Gość Napisano 5 czerwca 2021 Napisano 5 czerwca 2021 1 godzinę temu, seba3002 napisał: zdjęcie całego systemu? Niezbyt niechętnie bo u mnie jest skromnie, to zwykły pokój do życia, nie mam specjalnego pomieszczenia do muzyki, może kiedyś... 1 godzinę temu, JaZz napisał: A czy przypadkiem w avatarze nie masz jego zdjęcia? Mam. Kiedyś miałem niezłego zajoba na punkcie tej końcówki i robiłem zdjęcia z różnym oświetleniem aby uchwycić piękne radiatory. Raczej marnie mi to wyszło bo kiepski fotograf ze mnie i pomysł z kolorowym podświetleniem kiczowaty 😆 Ooo, jaki ja głupi byłem, że Plinius'a sprzedałem, wstyd normalnie... Odpisz, cytując
Adi777 Napisano 6 czerwca 2021 Napisano 6 czerwca 2021 (edytowany) 8 godzin temu, Asia napisał: Idealny. Do ćwiczeń siłowych 😁 Edytowano 6 czerwca 2021 przez Adi777 Odpisz, cytując
Asia Napisano 6 czerwca 2021 Autor Napisano 6 czerwca 2021 Ciekawe jak wygląda mniej dekoracyjna ścianka ze złączami. Odpisz, cytując
Gość Napisano 6 czerwca 2021 Napisano 6 czerwca 2021 1 godzinę temu, Asia napisał: mniej dekoracyjna ścianka ze złączami Mam jeszcze wszystkie zdjęcia z czasu kiedy wystawiałem tą elektrownię na eBay. To ostatnie które wklejam Asia, zbyt traumatyczne to dla mnie, wielki żal mnie ogarnia od samego patrzenia 😆 3 godziny temu, Adi777 napisał: Do ćwiczeń siłowych 😁 Kiedyś wpadł do mnie znajomy (miłośnik diskopolo i głośniczków do komputera 5.1) i powiedział, że "to chyba nie jest do domu" - Dlaczego? pytam "bo ma takie duże uchwyty" - Odpowiedziałem, że do autobusu pewnie to jest, chodź już lepiej idziemy... Odpisz, cytując
Asia Napisano 6 czerwca 2021 Autor Napisano 6 czerwca 2021 2 minuty temu, JohnDoe napisał: traumatyczne to dla mnie, wielki żal mnie ogarnia od samego patrzenia 😆 Całkiem serio jestem w stanie zrozumieć. Dziękuję. Odpisz, cytując
marcinmarcin Napisano 6 czerwca 2021 Napisano 6 czerwca 2021 @JohnDoe 👍 mi trochę szkoda dwóch fajnych aut które sprzedałem i jednego ktorego nie kupiłem... 😉 Odpisz, cytując
Kubad Napisano 6 czerwca 2021 Napisano 6 czerwca 2021 3 godziny temu, JohnDoe napisał: zbyt traumatyczne to dla mnie Za to zostały pozytywne wspomnienia Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 6 czerwca 2021 Napisano 6 czerwca 2021 taka vintażowa reklama zestawu clairtone z 1968 mi się ostatnio rzuciła w oczy... Odpisz, cytując
audiowit Napisano 6 czerwca 2021 Napisano 6 czerwca 2021 Przypomniałeś mi o Audioramie. Nie gra toto ale wygląda zabójczo. Odpisz, cytując
Gość Napisano 6 czerwca 2021 Napisano 6 czerwca 2021 Skoro już lecimy w kulki to Cabasse Baltic :). Odpisz, cytując
HQ150 Napisano 6 czerwca 2021 Napisano 6 czerwca 2021 No to koniecznie trzeba wspomnieć kosmiczne Devialet-y Odpisz, cytując
Asia Napisano 6 czerwca 2021 Autor Napisano 6 czerwca 2021 Kolejne oko proroka, brrrrr. Ciekawe jak wytłumaczyć kolejną fobię (a może to dalszy ciąg tej samej). 8 minut temu, Sanwing napisał: Skoro już lecimy w kulki to Cabasse Baltic :). Jak można spokojnie słuchać kiedy "To" patrzy. 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 6 czerwca 2021 Napisano 6 czerwca 2021 Słuchałem tych kolumn na AVS , choćby wstawili tam jeszcze dziesięć głośników to i tak nie dla mnie Przedstawiam B&O Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 7 czerwca 2021 Napisano 7 czerwca 2021 (edytowany) @JaZz Podobnie to brzmiało Skrzynka wygląda tak jak by cała drużyna piłkarska przez tydzień ćwiczyła na niej woleja Edytowano 7 czerwca 2021 przez tomek4446 Odpisz, cytując
audiowit Napisano 8 czerwca 2021 Napisano 8 czerwca 2021 Monitory grające odbiciami tak jak wszystkie bose serii 901. Odpisz, cytując
Asia Napisano 8 czerwca 2021 Autor Napisano 8 czerwca 2021 Aż dziwne, że nie świecą (przy okazji). Wniosek z dotychczasowych propozycji wysuwa się taki, że ładnie już było. Teraz coraz bardziej fantazyjne kształty i formy. Odpisz, cytując
rabboni Napisano 8 czerwca 2021 Napisano 8 czerwca 2021 Tak, Philips TAVS500. Raczej do małej kuchni, gdzie często brak miejsca na coś bardziej zaawansowanego. Odpisz, cytując
sonique Napisano 8 czerwca 2021 Napisano 8 czerwca 2021 Jak ktoś lubi schludne minimalistyczne wnętrza, to obecna elektronika od Cambridge Audio świetnie się z nimi stylistycznie zgrywa: Odpisz, cytując
MobyDick Napisano 8 czerwca 2021 Napisano 8 czerwca 2021 (edytowany) Dnia 7.06.2021 o 07:50, JaZz napisał: Bose 901 to monitorki Na dodatek na tym zdjęciu stoją obrócone do nas tyłem. Z przodu jest tylko jeden taki głośniczek. Zwykle są one jednak zasłonięte. Ciekaw jestem, któremu z adminów nie spodobał się SMSL Q5 pro w swojej dość minimalistycznej formie że go stąd usunięto ? Edytowano 8 czerwca 2021 przez MobyDick Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano 8 czerwca 2021 Napisano 8 czerwca 2021 Czy aby ta "noga" jest wystarczajaco szeroka. Małe dzieci mają czasami niewyobrażalne pomysły Odpisz, cytując
MobyDick Napisano 8 czerwca 2021 Napisano 8 czerwca 2021 To pytanie należało by kierować do producenta, bo to jest oryginalna okrągła podstawa dla tych kolumn. Odpisz, cytując
audiowit Napisano 8 czerwca 2021 Napisano 8 czerwca 2021 Warto przy tej okazji wkleić zdjęcia innych kolumn Bose znanych z niekonwencjonalnego rozmieszczenia przetworników. Albo może wygooglujcie sami. 901 doskonale sprawdzają się w stereofonicznym kinie domowym. Odpisz, cytując
Recommended Posts