RoRo Napisano 14 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 14 stycznia 2022 Ola i ja będziemy 🙂 Pozdrawiam-y 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 14 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 14 stycznia 2022 Potwierdzam 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 14 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 14 stycznia 2022 Melduję się. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 14 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 14 stycznia 2022 Będę 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowy78 Napisano 14 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 14 stycznia 2022 I ja także. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 14 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 14 stycznia 2022 Do zobaczenia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowy78 Napisano 15 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2022 23 godziny temu, lpomis napisał: Wołam wszystkich zapisanych: Chciałbym zgłosić, że na liście wywoławczej brakuje Sławka ( @slaw0001 ). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 15 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2022 Rodo 😂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prawie Audiofil Napisano 15 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2022 mam być 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 15 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2022 (edytowany) 35 minut temu, nowy78 napisał: Chciałbym zgłosić, że na liście wywoławczej brakuje Sławka ( @slaw0001 ). Sławek napisał mi i Wojtkowi prywatną wiadomość, że niestety go nie będzie. A korzystając jeszcze "z czasu antenowego" taka mała moja prośba. Jeśli ktoś z uczestników zlotu produkuje jakieś pyszne naleweczki bądź posiada jakieś regionalne skarby "wyskokowe", bardzo proszę o zabranie ich na spotkanie, żeby można było przeprowadzić ich krytyczne testy. Edytowano 15 stycznia 2022 przez seba3002 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 15 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2022 Ja już przyjadę przetestowany 😂 z @Seb 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 15 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2022 6 minut temu, seba3002 napisał: Sławek napisał 6 minut temu, seba3002 napisał: że niestety go nie będzie. Szkoda. 1 minutę temu, Dedal75 napisał: Ja już przyjadę przetestowany 😂 z @Seb Przed 13?! 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 15 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2022 W mieście w którym się urodziłem i połowę życia spędziłem to NORMA 🤭 Ale ok będę trzymał SZTYNKS jak to mówią . Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 15 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2022 Ja nie testuję przed rozpoczęciem odsłuchów. W tym roku mam swoje bez rewelacji, za dużo spirytu wlałem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 15 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2022 @seba3002 słyszałeś ? za dużo spirytu mu się wlało Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 15 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2022 Też chciałem napisać - o co kaman , byle sponiewierało 🤪 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 15 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2022 (edytowany) 7 godzin temu, nowy78 napisał: Chciałbym zgłosić, że na liście wywoławczej brakuje Sławka ( @slaw0001 ). Piotr, no muszę Ci powiedzieć chłopie, że się szczerze wzruszyłem, a o to u mnie nie łatwo. I dlatego tak bardzo żałuję, że tym razem mnie tam nie będzie. A spodziewam się, że zabawa będzie przednia, bo grono absolutnie zacne. Mam przekonanie, graniczące z pewnością, że będzie jeszcze nie jedna okazja do spotkania. Edytowano 15 stycznia 2022 przez slaw0001 2 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 15 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2022 Czyżby o godz 20:00 będzie główna kulminacja tego spotkania 😀. Ech i znowu tak wyszło że nie mogę przyjechać, mam nadzieję, że będzie kontynuacja wiosną, koniec kwietnia, maj. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 21 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 21 stycznia 2022 Dnia 14.01.2022 o 15:59, Asia napisał: Jeśli wszystko dobrze się ułoży to zobaczymy się w przyszłą sobotę. Koszula w kratę już czekała, cóż, przyda się następnym razem. Bawcie się dobrze i uważajcie na siebie. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 21 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 21 stycznia 2022 Co sie stalo??? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 21 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 21 stycznia 2022 Z przykrością informuję , że ze względu na stan zdrowia nie będę obecny na Zlocie. Cholera , jeszcze trzy dni temu nic mi nie było , cztery dni temu robiłem test i wyszedł negatywny , więc może to grypa. Nie czułbym się jednak delikatnie mówiąc komfortowo , ze świadomością , że mógłbym kogoś zarazić. Walczyłem do końca , ale niestety poległem. Sorry i do następnego. 5 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 21 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 21 stycznia 2022 No lipa .😕 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 21 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 21 stycznia 2022 Paska nie będzie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 21 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 21 stycznia 2022 1 godzinę temu, tomek4446 napisał: Walczyłem do końca , ale niestety poległem. Sorry i do następnego. Zdrówka, ja też w domu zamulam z plusikiem 🙄 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 21 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 21 stycznia 2022 Mi niestety nastąpił nawrót "połamania", tym bardziej zaskakujący że było już świetnie sorka ale nie będę 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts