lpomis Napisano 21 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 21 listopada 2021 10 minut temu, Asia napisał: Szukam informacji na temat dac a w tym źródłowym Marantzu, może mnie to jakoś natchnie na przyszłość. Proszę. Od 9:30. Gość pokazuje bebechy. Ponoć to jakaś oryginalna konstrukcja Marantza. Nie wierzę jednak, że nie bazuje na jakiejś znanej kostce. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 21 listopada 2021 Udostępnij Napisano 21 listopada 2021 Informacje na ten temat są raczej skąpe. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 21 listopada 2021 Udostępnij Napisano 21 listopada 2021 1 godzinę temu, tomek4446 napisał: @Bogusław Kożyczkowski zabrałem ze sobą muzykę od Ciebie na pedrive-ie tak jak obiecałem , ale sorry nie było jak tego odpalić . Nic się nie stało, a może nawet i lepiej, bo dzięki temu Tidal dał szanse każdemu zestawieniu sprzętu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 21 listopada 2021 Udostępnij Napisano 21 listopada 2021 5 minut temu, Asia napisał: Informacje na ten temat są raczej skąpe. Podobnie jak w przypadku SA-10, SA-KI Ruby oraz SA-12SE, SACD 30n nie korzysta z gotowej kości C/A. Sygnały wejściowe są poddawane autorskiemu upsamplingowi Marantz Musical Mastering do formatu DSD256 (x4), po czym za pomocą filtru analogowego (HDAM) następuje rekonstrukcja i oczyszczenie sygnału z szumu wysokoczęstotliwościowego. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowy78 Napisano 21 listopada 2021 Udostępnij Napisano 21 listopada 2021 Właśnie obejrzałem zdjęcia zrobione przez Olę ( @Redakcja AUDIO). Rewelacja 👍 Tak uchwycone, że poczułem się, jakby nadal było wczoraj 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 21 listopada 2021 Udostępnij Napisano 21 listopada 2021 1 minutę temu, nowy78 napisał: Tak uchwycone, niestety 🤦♂️ 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 22 listopada 2021 Udostępnij Napisano 22 listopada 2021 10 godzin temu, tomek4446 napisał: Jak byś nie skąpił tylko dopłacił 3,50 zł tak jak @Asia to byś miał bas w sensie ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 22 listopada 2021 Udostępnij Napisano 22 listopada 2021 9 minut temu, Fafniak napisał: w sensie ? To taki żarcik był A miałeś z czerwoną gałką głośności czy czarną ? Bo wiesz , to robi sporą ...... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 22 listopada 2021 Udostępnij Napisano 22 listopada 2021 Olu, @Redakcja AUDIO zdjęcia są fantastyczne. One po prostu żyją! Jakby nikt z uczestników nie miał nic przeciwko to możnaby wrzucić na forum zdjęcie grupowe? 4 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowy78 Napisano 22 listopada 2021 Udostępnij Napisano 22 listopada 2021 Ja i tak już zostałem opublikowany, więc nie wnoszę sprzeciwu 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 22 listopada 2021 Udostępnij Napisano 22 listopada 2021 42 minuty temu, Asia napisał: Olu, @Redakcja AUDIO zdjęcia są fantastyczne. One po prostu żyją! Jakby nikt z uczestników nie miał nic przeciwko to możnaby wrzucić na forum zdjęcie grupowe? Wydaje mi się, że nie jestem poszukiwany, więc też nie wnoszę sprzeciwu.😜 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 22 listopada 2021 Udostępnij Napisano 22 listopada 2021 52 minuty temu, Asia napisał: Jakby nikt z uczestników nie miał nic przeciwko to możnaby wrzucić na forum zdjęcie grupowe? Zgoda. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 22 listopada 2021 Udostępnij Napisano 22 listopada 2021 To jeszcze proszę o zgodę: Paulę, @Arko55, @lpomis, @Dawid7, @MarcKrawczyk, @mkk, @Seb, @Chili@Redakcja AUDIO Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 22 listopada 2021 Udostępnij Napisano 22 listopada 2021 Nie ma prbl 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 22 listopada 2021 Udostępnij Napisano 22 listopada 2021 niech będzie, choć niespecjalnie fotogeniczny jestem... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 22 listopada 2021 Udostępnij Napisano 22 listopada 2021 (edytowany) Ci, którzy nie wyrażą zgody będą mieli na zdjęciu nałożony czarny pasek na oczy. Edytowano 22 listopada 2021 przez Kraft Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 22 listopada 2021 Udostępnij Napisano 22 listopada 2021 moze lepiej takie czarne worki ? 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 22 listopada 2021 Udostępnij Napisano 22 listopada 2021 Musicie wiedzieć, że Ola jest uzdolnioną fotografką. Wierzcie, że to są wręcz ruchome obrazki. Nie ma przymusu, jakby ktoś nie miał ochoty na upublicznienie wizerunku to można rozmyć twarz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 22 listopada 2021 Udostępnij Napisano 22 listopada 2021 Zdjęcie forumowe? A komu to potrzebne?! Zgadzam się. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 22 listopada 2021 Udostępnij Napisano 22 listopada 2021 3 minuty temu, Asia napisał: Musicie wiedzieć, że Ola jest uzdolnioną fotografką. Wierzcie, że to są wręcz ruchome obrazki. Tak zaostrzyłaś apetyt, że musimy w tej sytuacji te zdjęcia zobaczyć. I nie tylko jedno zbiorowe. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 22 listopada 2021 Udostępnij Napisano 22 listopada 2021 A gdzie zdj. z pierwszego zlotu ? Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 22 listopada 2021 Udostępnij Napisano 22 listopada 2021 15 minut temu, Asia napisał: Musicie wiedzieć, że Ola jest uzdolnioną fotografką. Wierzcie, że to są wręcz ruchome obrazki. Nie ma przymusu, jakby ktoś nie miał ochoty na upublicznienie wizerunku to można rozmyć twarz. Joanna, to może na dobry początek niech każdy wrzuci swoje własne zdjęcie ze zlotu 😉. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 22 listopada 2021 Udostępnij Napisano 22 listopada 2021 @Asia, dziękuję, zaraz się zaczerwienię ☺️ @Dedal75 z pierwszego zlotu kilka zdjęć na szybko zrobił Roman, ja swoich nie mam, tym bardziej że mogłam wpaść na 1,5 h. @lpomis zabrał do Warszawy aparat....Wojtek, dobrze prawię, że też masz kilka kadrów na koncie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 22 listopada 2021 Udostępnij Napisano 22 listopada 2021 6 minut temu, Dedal75 napisał: A gdzie zdj. z pierwszego zlotu ? Pzdr Zostały przepite 😏. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 22 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 listopada 2021 3 minuty temu, Redakcja AUDIO napisał: @lpomis zabrał do Warszawy aparat....Wojtek, dobrze prawię, że też masz kilka kadrów na koncie? Olu, nie miałem aparatu w Warszawie. Kilka fotek zrobionych telefonem wrzuciłem już w poście z 16 października w tym wątku. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts