kamiledi15 Napisano 25 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 25 kwietnia 2020 Wiem, żartowałem Najważniejsze, że każdy jest zadowolony z tego, co ma. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 26 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2020 (edytowany) 17 godzin temu, kamiledi15 napisał: Przy okazji odwiedziłem Twoj kanał na YT "Pies Syrena" zaintrygował mnie... Sorki za OT Edytowano 26 kwietnia 2020 przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maliniakk Napisano 29 maja 2020 Udostępnij Napisano 29 maja 2020 Nikt się nie odzywa, to wrzucę swój skromny zestaw: Wzmacniacz Kenwood model 600 Tuner Kenwood KT-615 (słaby, wiem) Chromecast audio Kolumny Aurora 700 Jak to gra (opiszę swoimi słowami bo nie znam tej całej terminologii) Gra tak jak lubię- ciepło, basy sprężyste, wszystko na swoim miejscu, wokale wyraźne, średnie i wysokie tony naturalne i nie męczą przy dłuższym słuchaniu. Brakuje dywanika, muszę jeszcze żonę przekabacić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektron6 Napisano 29 maja 2020 Udostępnij Napisano 29 maja 2020 2 godziny temu, Maliniakk napisał: Nikt się nie odzywa, to wrzucę swój skromny zestaw: Wzmacniacz Kenwood model 600 Tuner Kenwood KT-615 (słaby, wiem) Chromecast audio Kolumny Aurora 700 Jak to gra (opiszę swoimi słowami bo nie znam tej całej terminologii) Gra tak jak lubię- ciepło, basy sprężyste, wszystko na swoim miejscu, wokale wyraźne, średnie i wysokie tony naturalne i nie męczą przy dłuższym słuchaniu. Brakuje dywanika, muszę jeszcze żonę przekabacić. Gratuluję systemu! Miałem kiedyś wzmak Kenwood 600, porządna, mocna maszyna i to naprawdę goni nawet najtrudniejsze kolumny. Kawał dobrej roboty z końca lat 70-tych. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Repugnant Napisano 29 maja 2020 Udostępnij Napisano 29 maja 2020 faktycznie bardzo ladne klocki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maliniakk Napisano 29 maja 2020 Udostępnij Napisano 29 maja 2020 Dzięki Panowie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 29 maja 2020 Udostępnij Napisano 29 maja 2020 Kenwood kiedyś był cienioną marką , tam jest dualmono ten wzmacniacz ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maliniakk Napisano 29 maja 2020 Udostępnij Napisano 29 maja 2020 Ja się aż tak nie znam. Dwa trafa, dwie końcówki, ale preamp wspólny. Mogę wrzucić fotki bebechów z prac serwisowych (dla audio-elektro-fetyszystów😁) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 29 maja 2020 Udostępnij Napisano 29 maja 2020 1 godzinę temu, Kubakk napisał: Kenwood kiedyś był cienioną marką , tam jest dualmono ten wzmacniacz ? Kenwood wystepowal tez pod nazwą TRIO. Piekne maszyny... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maliniakk Napisano 29 maja 2020 Udostępnij Napisano 29 maja 2020 (edytowany) A twórcy serii supreme, po odejściu z Kenwooda stworzyli Accuphase. Taka ciekawostka🙂 Edytowano 29 maja 2020 przez Maliniakk Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel09 Napisano 10 października 2020 Udostępnij Napisano 10 października 2020 To i emeryt się pochwali 😉 na czym muzy słucha . 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 października 2020 Udostępnij Napisano 10 października 2020 (edytowany) Ciekawy zestaw standy niekonwencjonalne 👍 Edytowano 10 października 2020 przez Gość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 10 października 2020 Udostępnij Napisano 10 października 2020 (edytowany) A nie może być zestaw zamiast tego okropnego "SET" ? Edytowano 10 października 2020 przez Fafniak Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 10 października 2020 Udostępnij Napisano 10 października 2020 Szyszki dyspersyjne ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Visitor1230 Napisano 10 października 2020 Udostępnij Napisano 10 października 2020 Mi co prawda monitory sie nie podobaja jako takie. Ale na tych podstawach wyglądają bardzo zacnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 10 października 2020 Udostępnij Napisano 10 października 2020 A mnie się podoba ten system . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 10 października 2020 Udostępnij Napisano 10 października 2020 Mnie muzyka i filmy lecą na tychże sprzętach. Stereo to kolumny Xavian,wzmacniacz Bladelius,jako źródło dvd Philips 963 sa i opcjonalnie Exposure 1010.Kable XLO,Shunyata,Furutech,Isol8,Artech,Nordost. W kinie tv Panasonic 39",amp Pioneer vsx d2011,bluray LG,kolumny Tannoy mx. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 października 2020 Udostępnij Napisano 10 października 2020 @Fafniak mówisz i masz ( edytowałem ) jestem ugodowy gość! Czasami 😋 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 10 października 2020 Udostępnij Napisano 10 października 2020 Wciskam "lubię to" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 10 października 2020 Udostępnij Napisano 10 października 2020 4 godziny temu, Daniel09 napisał: To i emeryt się pochwali 😉 na czym muzy słucha Niech Emeryt jeszcze się pochwali jak z tym Audiolab em te Missiony grają. Cały czas chodzą mi po głowie QX2 do sypialni 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 10 października 2020 Udostępnij Napisano 10 października 2020 @MariuszZ Mariusz , jak się uda , a wszystko na to wskazuje ,to w przyszłym roku przywiozę ProAci Response One SC do Kołobrzegu. Do sypialni idealne , posłuchasz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel09 Napisano 10 października 2020 Udostępnij Napisano 10 października 2020 Nie jestem biegły w barwnych opisach dzwięku i sprzętu więc proszę mi wybaczyć tym bardziej że dopiero na stare lata zacząłem doceniać dzwięk słuchany w stereo . Przed zakupem zx-2 posiadałem Triangle BR03 i wydawało się mi że jest dobrze chociaż z niektórych odsłuchiwanych płytek cd przez wysokie potrafiło ucho ,, zaboleć ,, ale wydawało mi się że jednak dobrze to gra , jednak po usłyszeniu u kolegi zestawu Audiolab 6000A z Mission zx-1 powstała wątpliwość która przerodziła się w zakup. Po 9-ciu dniach słuchania nowego zestawu jestem coraz bardziej zadowolony z wyboru takiego zestawu , góra nie ,, kłuje ,, srednie może trochę wysunięte jednak mi pasuje , niskie.. tu się najbardziej obawiałem a to z tego powodu że nie mam zbyt dużego manewru odsunięciu od ściany jednak jest bardzo dobrze . Bass nie dudni jest szybki , a kolumienki są zaledwie 30 cm. od ściany i moim zdaniem lepszy niż w BR03 . Na ta chwile jestem zadowolony tym bardziej że nie jeden raz w przeciągu tych 10-ciu dni sluchałem różnej muzy przez 6/7 godzin bez przerwy co w przeszłości z innymi zestawami nie było to możliwe. Przepraszam że nie potrafię fachowo/barwnie opisać tego co te kolumienki od siebie dają , ale na tą chwile jestem po prostu zadowolony. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 10 października 2020 Udostępnij Napisano 10 października 2020 21 minut temu, tomek4446 napisał: Mariusz , jak się uda , a wszystko na to wskazuje ,to w przyszłym roku przywiozę ProAci Response One SC do Kołobrzegu. Do sypialni idealne , posłuchasz. Cieszę się, że przyjedziesz. Nawet bez Proacow 😉 U mnie czas w audio szybko mija. Popatrz, dwa lata jak zacząłem się interesować, a tyle się w tej materii u mnie wydarzyło. Poskręcałem kolumny, wzmacniacz, przewody, nauczyłem się kilku programów, xsima, ltspice, tracera, ogarniam REWa itd... Znaczy do lata to może już będę kompletowal zupełnie inne klocki do innych celów 😉 ale doceniam i cieszę się, że o mnie myślisz 🍻 Pozdrawiam serdecznie 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 11 października 2020 Udostępnij Napisano 11 października 2020 (edytowany) 22 godziny temu, Daniel09 napisał: To i emeryt się pochwali 😉 na czym muzy słucha . Elegancko to wszystko wygląda, a jak jeszcze dobrze gra, to już w ogóle supcio🙂 Ciekawe, kiedy ja pochwalę się swoimi zdjęciami ze sprzętem audio... Edytowano 11 października 2020 przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 13 października 2020 Udostępnij Napisano 13 października 2020 Skoro zdjęcia mają być tutaj to i ja wklejam po raz kolejny 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts