Wito76 Napisano 19 września 2023 Udostępnij Napisano 19 września 2023 Jak nic nie przeszkodzi, to tak jak w ubiegłym roku też się pojawię. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 22 września 2023 Udostępnij Napisano 22 września 2023 Jak ktoś ma jakieś sprawy do wyjaśnienia "face to face" z moderatorem Mariuszem to pisać na "prive". Będę aktywnie buszował po stoiskach więc chętnie się spotkam bez względu na konsekwencje 😉 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano 3 października 2023 Udostępnij Napisano 3 października 2023 (edytowany) Dnia 22.09.2023 o 22:02, MariuszZ napisał: Jak ktoś ma jakieś sprawy do wyjaśnienia "face to face" z moderatorem Mariuszem to pisać na "prive". Aż tak grubo to chyba nie jest . Ale zwyczajnie chętnie piątkę bym przybił i poznał "face". Można spróbować zorganizować jakąś akcję typu punkt 12:00 w sobotę chętni forumowicze spotykają się pod Pylonem czy jakimś innym stoiskiem - rok temu byli na parterze, w wejściu gdzie było sporo miejsca, stąd tak trochę nieprzypadkowo rzuciłem markę. Kilka minut, poznać się i buszujemy dalej. Edytowano 3 października 2023 przez Wito76 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 3 października 2023 Udostępnij Napisano 3 października 2023 Jestem za. Możemy buszować razem łun osobno nic na siłę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 9 października 2023 Udostępnij Napisano 9 października 2023 (edytowany) Wjechała lista wystawców: https://audioshow.pl/pl/wystawa/mapa Mój ulubiony wystawca tym razem na stadionie 😍 ! Poziom 1/Trybuna Zachodnia SkyBox 102 – Audio-Connect / Albedo Można również kupować bilety dzienne (50 zł) i karnety (75 zł): https://biletyna.pl/event/view/id/361832 Edytowano 9 października 2023 przez Asia 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 10 października 2023 Udostępnij Napisano 10 października 2023 TEUFEL - 🥲 E3 Zaczynam żałować że nie jade Ale fajnie że się odważyli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 10 października 2023 Udostępnij Napisano 10 października 2023 Dnia 15.09.2023 o 13:35, MarcKrawczyk napisał: zaczynam w piątek od stadionu… Czyli to dobry dzień na zwiedzanie stadionu? Jest w miarę luźno? Wszystkie sale są już przygotowane? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 10 października 2023 Udostępnij Napisano 10 października 2023 (edytowany) Kwatera zarezerwowana. W piątek w południe, gdzie najlepiej zacząć, jakieś pomysły, propozycje. Edytowano 10 października 2023 przez RoRo poprawiłem "literówkę" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 10 października 2023 Udostępnij Napisano 10 października 2023 33 minuty temu, Amarok napisał: gdzie najlepiej zacząć, https://wina-mp.pl/whisky-cognac-club 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 10 października 2023 Udostępnij Napisano 10 października 2023 Moje doświadczenie jest w zasadzie żadne, ale co mogę na podstawie zeszłorocznych obserwacji powiedzieć: Wszystkie trzy lokacje są dość blisko siebie - hotel Sobieski i Golden Tulip dzieli jakieś 200 - 250 metrów. Do stadionu łatwo dostać się np. tramwajem (warto wcześniej ogarnąć apkę komunikacyjną, ja np. używam SkyCash). Jest też transport (autokar) targowy, ale ostatecznie nie korzystałam z niego w ogóle. W Hotelu Sobieski, na parterze, jest kilka większych sal, ale gros wystawców zajmuje salki na piętrach - w znakomitej większości są to pokoje ok. 20 mkw. Warto obejrzeć listę wystawców. W Hotelu Golden Tulip sal jest zaledwie kilka, wystawców większych i takich bardziej snobistycznych 😉, nastawionych na pokazy , także zamknięte - to znaczy, że w czasie trwania nie da się tam wejść. Natomiast na Stadionie jest spory przekrój znanych marek oraz tych, które chcą się pokazać. Są również pokazy i kolejki do niektórych sal. W mojej ocenie jest to najbardziej "prestiżowe" miejsce na mapie. W zeszłym roku, w sobotę na stadionie było mnóstwo ludzi, do tego jakieś konkursy, koło fortuny, ludzie łażących z siatkami pełnymi gadżetów. Heh, mam nadzieję tego uniknąć w tym roku i zacząć od stadionu w piątek. Nadal nie ma informacji na temat dodatkowych atrakcji towarzyszących wystawie, ale w zeszłym roku były to m.in. wykłady o aranżacji akustycznej pomieszczeń by Bartek Chojnacki. Myślę, że @MarcKrawczyk mógłby napisać znacznie więcej. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 10 października 2023 Autor Udostępnij Napisano 10 października 2023 38 minut temu, Asia napisał: W Hotelu Sobieski, na parterze, jest kilka większych sal, ale gros wystawców zajmuje salki na piętrach - w znakomitej większości są to pokoje ok. 20 mkw. Warto obejrzeć listę wystawców. W hotelu Radisson Blue (Sobieski) jest kilkanaście większych sal, na piętrach faktycznie jest dużo więcej wystawców i nieduże pokoje. Poza tym na parterze Sobieskiego tak samo jak w ubiegłych latach można będzie kupić płyty (nowe i używane), podobnie jest na Stadionie i w hotelu Golden Tulip. Niektórzy wystawcy od lat są w tych samych miejscach, np. Nautilus - sale Golden I i II w hotelu Golden Tulip oraz sala Wilanów II w hotelu Sobieski, a Audio Klan (Top HiFi) w wielu salach i na korytarzu na Stadionie. W piątek na Stadionie zazwyczaj są zamknięte niektóre przejścia (do godzin wczesnowieczorych lub przez cały piątek). Być może tak samo będzie i w tym roku. Pozdrawiam PS. Przypominam, by zwracać uwagę czy informacje na stronie AVS są aktualne i dotyczą bieżącej edycji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 10 października 2023 Udostępnij Napisano 10 października 2023 44 minuty temu, RoRo napisał: W piątek na Stadionie zazwyczaj są zamknięte niektóre przejścia (do godzin wczesnowieczorych lub przez cały piątek). Być może tak samo będzie i w tym roku. Czyli, mówiąc innymi słowy, nie wszyscy otwierają kramik w piątek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 11 października 2023 Udostępnij Napisano 11 października 2023 7 godzin temu, Asia napisał: Czyli, mówiąc innymi słowy, nie wszyscy otwierają kramik w piątek? Otwierają , ale pamiętam , że czasem musiałem dymać jakimiś dziwnymi przejściami na drugą stronę stadionu , bo korytarze były pozamykane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 11 października 2023 Udostępnij Napisano 11 października 2023 Potwierdzam słowa Tomka, z tym że w zeszłym roku przejścia na stadionie były otwarte i normalnie można było przechodzić bez objazdów, a na początku ludzi jakby wcale… Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shureido Napisano 11 października 2023 Udostępnij Napisano 11 października 2023 (edytowany) 9 godzin temu, tomek4446 napisał: https://wina-mp.pl/whisky-cognac-club po godzince opróżnione półki🤭, może zacząć w czwartek tutaj i w piątek kontynuować w m&p 🤗 Edytowano 11 października 2023 przez shureido Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 11 października 2023 Udostępnij Napisano 11 października 2023 E, ścieżka zdrowia mi nie straszna 🙂. Gorsze te wałęsające się tłumy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shureido Napisano 11 października 2023 Udostępnij Napisano 11 października 2023 7 minut temu, Asia napisał: E, ścieżka zdrowia mi nie straszna 🙂. Gorsze te wałęsające się tłumy. czy czwartek jest dniem kameralnym dla akredytowanych ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 11 października 2023 Udostępnij Napisano 11 października 2023 Tak. Śmiertelnicy mają wstęp od południa w piątek. 10 godzin temu, Asia napisał: Wszystkie trzy lokacje są dość blisko siebie - hotel Sobieski i Golden Tulip dzieli jakieś 200 - 250 metrów. Do stadionu łatwo dostać się np. tramwajem (warto wcześniej ogarnąć apkę komunikacyjną, ja np. używam SkyCash). Warto też sprawdzić, jeśli ktoś korzysta, aplikację swojego banku. Ja korzystam z Millennium, tam wygodnie kupuje się też bilety komunikacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 11 października 2023 Udostępnij Napisano 11 października 2023 Ciekawym… Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 11 października 2023 Udostępnij Napisano 11 października 2023 1 godzinę temu, shureido napisał: czy czwartek jest dniem kameralnym dla akredytowanych ? 😝 przyjmuję wyzwanie! 11 godzin temu, Asia napisał: lokacje Wybaczcie, coś mi się z grą komputerową pomyliło. Właściwie chciałam napisać lokalizacje, ale to też trochę nowomowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 11 października 2023 Udostępnij Napisano 11 października 2023 1 godzinę temu, Asia napisał: 😝 przyjmuję wyzwanie! Wybaczcie, coś mi się z grą komputerową pomyliło. Właściwie chciałam napisać lokalizacje, ale to też trochę nowomowa. Ja lubię bardzo destynacje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shureido Napisano 11 października 2023 Udostępnij Napisano 11 października 2023 2 godziny temu, Asia napisał: 😝 przyjmuję wyzwanie! wyzwanie polegające na rozpoczęciu AS w czwartek ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zolt Napisano 11 października 2023 Udostępnij Napisano 11 października 2023 (edytowany) Pojawię się na AVS w sobotę i myślę, że w tym roku w Sobieskim. W zeszłym roku eksplorowalem Narodowy, więc tym razem może mała zmiana. Edytowano 11 października 2023 przez zolt Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 12 października 2023 Udostępnij Napisano 12 października 2023 Dnia 10.10.2023 o 22:45, Asia napisał: Nadal nie ma informacji na temat dodatkowych atrakcji towarzyszących wystawie, ale w zeszłym roku były to m.in. wykłady o aranżacji akustycznej pomieszczeń by Bartek Chojnacki. Właśnie tego brakuje. Im więcej jeżdzisz to widzisz że to jest wystawa sprzetu i dlatego tracisz zainteresowanie. Powinno byc tego punktu wiecej. I to znacznie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 12 października 2023 Udostępnij Napisano 12 października 2023 Rok temu było kilka ciekawych spotkań. Chodzi o to, że edycja 2023 już za chwilę, a tu nadal nomen omen cisza. Tak jakby nie mieli nic zorganizowanego. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts