kaczadupa Napisano 28 października 2022 Udostępnij Napisano 28 października 2022 A Cyrusa ktoś znalazł ? Ładnie gra ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 28 października 2022 Udostępnij Napisano 28 października 2022 Ja dziś lekko spóźniony dotarłem na wystawę i udało mi się w Sobieskim jedno piętro zwiedzić. Pokój Audio Connect/Albedo kozak dźwìęk i przestrzeń. Mógłbym tam siedzieć godzinami. @kaczadupa jutro poszukam "żabek" 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 28 października 2022 Udostępnij Napisano 28 października 2022 5 godzin temu, J4Z napisał: A na grobach. 😌 W sensie świeczki też? No bez ..... 3 godziny temu, zolt napisał: Spóźniłem się z biletem online i wszystkie wyprzedane. Jutro pomiędzy 10, a 11 długie kolejki będą czy raczej bez problemu przy kasie? Ja zawsze kupuje na wejsciu i słucham w kolejce rozmowy. WARTO!! 2 godziny temu, soberowy napisał: Piękne panele akustyczne w Pylon/Fezz. No i jak grają te Pylony? Szczerze 1 godzinę temu, kaczadupa napisał: A Cyrusa ktoś znalazł ? Ładnie gra ? Szukać na narodowym w grupie EIC 4 minuty temu, soberowy napisał: Ja dziś lekko spóźniony dotarłem na wystawę i udało mi się w Sobieskim jedno piętro zwiedzić. Pokój Audio Connect/Albedo kozak dźwìęk i przestrzeń. Mógłbym tam siedzieć godzinami. Asia to samo pisała. Odwiedzę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 28 października 2022 Udostępnij Napisano 28 października 2022 7 godzin temu, Asia napisał: Sol będzie grał jutro. Kolumny - Klipsch Heresy III. Dzięki. Ale Klipsch do Haiku? Chyba na takiej zasadzie, że "vintage". Jeśli ktoś posłucha, to jestem ciekaw opinii. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 28 października 2022 Udostępnij Napisano 28 października 2022 @Piotr Sonido nie zrobily na mnie takiego wrażenia jak wyzej wymienione. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 28 października 2022 Udostępnij Napisano 28 października 2022 (edytowany) 7 godzin temu, lpomis napisał: QLN Prestige One. Ładne zejście basu (42Hz, 3dB), czułość 87.5dB przy impedancji 8 omów, do tego rozsądne wymiary i przyjemnie stabilna bryła. Tylko jeden parametr mi się nie podoba - cena. https://qln.se/prestige-one/ Edytowano 28 października 2022 przez Rafał S 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moss Napisano 28 października 2022 Udostępnij Napisano 28 października 2022 32 minuty temu, soberowy napisał: Ja dziś lekko spóźniony dotarłem na wystawę i udało mi się w Sobieskim jedno piętro zwiedzić. Pokój Audio Connect/Albedo kozak dźwìęk i przestrzeń. Mógłbym tam siedzieć godzinami. @kaczadupa jutro poszukam "żabek" Mi się samolot 3 godziny spóźnił, ale Tulip zaliczony i dwa piętra w Sobieskim. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 28 października 2022 Udostępnij Napisano 28 października 2022 3 godziny temu, J4Z napisał: Ale co ty chcesz? Bo później te pokoje wyglądają tak jak poniżej. Dla mnie, to jest chore. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 28 października 2022 Udostępnij Napisano 28 października 2022 21 minut temu, Rafał S napisał: Tylko jeden parametr mi się nie podoba - cena. Cena jest wysoka, to prawda. Ale z doświadczenia powiem, że i rabaty też spore Zdecydowanie warto posłuchać tych paczuszek. Polecam wycieczkę do A-C w Bydgoszczy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halik Napisano 28 października 2022 Udostępnij Napisano 28 października 2022 potwierdzam, cały czas mam w pamięci tę ucztę. Mam nadzieję że jutro pomimo dużej ilości ludzi się dopcham. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pajto02 Napisano 28 października 2022 Udostępnij Napisano 28 października 2022 Dla mnie, jako zupełnego swieżaka, po dniu spędzonym na PGE, wyjątkowo przypadł do gustu pokój T+A/Tentogra. Pierwszy kontakt w obu przypadkach. Mój największy wygrany dzisiejszego dnia.😁 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 28 października 2022 Udostępnij Napisano 28 października 2022 3 godziny temu, soberowy napisał: Pierwszy pokój i sztos. Poprawiłem im hasło reklamowe. £50k to nie za mało, bo i tak mi połowę podatki zeżrą ☹️ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 28 października 2022 Udostępnij Napisano 28 października 2022 3 godziny temu, kaczadupa napisał: A Cyrusa ktoś znalazł ? Ładnie gra ? Może warto w końcu ruszyć cztery litery z domu i posłuchać czegoś na cudzym terenie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 28 października 2022 Udostępnij Napisano 28 października 2022 18 minut temu, Pajto02 napisał: wyjątkowo przypadł do gustu pokój T+A/Tentogra O widzisz. Zawsze chciałem posłuchać nowej elektroniki od T+A. Napiszesz coś więcej? Jaka muza leciała? Tylko nie mów, że plumkanie i Dire Straits... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 28 października 2022 Udostępnij Napisano 28 października 2022 9 godzin temu, Asia napisał: Sol będzie grał jutro. Kolumny - Klipsch Heresy III Poproszę o wrażenia jak będą jakieś 😎 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 28 października 2022 Udostępnij Napisano 28 października 2022 1 godzinę temu, Piotr Sonido napisał: Asia to samo pisała. Odwiedzę. Koniecznie. Byłem tam dziś dwa razy, potem też z Asią i Tomkiem. Świetne kolumny, te większe również. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arko55 Napisano 28 października 2022 Udostępnij Napisano 28 października 2022 (edytowany) Zaś mojej znajomej z latania po stadionie te kolumny najlepiej zagrały, ciekawe czy ktoś tego słuchał bo ja nie się nie znam Edytowano 28 października 2022 przez Arko55 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 28 października 2022 Udostępnij Napisano 28 października 2022 16 minut temu, Arko55 napisał: Zaś mojej znajomej z latania po stadionie te kolumny najlepiej zagrały, ciekawe czy ktoś tego słuchał bo ja nie się nie znam Jakoś tak złowrogo tym Focalom z oczu patrzy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pajto02 Napisano 28 października 2022 Udostępnij Napisano 28 października 2022 1 godzinę temu, lpomis napisał: O widzisz. Zawsze chciałem posłuchać nowej elektroniki od T+A. Napiszesz coś więcej? Jaka muza leciała? Tylko nie mów, że plumkanie i Dire Straits... Co do muzyki ciężko mi się wypowiedzieć, ponieważ to był okres w którym parę osób przyniosło kilka płyt z zewnątrz (nieznanych mi do tego czasu), plumkaniem bym jednak tego nie nazwał. Natomiast, co do dźwięku, przekonał mnie punktowy, fajnie skontrolowany bas i to jaki dźwięk był otwarty, bezpośredni. Mam wrażenie, że grało naprawdę spójnie i równo. Przesiedziałem tam zdecydowanie najdłużej ze wszystkich pokoi. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 28 października 2022 Udostępnij Napisano 28 października 2022 2 godziny temu, J4Z napisał: 🤷♂️ A u Ciebie jak wygląda? Chore to jest wydać kasę na sprzęt i zostawić gołe ściany. Normalnie zagracony pokój, a 20 cm wełny w ścianach nie widać 😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 28 października 2022 Udostępnij Napisano 28 października 2022 Jak będziecie offtopować zamiast gadać na temat AVS to się obudzę i pogonię Poukrywałem zbędne komentarze oczywiście. Pozdrawiam. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elberoth Napisano 29 października 2022 Udostępnij Napisano 29 października 2022 UWAGA! Zmiana sali prezentacji J.R. Boisclair (ustawianie gramofonu) na Narodowym - będzie w sali Technicsa (Platynowa 3). Sobota 16:00 Niedziela 15:00 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektron6 Napisano 29 października 2022 Udostępnij Napisano 29 października 2022 Fajnie ze są akcenty vintage. Moje klimaty:) Avatar Audio no fajnie te kolumny zagrały. 6 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elberoth Napisano 29 października 2022 Udostępnij Napisano 29 października 2022 Jednak Sobieski = mekka. Tyle dobrego rodzynków i dobrego dźwięku nie ma nigdzie. Podobno w TR Audio w Sobieskim jakieś niesamowite rzeczy się dzieją. Ale 3x chciałem wejść i ciągle tłum. Małe Falcony M10 w 715 też niesamowite. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zolt Napisano 29 października 2022 Udostępnij Napisano 29 października 2022 (edytowany) Ale to rozumiem, ze wczoraj juz takie tlumy? Dzis otwarte od 10. Ja wlasnie jestem w trasie. O 10 bede na Placu Defilad. Edytowano 29 października 2022 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio po nim-nie ma sensu cytować go w całości. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts