Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 619 tematów w tym forum

• 1 odpowiedź
    • 407 wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,3k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 875 wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 3,9k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,6k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,9k wyświetleń
  1. Jakie głośniki na biurko

• 1 odpowiedź
    • 1,6k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 898 wyświetleń
  2. Jaki wzmacniacz?

• 1 odpowiedź
    • 894 wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,5k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 3,6k wyświetleń
  3. Dobór kolumn

• 1 odpowiedź
    • 531 wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 484 wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 410 wyświetleń
  4. Co po KEF R500?

• 1 odpowiedź
    • 396 wyświetleń
  5. jaki All-In-One

• 1 odpowiedź
    • 2,3k wyświetleń
  6. Reduktor Szumu

• 1 odpowiedź
    • 4,7k wyświetleń
  7. Kolumny do 700zł

• 1 odpowiedź
    • 1,9k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,4k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 567 wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 712 wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 2,7k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 3,4k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,1k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Czyli jednak… Ech…. Nie są, pisałem już na jakie wytwórnie warto spojrzeć. To akurat prawda jeśli chodzi o filmy i seriale. W twojej ocenie może tak, są polscy wykonawcy, których albumy były realizowane tu w Polsce i świetnie się ich słucha. Nie mówię tu o tych, którzy poszli w komercję i których słuchamy najczęściej w radio.  
    • Może dlatego współczesne nagrania i mastering są tak ciulowe?  Może dlatego w polskich filmach dialogi są do tego stopnia niezrozumiałe, że muszę oglądać je z napisami? Polski "inżynier dźwięku" to jak papuaski neurochirurg. Taki sam oksymoron. I Bogu dziękować, że w końcu naród przejrzał na oczy!  W końcu dzięki Chińczykom (tanie drabinki rezystorowe) można posłuchać muzyki w komforcie i bez stresu.  W całym jej pięknie i majestacie.  Do czasu wprowadzenia technologii drukowanych drabinek byliśmy skazani na konstrukcje na 40-letnich chipach, których zapasy nie są nieskończone.  A teraz można technologię R2R pchać wreszcie do przodu i "sky is the limit".   Mój człowiek!   Też wolę Targety od nowych wydań czy (Boże, uchowaj!!!) remasterów.  Ale muszę jednocześnie  przyznać że nowy remix "Animals" Floydów jest GENIALNY!!! Amen!  Ale brzmienia The Cure nawet na R2R nie trawię.  
    • O, to bardzo ciekawa opinia.   Chyba się z nią zgodzę - tak samo dobrze. 😃 A na poważnie - one różnicują nawet kable cyfrowe. Przy PMC TB2+ różnicy nie słyszałem i grałem na USB od drukarki ze sklepu komputerowego. Teraz też gram na jakimś kablu USB no name dostarczonym razem z Singxerem ale ładnie wykonanym i wyraźnie grającym lepiej od Audioquesta, który muli w porównaniu. 
    • Marcin, ależ ja to wszystko mam też u siebie kolego z DSem jaki siedzi w Moonie 380 D DSD, tylko to nie ten rząd wielkości i ceny o jakim jest ten wątek.  
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...