Rega Napisano 10 lutego 2023 Udostępnij Napisano 10 lutego 2023 Witek - nie wiem jak je podłącza. Wiem jedno , ze sygnał na nie idzie z Gryphona. Widziałe i słuchałem ich kilkanaście minut. 50-tek słuchałem w salonie B&O i wielkiej róznicy nie było pomiędzy nimi. Chciałbym miec jedne lub drugie. Myslę, ze firma za mało jest reklamowana w naszym kraju, a niektóre modele na pewno na to zasługuja. Choćby maleńkie Beovox CX100 , które zbierają kurz w mojej piwnicy. jak na moje , mało doświadczone ucho, to graja nie gorzej niż chwalone na tym forum Dali Mentor Menuet, a może nawet lepiej (Kraft nie obraź się) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 10 lutego 2023 Udostępnij Napisano 10 lutego 2023 Jak i wiele innych monitorów. Znam trochę B&O ale wszystkiego nie można mieć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 10 lutego 2023 Udostępnij Napisano 10 lutego 2023 2 godziny temu, audiowit napisał: Cd bez opcji wyłączenia wyświetlacza nigdy nie jest brane przezemnie pod uwagę. Ten szum wyświetlacza jest nie do zniesienia A tak bajdelej. Nie wyłączacie wyświetlaczy jak słuchacie muzy? Witek-coś w tym jest 👍 Wyłączam w zależności od mojego nastroju i potrzeby... oraz od tego, który CD gra. Jak wiesz, niektóre typy wyświetlaczy mają pomijalny wpływ na dźwięk (m.in. moja ulubiona firma 😎 i dotyczy to również wzmacniaczy). A że jest to rzadko stosowane to już inna sprawa. Pozdrawiam 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 10 lutego 2023 Udostępnij Napisano 10 lutego 2023 3 godziny temu, audiowit napisał: Cd bez opcji wyłączenia wyświetlacza nigdy nie jest brane przezemnie pod uwagę. (...) A tak bajdelej. Nie wyłączacie wyświetlaczy jak słuchacie muzy? Ja zawsze wyłączam, bo mnie irytuje. W daku nie mogę całkiem wyłączyć, ale przyciemniam do najniższego poziomu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 11 lutego 2023 Udostępnij Napisano 11 lutego 2023 U mnie odłaczane jest wszystko co nie jest aktualnie potrzebne do odtwarzania dzwieku, czyli np. Wyswietlacz czy sekcja cyfrowa gdy korzystam z opcji "analogowej". Chociaz nie jestem "super purystą" (dopuszczam regulacje barwy w niektorych gatunkach) to w źródle dzwieku lubię mieć "spokojna głowę" w kwesti czy coś tam przypadkiem dodatkowo "sieje" niepotrzebnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 11 lutego 2023 Udostępnij Napisano 11 lutego 2023 Ktoś niedawno pytał o Spendory. Po przeliczeniu ok 3200 zł netto. https://www.dba.dk/hoejttaler-spendor-britis/id-1072880202/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 12 lutego 2023 Udostępnij Napisano 12 lutego 2023 U nas na olx za 2kzł jak dobrze widzę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 12 lutego 2023 Udostępnij Napisano 12 lutego 2023 1 godzinę temu, kaczadupa napisał: U nas na olx za 2kzł jak dobrze widzę. Mówisz o tych z Lublina? One wiszą od ponad roku albo i dłużej. Albo ogłoszenie widmo albo ludzie boją się tego, że był w nich naprawiany głośnik. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 12 lutego 2023 Udostępnij Napisano 12 lutego 2023 Aż tak się nie wczytywałem. Nie interesuje mnie ten konkretny model. Na OLX paczam na C 3/1. Śliczne są. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 12 lutego 2023 Udostępnij Napisano 12 lutego 2023 (edytowany) Przecież audio wybór to nie ślub J4Z. Twoja kasa, Twój wybór. Żyj Edytowano 12 lutego 2023 przez kaczadupa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 12 lutego 2023 Udostępnij Napisano 12 lutego 2023 A nie wiem, mi za darmo tylko raz Kolega z Poznania kable podarował. Do dzisiaj dobrze mi służą. Są tak dobre, że nawet nie myślę o ich zmianie. To się nazywa trafiony prezent Jeszcze raz dzięki Kukawa. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 12 lutego 2023 Udostępnij Napisano 12 lutego 2023 3 godziny temu, J4Z napisał: Wiecie na co ja paczam? Na Audiumy Mają swoje wady 😉 kochasz albo nienawidzisz... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 13 lutego 2023 Udostępnij Napisano 13 lutego 2023 Szafa gra:) 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 13 lutego 2023 Udostępnij Napisano 13 lutego 2023 Czy dobrze widzę ze na bocznych ścianach tez są głośniki😇 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 13 lutego 2023 Udostępnij Napisano 13 lutego 2023 57 minut temu, Chyba Miro 84 napisał: Czy dobrze widzę ze na bocznych ścianach tez są głośniki😇 sapłufer Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 13 lutego 2023 Udostępnij Napisano 13 lutego 2023 Możliwe że dwa 🤔 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 19 lutego 2023 Udostępnij Napisano 19 lutego 2023 https://www.olx.pl/d/oferta/kolumny-pmc-ib2se-prawie-nowe-CID99-IDTb9p4.ht W sieci nie za wiele można znaleźć o tych kolumnach. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 19 lutego 2023 Udostępnij Napisano 19 lutego 2023 Zmienił cenę https://www.olx.pl/d/oferta/kolumny-pmc-ib2se-prawie-nowe-CID99-IDTb9p4.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arko55 Napisano 19 lutego 2023 Udostępnij Napisano 19 lutego 2023 Nawet nie wiedziałem że jest taka audiofilska seria PMC, piękne kolumny Ciekawe jak duży pokój ma facet skoro one nie mieszczą się dźwiękiem Czego wspomniał że nowe 115k jak na fakturze było niecałe 80 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 19 lutego 2023 Udostępnij Napisano 19 lutego 2023 (edytowany) Wcześniej było 33k. 115k to obecna ich cena w salonach jako nowe. Edytowano 19 lutego 2023 przez Amarok Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 20 lutego 2023 Udostępnij Napisano 20 lutego 2023 (edytowany) Szef salonu audio w którym się stołuję o nich marzy . Dla niego to end game. Cena za te używki wydaje się baaardzo atrakcyjna. Aż dziw , że jeszcze nie poszły. Edytowano 20 lutego 2023 przez kaczadupa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 20 lutego 2023 Udostępnij Napisano 20 lutego 2023 (edytowany) Pomyślę, najpierw zobaczę jak będzie wyglądała rozmowa w sprawie mojego ewentualnego rabatu 1 godzinę temu, Arko55 napisał: Ciekawe jak duży pokój ma facet skoro one nie mieszczą się dźwiękiem Pytanie też z czym je połączył? Jak z elektroniką Naima to faktycznie wszystko może być za duże. Ale już ze zgrabnymi Cyrusami... Edytowano 20 lutego 2023 przez kaczadupa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 20 lutego 2023 Udostępnij Napisano 20 lutego 2023 To chyba Mak Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 20 lutego 2023 Udostępnij Napisano 20 lutego 2023 I jak tu ich nie łyknąć, nic tylko umówić się, wsiadać w samochód i jechać. Mieszka chyba całkiem niedaleko gdzie ma być sobotni zjazd. 😉 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 20 lutego 2023 Udostępnij Napisano 20 lutego 2023 To chyba już ktoś zgarnął🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts