maxredaktor Napisano 2 listopada 2021 Udostępnij Napisano 2 listopada 2021 Dawno ich już nie było 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 2 listopada 2021 Udostępnij Napisano 2 listopada 2021 mimo wszystkich wad takiej muzyki nie można braciom ramone odmówić braku tego cuś... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bahzell Napisano 2 listopada 2021 Udostępnij Napisano 2 listopada 2021 Ależ to wchodzi w głowę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 2 listopada 2021 Udostępnij Napisano 2 listopada 2021 Mi kiedyś weszło w głowę to: Prześledziłem inne dokonania grupy, ale nic ciekawego już nie znalazłem. Ale ten kawałek fajny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 2 listopada 2021 Udostępnij Napisano 2 listopada 2021 Kilka lat temu, jak nadawało jeszcze MTV Rocks, wpadł mi w oko i ucho klip niemieckiego duo Milky Chance: 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 2 listopada 2021 Udostępnij Napisano 2 listopada 2021 @maxredaktor tak jakoś mi się skojarzyło z utworem zamieszczonym przez Ciebie 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 2 listopada 2021 Udostępnij Napisano 2 listopada 2021 Fajne, nie znałem tego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 2 listopada 2021 Udostępnij Napisano 2 listopada 2021 Mąż katował wiele lat temu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 2 listopada 2021 Udostępnij Napisano 2 listopada 2021 to jeszcze coś znacznie lżejszego... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 2 listopada 2021 Udostępnij Napisano 2 listopada 2021 Beatlesi zawsze na propsie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 2 listopada 2021 Udostępnij Napisano 2 listopada 2021 22 godziny temu, slaw0001 napisał: Także "chopaki" jak się na zlot wybieracie to weźcie ze sobą przepisy to się powymieniamy. Żeby nie było , w domu ja przeważnie gotuje ....., a i dzisiaj udało mi się "machnąć " 92 kg. na siłowni Coś starego , z czasów gdzie tekst się jeszcze liczył a muzycy grali solówki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 2 listopada 2021 Udostępnij Napisano 2 listopada 2021 3 godziny temu, Asia napisał: Mąż katował wiele lat temu O fajnie. Kawałek pozytywnej historii. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 2 listopada 2021 Udostępnij Napisano 2 listopada 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 2 listopada 2021 Udostępnij Napisano 2 listopada 2021 42 minuty temu, audiowit napisał: O fajnie. Kawałek pozytywnej historii. Moja wersja: Ufff, fajnie. Kawałek historii. 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 2 listopada 2021 Udostępnij Napisano 2 listopada 2021 Nie znałem, kumpel mi to dziś "zapodał" 4 godziny temu, Rega napisał: @maxredaktor tak jakoś mi się skojarzyło z utworem zamieszczonym przez Ciebie To cudne miejsce zostało tak zapuszczone i doprowadzone do ruiny że okrutny żal wzbiera To była moja ulubiona alejka zdjęciowa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 2 listopada 2021 Udostępnij Napisano 2 listopada 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bahzell Napisano 2 listopada 2021 Udostępnij Napisano 2 listopada 2021 Wieczor pracujacy, wiec Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 2 listopada 2021 Udostępnij Napisano 2 listopada 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ropóh Napisano 2 listopada 2021 Udostępnij Napisano 2 listopada 2021 (edytowany) Dorsz, tak mi się pokojarzyła okładka płyty trochę zapomnianej, polskiej kapeli (obrazek Zdzisław Beksiński). A muzycznie, z tejże płyty: https://youtu.be/9YjH9WnwsB4 Edytowano 2 listopada 2021 przez Ropóh 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 3 listopada 2021 Udostępnij Napisano 3 listopada 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 3 listopada 2021 Udostępnij Napisano 3 listopada 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 4 listopada 2021 Udostępnij Napisano 4 listopada 2021 kilka dni temu mięło 37 lat od wydania albumu treasure... 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 4 listopada 2021 Udostępnij Napisano 4 listopada 2021 1 godzinę temu, MarcKrawczyk napisał: kilka dni temu mięło 37 lat od wydania albumu treasure... Świetny album, ale nic dziwnego, nazwa zobowiązuje U mnie nowość: Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 4 listopada 2021 Udostępnij Napisano 4 listopada 2021 4 godziny temu, MarcKrawczyk napisał: kilka dni temu mięło 37 lat od wydania albumu treasure... Swego czasu był to dla mnie niejako wzorzec jak powinna brzmieć dobtrzeg zrealizowana muza. Oczywiście było to na miarę możliwości uwcześnie posiadanego sprzętu. Obecnie z dużym sętymentem, ale jednak musze stwierdzić, że nie gra to rewelacyjnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 5 listopada 2021 Udostępnij Napisano 5 listopada 2021 13 godzin temu, slaw0001 napisał: jednak musze stwierdzić, że nie gra to rewelacyjnie. tu niestety się zgodzę, treasure to fatalnie zrealizowana płyta, miałem nadzieję, że wersja japońska będzie OK! a tylko obnażyła jeszcze bardziej braki, podobno nawet nowe remastery niewiele pomogły, ale klimat jest... a skoro dziś szaro za oknem, to posłucham na czarno.... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts