Gość Napisano 5 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 5 czerwca 2021 1 godzinę temu, seba3002 napisał: zdjęcie całego systemu? Niezbyt niechętnie bo u mnie jest skromnie, to zwykły pokój do życia, nie mam specjalnego pomieszczenia do muzyki, może kiedyś... 1 godzinę temu, JaZz napisał: A czy przypadkiem w avatarze nie masz jego zdjęcia? Mam. Kiedyś miałem niezłego zajoba na punkcie tej końcówki i robiłem zdjęcia z różnym oświetleniem aby uchwycić piękne radiatory. Raczej marnie mi to wyszło bo kiepski fotograf ze mnie i pomysł z kolorowym podświetleniem kiczowaty 😆 Ooo, jaki ja głupi byłem, że Plinius'a sprzedałem, wstyd normalnie... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 5 czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 czerwca 2021 Idealny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 6 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 6 czerwca 2021 (edytowany) 8 godzin temu, Asia napisał: Idealny. Do ćwiczeń siłowych 😁 Edytowano 6 czerwca 2021 przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 6 czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 czerwca 2021 Ciekawe jak wygląda mniej dekoracyjna ścianka ze złączami. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 6 czerwca 2021 1 godzinę temu, Asia napisał: mniej dekoracyjna ścianka ze złączami Mam jeszcze wszystkie zdjęcia z czasu kiedy wystawiałem tą elektrownię na eBay. To ostatnie które wklejam Asia, zbyt traumatyczne to dla mnie, wielki żal mnie ogarnia od samego patrzenia 😆 3 godziny temu, Adi777 napisał: Do ćwiczeń siłowych 😁 Kiedyś wpadł do mnie znajomy (miłośnik diskopolo i głośniczków do komputera 5.1) i powiedział, że "to chyba nie jest do domu" - Dlaczego? pytam "bo ma takie duże uchwyty" - Odpowiedziałem, że do autobusu pewnie to jest, chodź już lepiej idziemy... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 6 czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 czerwca 2021 2 minuty temu, JohnDoe napisał: traumatyczne to dla mnie, wielki żal mnie ogarnia od samego patrzenia 😆 Całkiem serio jestem w stanie zrozumieć. Dziękuję. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 6 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 6 czerwca 2021 @JohnDoe 👍 mi trochę szkoda dwóch fajnych aut które sprzedałem i jednego ktorego nie kupiłem... 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubad Napisano 6 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 6 czerwca 2021 3 godziny temu, JohnDoe napisał: zbyt traumatyczne to dla mnie Za to zostały pozytywne wspomnienia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 6 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 6 czerwca 2021 taka vintażowa reklama zestawu clairtone z 1968 mi się ostatnio rzuciła w oczy... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 6 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 6 czerwca 2021 Przypomniałeś mi o Audioramie. Nie gra toto ale wygląda zabójczo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 6 czerwca 2021 Skoro już lecimy w kulki to Cabasse Baltic :). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 6 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 6 czerwca 2021 No to koniecznie trzeba wspomnieć kosmiczne Devialet-y Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 6 czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 czerwca 2021 Kolejne oko proroka, brrrrr. Ciekawe jak wytłumaczyć kolejną fobię (a może to dalszy ciąg tej samej). 8 minut temu, Sanwing napisał: Skoro już lecimy w kulki to Cabasse Baltic :). Jak można spokojnie słuchać kiedy "To" patrzy. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 6 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 6 czerwca 2021 Słuchałem tych kolumn na AVS , choćby wstawili tam jeszcze dziesięć głośników to i tak nie dla mnie Przedstawiam B&O Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 7 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 7 czerwca 2021 Trafne skojarzenie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 7 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 7 czerwca 2021 (edytowany) @JaZz Podobnie to brzmiało Skrzynka wygląda tak jak by cała drużyna piłkarska przez tydzień ćwiczyła na niej woleja Edytowano 7 czerwca 2021 przez tomek4446 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 8 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 8 czerwca 2021 Monitory grające odbiciami tak jak wszystkie bose serii 901. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 8 czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 8 czerwca 2021 Aż dziwne, że nie świecą (przy okazji). Wniosek z dotychczasowych propozycji wysuwa się taki, że ładnie już było. Teraz coraz bardziej fantazyjne kształty i formy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabboni Napisano 8 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 8 czerwca 2021 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabboni Napisano 8 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 8 czerwca 2021 Tak, Philips TAVS500. Raczej do małej kuchni, gdzie często brak miejsca na coś bardziej zaawansowanego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonique Napisano 8 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 8 czerwca 2021 Jak ktoś lubi schludne minimalistyczne wnętrza, to obecna elektronika od Cambridge Audio świetnie się z nimi stylistycznie zgrywa: Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 8 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 8 czerwca 2021 (edytowany) Dnia 7.06.2021 o 07:50, JaZz napisał: Bose 901 to monitorki Na dodatek na tym zdjęciu stoją obrócone do nas tyłem. Z przodu jest tylko jeden taki głośniczek. Zwykle są one jednak zasłonięte. Ciekaw jestem, któremu z adminów nie spodobał się SMSL Q5 pro w swojej dość minimalistycznej formie że go stąd usunięto ? Edytowano 8 czerwca 2021 przez MobyDick Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 8 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 8 czerwca 2021 Czy aby ta "noga" jest wystarczajaco szeroka. Małe dzieci mają czasami niewyobrażalne pomysły Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 8 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 8 czerwca 2021 To pytanie należało by kierować do producenta, bo to jest oryginalna okrągła podstawa dla tych kolumn. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 8 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 8 czerwca 2021 Warto przy tej okazji wkleić zdjęcia innych kolumn Bose znanych z niekonwencjonalnego rozmieszczenia przetworników. Albo może wygooglujcie sami. 901 doskonale sprawdzają się w stereofonicznym kinie domowym. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts