszego spotkania A kto jest kim? 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 29 listopada 2021 Udostępnij Napisano 29 listopada 2021 1 godzinę temu, Kubakk napisał: Po co jeździć na zloty , jak tam nikt nie umie sprzętu ustawić No , żeby się nauczyć ? Ci co wiedzą jak ustawić nie dojechali , a my to tylko od słuchania I wyszło jak zawsze .... 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 29 listopada 2021 Udostępnij Napisano 29 listopada 2021 35 minut temu, Adi777 napisał: A kto jest kim? 😁 Od góry Paulina, @Arko55, @nowy78, @tomek4446, @Redakcja AUDIO, @RoRo, na dole ja, @Dedal75, @mkk, @Dawid7. Zdjęcie robił kolega @lpomis. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 29 listopada 2021 Udostępnij Napisano 29 listopada 2021 Jak do tego doszło, nie wiem. Patrząc X razy, czy wszyscy są na zdjęciach i mają swoje foto solo, zorientowałam się, że w skandaliczny sposób zabrakło duszy towarzystwa, czyli @seba3002 , któremu przecież natrzaskałam sporo ujęć 🤦♀️ 🤦♀️🤦♀️ No i @nowy78 otrzymuje jeszcze jedno zbliżenie, bo mi go także jakoś mało. Miłej nocki 5 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 3 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2021 A gdyby tak stworzyć kolejną playlistę w Spotify jako dobry początek na przyszłość? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 3 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2021 Czy to ta sama grupa 😳? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 3 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2021 (edytowany) Taka oto niezobowiązująca propozycja O-Zone Percussion Group @seba3002 może być, że się nabijasz, ale dziś był ciężki dzień to słabo z myśleniem. Edytowano 3 grudnia 2021 przez Asia 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 3 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2021 Niestety nie mam spotyfaja. Jeżeli komuś się spodoba to poproszę o dopisanie do listy. Jeżeli nie, to się nie upieram. Coś na poważnie. 😁 https://tidal.com/browse/track/101878024 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 3 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2021 (edytowany) Można równolegle tworzyć na Tidal, tym bardziej, że ostatnio chyba stamtąd szło. Edytowano 3 grudnia 2021 przez Asia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 3 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2021 A może warto byłoby wybrać kilka utworów najbardziej reprezentatywnych dla danego gatunku? Rock, jazz, muzyka klasyczna (nie wiem czy dużo osób słucha), elektronika. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 3 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2021 (edytowany) To ja mam pierwszy i drugi ulubiony . I jeszcze ten proszę posłuchajcie na swoich gratach w spokoju . Jest też wersja albumu angielska. Edytowano 3 grudnia 2021 przez Dedal75 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 3 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2021 Przenieśmy się do tego wątku: Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 20 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2021 inspirujące 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 20 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 20 grudnia 2021 Dobry wieczór. Rezerwujcie powoli wolny czas na 22 stycznia. Szykuje się kolejny zlot! Kierunek - Warszawa. Więcej szczegółów wkrótce 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 20 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2021 I znowu nie będę mógł, może za którymś razem się uda. 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 20 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2021 Proponuję jak zwykle szybko się decydować, bo ilość miejsc zapewne też będzie ograniczona, raz przez wielkość salki, dwa przez panującą na świecie sytuację . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 20 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2021 (edytowany) Skoro tak stawiasz sprawę, to zgłaszam swoją obecność Edytowano 20 grudnia 2021 przez Markcox 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 20 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2021 1 godzinę temu, lpomis napisał: Dobry wieczór. Rezerwujcie powoli wolny czas na 22 stycznia. Szykuje się kolejny zlot! Kierunek - Warszawa. Więcej szczegółów wkrótce W sumie to dobrze, że Ipomisy są na świecie 👍 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 20 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2021 Niestety .... lokalizacja dla mnie .... za daleko. Czekam na trójmiejski zlot. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 20 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2021 Całkiem możliwe że się pojawię . Pzdr 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 21 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2021 To ja oficjalnie zglaszam chec udzialu 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 21 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2021 Proszę o dopisanie do listy @seba3002 @lpomis. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowy78 Napisano 21 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2021 Może jakaś karta stałego uczestnika, żeby nie musieć potwierdzać za każdym razem? W każdym razie ja też chętny. @seba3002, @lpomis 👍 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 21 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2021 Namówiliście 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 21 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2021 11 godzin temu, lpomis napisał: Dobry wieczór. Rezerwujcie powoli wolny czas na 22 stycznia. Szykuje się kolejny zlot! Kierunek - Warszawa. Więcej szczegółów wkrótce Proszę mnie wstępnie dopisać A jakby udało się pozyskać Elac Vera czterystacośtam to tym bardziej chętnie 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts