Kraft Napisano 14 marca 2023 Udostępnij Napisano 14 marca 2023 2 minuty temu, tomek4446 napisał: Jarek , to Ty masz przerwy ??? Od pieluch mam wysypkę. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 14 marca 2023 Udostępnij Napisano 14 marca 2023 1 minutę temu, Kraft napisał: Od pieluch mam wysypkę. Tak. To wyjaśnia sprawę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 14 marca 2023 Udostępnij Napisano 14 marca 2023 27 minut temu, Kraft napisał: Od pieluch mam wysypkę. Zapraszam do mnie do pracy, będziesz mógł odstawić pieluchy na dobre 😄 No i będzie więcej czasu na przeglądanie i komentowanie na forum, jak u mnie Ostatnio więcej czasu spędzam na forach, niż pracuję 🤣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 14 marca 2023 Udostępnij Napisano 14 marca 2023 10 minut temu, Adi777 napisał: Ostatnio więcej czasu spędzam na forach, niż pracuję Są wolne etaty ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 14 marca 2023 Udostępnij Napisano 14 marca 2023 Coś ta aktualizacja zmieniła? U mnie w komórce i w komputerze nie zauważyłem jakiś zmian, działa. 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 14 marca 2023 Udostępnij Napisano 14 marca 2023 Wyglad ma jak skrzyżowanie wersji mobile z komputerową... tzn cały pasek jest widoczny po oddaleniu (wersja mobile) reklamy wciąż wycięte w połowie (tu akurat mi nie zależy na reklamach). Po przełaczeniu na wersje komputerowa w telefonie to znów reklamy zasłaniają część tresci forum. Nie wiem czy tak ma byc... i tak nie kozystam z tej opcji w tel. Więc "mi to rybka" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 14 marca 2023 Udostępnij Napisano 14 marca 2023 Chyba przed aktualizacją było lepiej 😐. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 14 marca 2023 Udostępnij Napisano 14 marca 2023 38 minut temu, tomek4446 napisał: Są wolne etaty ? Dawaj 😄 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 14 marca 2023 Udostępnij Napisano 14 marca 2023 Tak to wygląda na Andku w przeglądarce Chrome. Można przesuwać żeby był ekran wypełniony ale pasek i reklamy są rozjechane. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 14 marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 14 marca 2023 Dziękuję Wersja mobile już jest poprawna, adsense w stopce bruździ. Z rzeczy drobnych - odświeżcie proszę przy okazji stronę (ctrl+shift+R) i wybierzcie styl Dimension Dark (lewy dolny róg). 2 godziny temu, Dedal75 napisał: Bezpośrednio w powiadomienia nie mogę wchodzić U mnie działa i nawet przerzuca mnie do konkretnego posta - wreszcie, bo wcześniej przekierowanie szło na stronę i musiałam szukać Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 14 marca 2023 Udostępnij Napisano 14 marca 2023 Juz naprawione 👍 Tzn... u mnie Miałem tak jak @MariuszZ tylko ze Jego reklama jest cała a moja było tylko pół. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 14 marca 2023 Udostępnij Napisano 14 marca 2023 U mnie też jest teraz OK 👍 ale naprawdę miałem cyrk na kółkach w telefonie 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 14 marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 14 marca 2023 No to zacnie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 14 marca 2023 Udostępnij Napisano 14 marca 2023 2 godziny temu, RLC2 napisał: U mnie też jest teraz OK 👍 ale naprawdę miałem cyrk na kółkach w telefonie 😁 U mnie też. Pozdrawiam. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 14 marca 2023 Udostępnij Napisano 14 marca 2023 U mnie też wszystko gra i trąbi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 14 marca 2023 Udostępnij Napisano 14 marca 2023 3 godziny temu, KrólKiczu napisał: U mnie też. Pozdrawiam. A mnie się nadal Seba pojawia. @Redakcja AUDIO coś z tą aktualizacją chyba poszło nie tak ? 😂 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 15 marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 15 marca 2023 W sercu go nosisz @tomek4446 Jak my wszyscy 😄 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 15 marca 2023 Udostępnij Napisano 15 marca 2023 3 godziny temu, Redakcja AUDIO napisał: W sercu go nosisz @tomek4446 Jak my wszyscy O rzesz Ty , nie wiedziałem ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 7 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 7 kwietnia 2023 Ostatnio zauwazyłem że pisze post i on się nie pojawia. Też tak macie? Muszę odświeżyć stronę i napisać jeszcze raz bo nie ma go nawet w szablonie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 11 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 11 kwietnia 2023 Dnia 9.04.2023 o 14:36, J4Z napisał: Może chwilowa zawieszka forum lub Twojej sieci. Hmm nie wiem miałem tak dwa razy nie zwróciłem uwagi aby coś innego działało gorzej. No ale może. Dzieki J4Z Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 14 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 14 kwietnia 2023 7 minut temu, J4Z napisał: Podbijam @Redakcja AUDIO Odignoruj😆 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 14 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 14 kwietnia 2023 15 minut temu, J4Z napisał: Hihihi Z chęcią wrzuciłbym tam jeszcze parę osób jakby to inaczej działało. To ja już się nie odzywam, bo jeszcze mnie do jakiegoś worka z innymi wrzucisz… 😆 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 29 kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 29 kwietnia 2023 @J4Z jestem straszna. Przepraszam! Muszę obadać sprawę i popytać, ale czy da się to ewentualnie zmienić? Oj nie wiem 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 2 maja 2023 Udostępnij Napisano 2 maja 2023 Tak tylko wspomnę - ktoś cytuje ignora i co wtedy? widzisz co ignorowany pisze. Jak żyć Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 2 maja 2023 Udostępnij Napisano 2 maja 2023 Przestać pisać na forum. To nie jest obowiązkowe 😎 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts