Amarok Napisano 6 listopada 2023 Udostępnij Napisano 6 listopada 2023 (edytowany) Według mnie tak powinno być. Dziś już ze trzy razy mnie przeniosło na stronę magazynu. Klikając w nazwę AUDIO było dosyć wygodne by wrócić na główną stronę forum, zwłaszcza na smartfonie. Jeśli tak zostanie, trzeba będzie się odzwyczaić. Edytowano 6 listopada 2023 przez Amarok Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 6 listopada 2023 Udostępnij Napisano 6 listopada 2023 Tylko, że wcześniej otwierało to główna stronę forum. Często z tego korzystałem. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 6 listopada 2023 Udostępnij Napisano 6 listopada 2023 Ja cały czas używałem, wychodząc z tego wątku ponownie kliknąłem w AUDIO 🙂. Eeeeh, może niech już będzie po staremu. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 6 listopada 2023 Udostępnij Napisano 6 listopada 2023 Otóż to, obecnie jest to strasznie irytujące. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 11 listopada 2023 Udostępnij Napisano 11 listopada 2023 Dnia 6.11.2023 o 23:01, DiBatonio napisał: Tylko, że wcześniej otwierało to główna stronę forum. Często z tego korzystałem. Jacek, Ale jeszcze wcześniej (i tak było od początku) przychodziło się tak jak teraz na stronę Magazynu AUDIO 😎. Teraz w każdej chwili możemy przejść na początkową stronę naszego Forum klikając na "Strona główna". Mniej się ten link rzuca w oczy niż duży czerwony napis AUDIO-ale trzeba przywyknąć(przypomnieć sobie stare czasy...). Pozdrawiam 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 28 listopada 2023 Udostępnij Napisano 28 listopada 2023 Tak, to były stare czasy, kiedy logo linkowało do www. I prawda jest taka, że po którejś aktualizacji zapomniałam zgłosić, żeby to zostało poprawione, gdy link zniknął 🙃 To taka łączność bazą. Mam nadzieję, że się odzwyczaicie od klikania w logo (nie powiem, ja też to robię odruchowo), i przyzwyczaicie do frazy "Strona główna". Tymczasem łączę się z Wami w niewygodzie, czekając na zmianę nawyku. Mówią, że aby czynność weszła w krew, należy ją powtórzyć 21 razy Pozdrowienia, Ola 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 29 stycznia Udostępnij Napisano 29 stycznia Na forum pojawiła się uciążliwa funkcja, czyli to👇 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 30 stycznia Udostępnij Napisano 30 stycznia (edytowany) @Redakcja AUDIO czy jest możliwość do tych dwóch 👇 Dołożyć np. "Odrzuć wszystko" , tak jak jest to juz na wielu innych stronach www? Nie ukrywam że zniechęca ręczne blokowanie "wielu" pozycji, co przekłada sie na mniejszą ilość wejść w ciagu dnia na to forum. Czesto "wpadam tu" w tzw. " biegu" generując multum wejść na dzień (nie zawsze pisze, ale wiele czytam i śledzę multum wątków). Jednak poprzez powyższe utrudnienia, zmuszony będę (inni też może) rzadziej korzystać z tej formy spędzania chwili wolnego czasu... Pozdr. Edytowano 30 stycznia przez Chyba Miro 84 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 30 stycznia Udostępnij Napisano 30 stycznia @Chyba Miro 84 ta "uciążliwa" funkcja jest od Google Nie wiem jakiej przegldarki używasz, ale w Firefox - ustawienia - prywatność i bezpieczeństwo jest kilka pozycji do zaznaczenia. Lub na leniucha -> dodatki blokujące reklamy itp itd... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 30 stycznia Udostępnij Napisano 30 stycznia 7 godzin temu, gienas napisał: ta "uciążliwa" funkcja jest od Google Nie wiem jakiej przegldarki używasz, ale w Firefox - ustawienia - prywatność i bezpieczeństwo jest kilka pozycji do zaznaczenia. Wchodząc na inne strony www, jest trzecia opcja np.👇 Szkoda zatem że tutaj nie ma "odrzuć" (jak u innych), mimo korzystania z tej samej przegladarki i na tym samym sprzęcie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 5 lutego Udostępnij Napisano 5 lutego Zauważyłem że wszystko wróciło do normy. 👍 Jest jak poprzednio, czyli przed tygodniem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 24 marca Udostępnij Napisano 24 marca (edytowany) @Redakcja AUDIO ile razy można pisać to samo pytanie, zwlaszcza że dyskusja juz sie pojawiła w danym temacie? Wrzucam linki... Juz nawet Nie wiem czy otwierać lodówkę? 😉 Edytowano 24 marca przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano 25 marca Udostępnij Napisano 25 marca Kiedyś kręciłem się na weselu z kieliszkiem wzdłuż stołu. Kieliszek z kuzynem, z ojcem weselnym, ze stryjkiem itd. I przede mną jakiś koleś to samo robił, tylko przy okazji "napijmy się" opowiadał kawał. Ja szedłem za nim i 5 razy słyszałem ten sam kawał. Tak jakoś przy okazji powyższego mi się przypomniało. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 25 marca Udostępnij Napisano 25 marca 6 godzin temu, Wito76 napisał: mi się przypomniało. Czyli film nie urwał ci się 😀. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 25 marca Udostępnij Napisano 25 marca Film sie nie urwał tylko było ISO🤣 - ,,... i sooo, ze mną się nie napijesz???...,, Przepraszam za OT, który nadaje się bardziej do działu humor. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 25 marca Udostępnij Napisano 25 marca 36 minut temu, Rega napisał: i sooo, ze mną się nie napijesz??? Przepraszam, że co? ISOpropyl? Pewnie że siem napijem z Tobom... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 25 marca Udostępnij Napisano 25 marca Zamiast izo propylu uzywam tych. Przynajmniej ładnie pachną. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 27 marca Udostępnij Napisano 27 marca @Chyba Miro 84, został jeden temat, masz rację - za dużo tego dobrego 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 23 lipca Udostępnij Napisano 23 lipca Proszę o zatwierdzenie w "Kluby - Sprzęt znanych marek" nowego klubu Bowers & Wilkins. Dziękuję. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 24 lipca Udostępnij Napisano 24 lipca I co z tym klubem? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 25 lipca Udostępnij Napisano 25 lipca 18 godzin temu, Kraft napisał: I co z tym klubem? Dostałem wiadomość od Admina, że aby założyć obecnie nowy klub, to musi być tytułem wstępu więcej treści. Nie chce mi się powielać o Panach Bowers i Wilkins treści ogólnie dostępnych w internecie na zasadzie kopiuj - wklej. Sam nic mądrego nie wymyślę, ponadto co jest w historii powstania tej zacnej firmy. Stary jestem i już wielu rzeczy mi się nie chce. Nieśmiało zaproponuję, abyś Ty Jarku posiadający B&W rozpoczął wątek założycielski, a potem będzie już z górki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 25 lipca Udostępnij Napisano 25 lipca Pum, pum, pum... popatrzmy. Trzy linijki już nie wystarczają? 1 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 25 lipca Udostępnij Napisano 25 lipca Hej, Próbowaliśmy podnieść poprzeczkę trochę przy zakładaniu klubów bo sporo postów inicjujących pojawia się ale są takie jak ten poniżej z ostatniego tygodnia. Na marginesie autor został poproszony tak jak Marek by dać moderatorom jakiś zarys notatki z kilkoma zdaniami o marce plus jakieś linki czy zdjęcia i jak widać jest z tym problem. Nie chodzi nam o to, żeby wstrzymywać "ruch" w tej zakładce ale staramy się traktować wszystkich równo więc są przestoje z zatwierdzaniem bo jeden użytkownik spreparował posta, który prawie się nadaje, a drugi jak widać całkowicie nie spełnia oczekiwań. @MMarekdaj mi pozwolenie to w wolnej chwili poświęcę kwadrans i wyedytuję początek twojego "startera", który ma fajny potencjał chociażby że względy na zdjęcia i Twoje doświadczenia z marką. Dorzucę kilka zdań wstępu i jakieś linki jak znajdę 😉 Pozdrawiam. M Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 25 lipca Udostępnij Napisano 25 lipca 12 minut temu, MariuszZ napisał: @MMarekdaj mi pozwolenie to w wolnej chwili poświęcę kwadrans i wyedytuję początek twojego "startera", który ma fajny potencjał chociażby że względy na zdjęcia i Twoje doświadczenia z marką. Dorzucę kilka zdań wstępu i jakieś linki jak znajdę 😉 Może niech notkę biograficzną przygotuje @Top Hi-Fi & Video Design? Mają na pewno kogoś od PR, kto jest w stanie przygotować interesujący materiał o ich sztandarowej marce. Co chłopaki? A my już potem pociągniemy wynurzeniami osobistymi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 25 lipca Udostępnij Napisano 25 lipca 34 minuty temu, MariuszZ napisał: @MMarekdaj mi pozwolenie to w wolnej chwili poświęcę kwadrans i wyedytuję początek twojego "startera", który ma fajny potencjał chociażby że względy na zdjęcia i Twoje doświadczenia z marką. Dorzucę kilka zdań wstępu i jakieś linki jak znajdę 😉 Jeśli jest to nieodzowne, to daję z największą przyjemnością 17 minut temu, Kraft napisał: Może niech notkę biograficzną przygotuje @Top Hi-Fi & Video Design? Mają na pewno kogoś od PR, kto jest w stanie przygotować interesujący materiał o ich sztandarowej marce. Co chłopaki? A my już potem pociągniemy wynurzeniami osobistymi. Bardzo dobry pomysł. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts