Adi777 Napisano 27 września 2021 Udostępnij Napisano 27 września 2021 4 godziny temu, HQ150 napisał: Żeby oddać potęgę to zobacz w skali z sylwetką człowieka WOW, ale bydlaki Cena pewnie proporcjonalna do wielkości? 18 minut temu, Khedron napisał: Niestety drogi sprzęt, w tym kolumny to często takie stylizowanie na siłę, dalekie od estetyki, po prostu ohydne, byle rzucało się w oczy i było rozpoznawalne. Krzykliwe bezguscia mające obwieszczać status finansowy właściciela. Coś w tym jest, ale to zależy. Z tych wklejonych przeze mnie podobają mi się tylko te pierwsze, ale i tak nie do końca. Wyglądają nieźle. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 27 września 2021 Udostępnij Napisano 27 września 2021 11 minut temu, Adi777 napisał: Cena pewnie proporcjonalna do wielkości? Nie właśnie tanio okazja. Najdroższe ich paczki coś chyba pod dwa miliony euro:-) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 27 września 2021 Udostępnij Napisano 27 września 2021 Jaki jet mój styl kolumn? Ciężko powiedzieć. Na pewno nie powinny być zbyt krzykliwe, jak to określiłeś. Całkiem podobają mi się Legacy Audio, te trzy najdroższe w ofercie. Całkiem dobry styl. Potężne, majestatyczne, ale klasyczne, choć nie do bólu proste. Takie w sam raz bym powiedział 2 minuty temu, HQ150 napisał: Nie właśnie tanio okazja. Najdroższe ich paczki coś chyba pod dwa miliony euro:-) Co to za marka? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 27 września 2021 Udostępnij Napisano 27 września 2021 25 minut temu, Khedron napisał: Moim zdaniem jedne z najładniejszych kolumn dostępnych obecnie na rynku to Altusy 380S, najlepiej z fornirowymi bokami albo czaeno- czerwone. O gustach się nie dyskutuje , ale widziałeś te Altusy na żywo ? Jak one są skromne ...... . Lakierek bije po oczach na kilometr , a żółte to już kicz kiczów Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 27 września 2021 Udostępnij Napisano 27 września 2021 5 minut temu, Adi777 napisał: Co to za marka? CESSARO HORN ACOUSTICS Warto obejrzeć co robią. To odlot zupełny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 27 września 2021 Udostępnij Napisano 27 września 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 27 września 2021 Udostępnij Napisano 27 września 2021 (edytowany) Lubię też surowo wyglądające kolumny, mam tu na myśli sprzęt profesjonalny. Mają w sobie jakiś urok. 1 godzinę temu, HQ150 napisał: Nie właśnie tanio okazja. Najdroższe ich paczki coś chyba pod dwa miliony euro:-) Kurde, wziąłbym do kuchni, tylko trochę nisko jest Edytowano 27 września 2021 przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 27 września 2021 Udostępnij Napisano 27 września 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowy78 Napisano 27 września 2021 Udostępnij Napisano 27 września 2021 2 godziny temu, Adi777 napisał: O widzisz, też lubię Ushery, choć te na zdjęciu powyżej chyba byłyby nieco zbyt duże do mojego pokoju Mniejsze też są niczego sobie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 27 września 2021 Udostępnij Napisano 27 września 2021 1 minutę temu, nowy78 napisał: O widzisz, też lubię Ushery, choć te na zdjęciu powyżej chyba byłyby nieco zbyt duże do mojego pokoju Całkiem fajne są, ale jednak ważniejsze pytanie brzmi - jak grają. Jaki masz duży pokój? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowy78 Napisano 27 września 2021 Udostępnij Napisano 27 września 2021 1 minutę temu, Adi777 napisał: Jaki masz duży pokój? Ok 23m2. U mnie Ushery rządzą od lat. Podoba mi się ich brzmienie, od kiedy pierwszy raz zostały mi zaproponowane do odsłuchu, a były to V-601. W tamtym czasie miały bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 29 września 2021 Udostępnij Napisano 29 września 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 2 października 2021 Udostępnij Napisano 2 października 2021 Jak dla mnie troche w stylu łodzi podwodnej kapitana Nemo Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 2 października 2021 Udostępnij Napisano 2 października 2021 (edytowany) Dla mnie wygląda jak odpływ kanalizacji 😉 albo rewizja . Mówię o tych pierwszych fyne Pzdr Edytowano 2 października 2021 przez Dedal75 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 2 października 2021 Udostępnij Napisano 2 października 2021 Mega pomysł z wysokotonówką w "standzie". W koncu i tak nie potrzebuje "komory" do pracy. Moim zdaniem b.ładny projekt 👍 Nie mówiąc juz jak elegancko zaprojektowane terminale. Podoba mi sie ten kierunek stylistyczny tym bardziej ze może fajnie sie wpasować w nowoczesne wnetrza. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 2 października 2021 Udostępnij Napisano 2 października 2021 Tutaj super że użyto przezroczystego materiału co wizualnie mooim zdaniem dodaje lekkości konstrukcji a od strony akustycznej pewnie dobrze spełnia funkcje "przegrody". Rowniez należy sie...👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 2 października 2021 Udostępnij Napisano 2 października 2021 36 minut temu, Dedal75 napisał: Dla mnie wygląda jak odpływ kanalizacji 😉 Coś w tym jest ale chętnie bym takie przygarnął do mojego zestawu 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 2 października 2021 Udostępnij Napisano 2 października 2021 @MariuszZBardziej taka rewizja 😁 ale też bym przygarnął. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 2 października 2021 Udostępnij Napisano 2 października 2021 1 minutę temu, Dedal75 napisał: @MariuszZBardziej taka rewizja 😁 ale też bym przygarnął. Tym się inspirowali. Dobry Flow 😁 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 6 października 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 października 2021 Czyżby produkt inspirowany? 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 7 października 2021 Udostępnij Napisano 7 października 2021 @Asia być może ten piec był inspiracją , ale jest subtelna różnica. Alexię kupisz bez problemu ,ale spróbuj kupić piec Cenowo też podobnie , piece w ciągu roku zdrożały o 100%. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 7 października 2021 Udostępnij Napisano 7 października 2021 (edytowany) i co poradzę, że lubię duński design, oto Davone Meander... Edytowano 7 października 2021 przez MarcKrawczyk Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 7 października 2021 Udostępnij Napisano 7 października 2021 Przykuwa wzrok. - ładny 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zetbegie Napisano 8 października 2021 Udostępnij Napisano 8 października 2021 No to ja się pochwalę swoim odtwarzaczem. Piszę pochwalę, bo nieskromnie przyznam, że mi się bardzo podoba. Jego design nie jest tak odjechany jak powyższych projektów ale przyznacie , że dość nietypowy. Od tygodnia cieszy moje oczy ale nade wszystko uszy. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Audio Autonomy Napisano 22 października 2021 Udostępnij Napisano 22 października 2021 Miałem okazję widzieć go na żywo i zdecydowanie robi wrażenie. Kawał sprzętu! No i gra co najmniej tak dobrze jak wygląda Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts