Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 619 tematów w tym forum

1. Wieża do około 600zł

• 0 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
  2. wzmacniacz NAD C326

• 2 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
  3. HK 3490 + altusy 200

• 6 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
  4. Co kupić?

• 2 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
  5. Brzęczenie głośników

• 4 odpowiedzi
    • 6,2k wyświetleń
  6. Jakie kolumny???

• 9 odpowiedzi
    • 5,9k wyświetleń
  7. kolumny jbl e100

• 4 odpowiedzi
    • 3,4k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 4,1k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 3,6k wyświetleń
  8. Stereo 4-5 tys

• 3 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
  9. YAMAHA A-S700

• 16 odpowiedzi
    • 7k wyświetleń
  10. ONKYO A-8830 instrukcja

• 0 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
  11. wzmacniacz z pre aut

• 9 odpowiedzi
    • 3,6k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,5k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 3,4k wyświetleń
  12. Creative Fatal1ty

• 4 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 2,7k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 3,2k wyświetleń
  13. Pianocraft E730

• 0 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 3,7k wyświetleń
  14. Nowy zestaw za ok. 400 zł

• 4 odpowiedzi
    • 3,1k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 3,4k wyświetleń

• Ostatnie posty

• No mi się wydaje, ze po obu stronach tv po kolumnie .. ?
    • Widząc co poprzednia ekipa zrobiła bezczelnie doprowadzając do impasu prawnego w głośnych sprawach, wcale się nie zdziwię, jak podobne kukułcze (czy może kacze) jaja zostały napotkane w ministerstwach. Pogubione dokumenty, wprowadzone cichaczem przepisy czy podobne miny. Nie wszystko da się odkręcić od pstryknięcia palcami. Można głośno płakać i narzekać podając przykłady, ale to nic nie da. Przeciwnik będzie to wykorzystywał jako niszczenie dobrego prawa czy praktyk, a beton wyborczy PiS i tak zostanie przekonany przez ukochane media, że nowy rząd właśnie psuje to co ONI tak pięknie dla dobra naszego potworzyli. To było 8 lat dość spokojnego dla PiS rządzenia. Mogli wszystko i podejrzewam, że wykorzystali ten czas bardzo dobrze. Teraz wparuj z nową ekipą i szukaj co przez te 8 lat nakręcono i czy jest jakaś szansa by to odkręcić. Wiem, brzmi jak tania sensacja, ale spodziewam się, że to niestety jest normalne środowisko pracy przez ostatnie półtora roku dla rządu. Myślę, że ta bierność niekoniecznie była biernością. Po prostu sprzątają stajnię Augiasza i nie musza się chwalić codziennie i le nowego gówna w nowym miejscu znaleźli. OK, rządy się weryfikuje po 100 dniach, potem roku. Mają jednak kadencję na to by pokazać co faktycznie mogą (czy też chcą) zrobić. Może po tej rekonstrukcji nabiorą większego rozpędu. Ja ich nie bronię. Ja im daję czas, który od wyborców dostali. Wtedy będę ich rozliczał przy urnie wyborczej.
    • @Tomasz Kluczynski nasza Babcia z kolei ,twierdzi, że co prawda i w PiS zdarzyły się pomyłki/ wbrew woli Jarosława Kaczyńskiego/😁,ale tamci...
    • U mnie podobnie jest z Mamą, która do wyborów 2023r oglądała namiętnie TVP Info, a obecnie TV Republika i też jest wyznawca Jarka. Mama uzasadnia to tym, że cala rodzinę spotkało bardzo wiele przykrości od jak ona to nazywa komuchow. Oprócz osobistych prześladowan, zabrano (to było pod  koniec lat piedziesiatych lub na początku szesciedziatych) nam piękna wille z ogrodem w Skolimowie - Konstancinie Jeziornej. To był tak zwany domiar.  Choć jak byłem wczoraj to się skarżyła, że za dużo jest w TV Republika próśb o wpłaty pieniężne i z tego powodu powiedziała, że ogląda ja mniej. 
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...