audiowit Napisano 19 marca 2023 Udostępnij Napisano 19 marca 2023 Panowie, nie ma sensu dyskusja z Zoltem. Tym bardziej w tym wątku. Nie dajcie się wciągnąć w dyskusję. Nie chcę mi się cytować chińskich przysłów. Zobaczcie na jego zestaw i będziecie wszystko wiedzieli. Sąsiad ma lepsze kino domowe. Subwoofer, monitorki, dsp i cyfrowy wzmacniacz, gabki. Przykład forumowego mądrali. 2 minuty temu, elektron6 napisał: Teraz można tylko słuchać a ze kot zadowolony:) to znaczy ze sprzęt gra pierwsza klasa:) Niezdrowo i pysznie ;). To lubię. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 19 marca 2023 Udostępnij Napisano 19 marca 2023 Dwa w jednym - równoczesne pieszczenie uszu i żołądka. A ja jestem w trakcie diety😒 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 19 marca 2023 Udostępnij Napisano 19 marca 2023 23 minuty temu, elektron6 napisał: Jest naprawdę dobrze!! Nie wątpię. Tomek fajnie , że znowu piszesz. 47 minut temu, Adi777 napisał: Chyba coś dla @tomek4446 Dzięki chłopie. Rockporty ! A mógłbyś podać numer przesyłki ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 19 marca 2023 Udostępnij Napisano 19 marca 2023 1 minutę temu, tomek4446 napisał: Dzięki chłopie. Rockporty ! A mógłbyś podać numer przesyłki ? Że tez przy takich przesyłkach nikt nigdy nie pomyli adresu na mój😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 19 marca 2023 Udostępnij Napisano 19 marca 2023 29 minut temu, elektron6 napisał: Aktualnie konstrukcja przeszła upgrade obejmujący; Czy te zielonkawe lampy to coś ala magiczne oczka, czy też pełnią inną funkcję 🤔. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 19 marca 2023 Udostępnij Napisano 19 marca 2023 (edytowany) 15 minut temu, audiowit napisał: Panowie, nie ma sensu dyskusja z Zoltem. Zobaczcie na jego zestaw i będziecie wszystko wiedzieli. Sąsiad ma lepsze kino domowe. Subwoofer, monitorki, dsp i cyfrowy wzmacniacz, gabki. Przykład forumowego mądrali. Czy Administracja może przygotować zestawienie komponentów umożliwiających udział w dyskusjach? Jakie minimalne wymagania sprzętowe trzeba spełnić? Bo widzę, że intelektualnych, to żadnych. Edytowano 19 marca 2023 przez Kraft 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektron6 Napisano 19 marca 2023 Udostępnij Napisano 19 marca 2023 Tak magiczne oczka EM80 tutaj jako wskaźniki wysterowania. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 19 marca 2023 Udostępnij Napisano 19 marca 2023 (edytowany) 18 minut temu, elektron6 napisał: Teraz można tylko słuchać a ze kot zadowolony:) to znaczy ze sprzęt gra pierwsza klasa:) @elektron6Tomek - chyba nie powiesz, ze słuchacie kociej muzyki? Edytowano 19 marca 2023 przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zolt Napisano 19 marca 2023 Udostępnij Napisano 19 marca 2023 (edytowany) 36 minut temu, audiowit napisał: Panowie, nie ma sensu dyskusja z Zoltem. Tym bardziej w tym wątku. Nie dajcie się wciągnąć w dyskusję. Nie chcę mi się cytować chińskich przysłów. Zobaczcie na jego zestaw i będziecie wszystko wiedzieli. Sąsiad ma lepsze kino domowe. Subwoofer, monitorki, dsp i cyfrowy wzmacniacz, gabki. Przykład forumowego mądrali. Niezdrowo i pysznie ;). To lubię. Hahaha. 😆 Jest i mój ulubieniec. 🤣 Zestaw gra bardzo dobrze. DSP z cyfrowym wzmacniaczem (testowałem wcześniej parę różnych w A czy A/B i niestety poległy) świetnie zszyło subwoofer z "monitorkami". Czyli świeże, swobodne i przestrzenne granie monitorowe uzupełnione o pełne pasmo niskotonowe w oparciu o konstrukcję w obudowie zamkniętej o dobrej odpowiedzi impulsowej, stosunkowo równe i zgrane fazowo pasmo. Idealnie. Gąbki w połączeniu z ustrojami z wełny ustawione na pierwsze odbicia bardzo skutecznie zlikwidowały pogłos, więc kolejne pomiary DSP tylko dopieściły system. Warunki domowe pokoju dziennego? Ideolo. Cokolwiek byś nie chciał napisać, jest tu wszystko przemyślane. A sąsiadowi gratuluję, jeżeli ma bardzo dobre kino domowe! Edytowano 19 marca 2023 przez zolt 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektron6 Napisano 19 marca 2023 Udostępnij Napisano 19 marca 2023 Generalnie na minizlotach kto co lubi:) ja tylko pilnuje aby nie zabrakło % a kot Centka gustuje w spokojniejszych klimatach no ale słuch ma wyśmienity! 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 19 marca 2023 Udostępnij Napisano 19 marca 2023 Cytując reklamę - opór jest daremny! 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 19 marca 2023 Udostępnij Napisano 19 marca 2023 Dla mnie fajniejsze są takie minizloty. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 19 marca 2023 Udostępnij Napisano 19 marca 2023 (edytowany) 34 minuty temu, Kraft napisał: Czy Administracja może przygotować zestawienie komponentów umożliwiających udział w dyskusjach? Jakie minimalne wymagania sprzętowe trzeba spełnić? Bo widzę, że intelektualnych, to żadnych. A dlaczego obrażasz @audiowita, zresztą innych też. Myślisz, że jak napiszesz dyplomatycznie i niby kulturalnie, to Ci wolno obrażać? Może faktycznie @Redakcja AUDIO, @RoRoi @MariuszZpowinny zareagować w końcu na Twój wpis. Edytowano 19 marca 2023 przez DiBatonio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 19 marca 2023 Udostępnij Napisano 19 marca 2023 Jacek, daj spokój. Mnie randomowy człowiek z neta nie jest w stanie obrazić. Krafta wkurza pewnie, że odbywa się całkiem przyjemna rozmowa beż jego udziału i nie w "jego" wątku. Do tej pory mimo różnych poglądów nie ma sprzeczek. Olej to. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektron6 Napisano 19 marca 2023 Udostępnij Napisano 19 marca 2023 24 minuty temu, audiowit napisał: Dla mnie fajniejsze są takie minizloty. You are welcome! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 19 marca 2023 Udostępnij Napisano 19 marca 2023 10 minut temu, audiowit napisał: Jacek, daj spokój. Mnie randomowy człowiek z neta nie jest w stanie obrazić. Krafta wkurza pewnie, że odbywa się całkiem przyjemna rozmowa beż jego udziału i nie w "jego" wątku. Do tej pory mimo różnych poglądów nie ma sprzeczek. Olej to. Coś w tym jest. Odkąd "nie ma" (takie myślenie życzeniowe trochę) dzika, TomkaN i kilku innych, zresztą Jarka też nie było jakiś czas to zupełnie fajnie funkcjonowaliśmy przez ten czas. Audiohobby zamiast łączyć, to dzieli przez takich ludzi, bo liczą się tabelki, wykresy, a nie odczucia z tego co nam i jak gra. Kiedyś też czytałem tabelki, wykresy, moc wzmacniaczy i inne, nie zawsze się to przekłada na brzmienie. Skończyłem z tym już dawno. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 19 marca 2023 Udostępnij Napisano 19 marca 2023 Tylko, że nienawidzę klepania się po plecach. Takie spotkanie musi przynieść konstruktywna krytykę, bo nie ma systemów doskonałych. I zawsze pytam, co się nie podobało, bo wiadomo, że tak ogólnie to wszystko było super Baton, najgorsi są Ci z misją. Że jesteśmy zlotousi, boimy się ślepych testów i tym podobne bzdury, powtarzane niczym mantra. Tak jakby rozmawiali z ludźmi, którzy niewiele słyszeli. Może to jest jednostka chorobowa, albo jakaś projekcja. Coś w rodzaju przyrownywania nas do siebie. Może to rodzaj wojny krzyżowej? Na siłę nawrócić :). Trzebaby o tym poczytać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 19 marca 2023 Udostępnij Napisano 19 marca 2023 No jak to? A psychoakustyka? 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiki2010 Napisano 19 marca 2023 Udostępnij Napisano 19 marca 2023 2 godziny temu, J4Z napisał: A na ilość multi kont byś był drugi, zaraz po dziku. Wykonczysz się sam już niedługo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 19 marca 2023 Udostępnij Napisano 19 marca 2023 Psychoakustyka jest jak najbardziej słusznym tropem. Szkoda, że jest opatrznie interpretowana. W/g misjonarzy przeszkadza w usłyszenia "prawdy" w/g nas audiofili jest częścią naszego życia i pozwala wykorzystać ja do słuchania. Czyli nie tylko uszy, tylko uszy i mozg. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 19 marca 2023 Udostępnij Napisano 19 marca 2023 7 minut temu, DiBatonio napisał: A psychoakustyka? To wszystko tylko psychoakustyka. Nie miałem basu przez kilka dni, stworzyłem wewnętrzna potrzebę i boom pojawił się jak na zawołanie, taki jak chciałem w punkt. Tak naprawde to go nie ma. To tylko moja wyobraźnia pracuje 😀 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 19 marca 2023 Udostępnij Napisano 19 marca 2023 Marcin a nie chcesz czasem 1mln€ ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 19 marca 2023 Udostępnij Napisano 19 marca 2023 16 minut temu, audiowit napisał: Psychoakustyka jest jak najbardziej słusznym tropem. Szkoda, że jest opatrznie interpretowana. W/g misjonarzy przeszkadza w usłyszenia "prawdy" w/g nas audiofili jest częścią naszego życia i pozwala wykorzystać ja do słuchania. Czyli nie tylko uszy, tylko uszy i mozg. Wow! Toż to prawdziwy audiofilski "coming out".Jestem pod warżeniem! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 20 marca 2023 Udostępnij Napisano 20 marca 2023 7 godzin temu, audiowit napisał: Marcin a nie chcesz czasem 1mln€ ? A co potrzebujesz? 😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel09 Napisano 20 marca 2023 Udostępnij Napisano 20 marca 2023 Super , kolejny temat rozjechany 😀. 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts