Arko55 Napisano 28 lipca 2022 Udostępnij Napisano 28 lipca 2022 Jak ekipa z Lublina sie zabiera to i mnie proszę wpisać 👌 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matt Daemon Napisano 29 lipca 2022 Udostępnij Napisano 29 lipca 2022 8 godzin temu, lpomis napisał: Uwaga, uwaga. Mamy oficjalne potwierdzenie terminu spotkania. Wszystko zgodnie z planem. Zlot w siedzibie Pylon Audio odbędzie się w sobotę, 27 sierpnia w Jarocinie. Start o godzinie 12:00. Oprócz odsłuchów planowana jest jeszcze jedna, bardzo fajna atrakcja - zwiedzanie hali produkcyjnej Pylon Audio. Mamy również zezwolenie na podłączanie własnej elektroniki - jeśli ktoś miałby ochotę przywieźć coś ze swoich sprzętów - nie ma najmniejszego problemu Lista zapisanych osób przedstawia się obecnie tak: @MMarek, @Amarok, @Kraft, @tomek4446, @elektron6, @MarcKrawczyk, @seba3002, @drSolfernus, @Asia, @_PS_, @lpomis Bardzo proszę o wiadomość i przypomnienie jeśli kogoś pominąłem. Mnie 😉 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 29 lipca 2022 Udostępnij Napisano 29 lipca 2022 Macie jeszcze wolne miejsce? 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 29 lipca 2022 Udostępnij Napisano 29 lipca 2022 1 godzinę temu, Adi777 napisał: Macie jeszcze wolne miejsce? Dwa 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 29 lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 29 lipca 2022 @Matt Daemon, @Adi777, @mkk - jasne, zapisuję, super że wpadniecie 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 29 lipca 2022 Udostępnij Napisano 29 lipca 2022 Ja niestety nie mogę. Ale mam sugestię. Często na forum rozpoczyna się dyskusja pt.Czy kable grają. Proponuję zrobić ślepy test grupowy kabli głośnikowych. Na przykład sprawdzić taki kable budżetowe i porównać z kablami np.10 razy droższymi i wyniki opublikować na forum. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 29 lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 29 lipca 2022 5 minut temu, Slawko69 napisał: Proponuję zrobić ślepy test grupowy kabli głośnikowych. Już to przerabialiśmy. Problemy wieku młodzieńczego. Na zlotach nie ma warunków do takich eksperymentów. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waldek86 Napisano 2 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 2 sierpnia 2022 Cześć. Na 99% jestem ze szwagrem jak jeszcze można? Żal przegapić taką okazję! A i spotkać się można i w ryj dać za głupie komentarze hehehe🙂 (teraz wszyscy będą uważać co piszą hahahaha) żarcik oczywiście 😂🤙 Aha i raczej razem z @Kraft będziemy jechać 🙂 pozdrawiam 🙂 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 2 sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 2 sierpnia 2022 58 minut temu, Waldek86 napisał: Cześć. Na 99% jestem ze szwagrem jak jeszcze można? 11 minut temu, J4Z napisał: Są jeszcze wolne miejsca? Jasne, dopisuję Was do listy Rozumiem, że @J4Z też chętny? /edit Obecnie lista wygląda tak: @MMarek, @Amarok, @Kraft, @tomek4446, @elektron6, @MarcKrawczyk, @seba3002, @drSolfernus, @Asia, @Arko55, @mkk @Matt Daemon, @Waldek86 (+szwagier), @J4Z @_PS_, @lpomis No to zbliżamy się do limitu 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halik Napisano 2 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 2 sierpnia 2022 Jak wam kurła zazdraszczam, wielka szkoda ze nie mogę być. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 2 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 2 sierpnia 2022 3 godziny temu, Waldek86 napisał: Cześć. Na 99% jestem ze szwagrem jak jeszcze można? Żal przegapić taką okazję! A i spotkać się można i w ryj dać za głupie komentarze hehehe🙂 (teraz wszyscy będą uważać co piszą hahahaha) żarcik oczywiście 😂🤙 Aha i raczej razem z @Kraft będziemy jechać 🙂 pozdrawiam 🙂 2 godziny temu, J4Z napisał: Są jeszcze wolne miejsca? Uwielbiam czytać to forum Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waldek86 Napisano 2 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 2 sierpnia 2022 39 minut temu, J4Z napisał: 😏 Robimy te MMA w końcu, czy nie? 😄 Zaklepuje Sebe do teamu! Gdzieś tam matę rozłożymy 🤸 albo na żwirze 😂 będziemy szarpać jak Reksio szynkę 😋 tylko trzeba ustalić dozwolone rekwizyty? Narzędzia tępe czy ostre?🤪🤔😁😂 1 godzinę temu, halik napisał: Jak wam kurła zazdraszczam, wielka szkoda ze nie mogę być. Specjalnie taki termin rodzina Ci wybrała hehe😂😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waldek86 Napisano 2 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 2 sierpnia 2022 59 minut temu, J4Z napisał: Świruje (wiadomo?). Ja tam żaden zawodnik nie jestem. Na zlot niestety nie wybieram się. Wiadomo wiadomo i widzę że naprawdę skromnie słowa trzeba dobierać😂 ja z tych chyba normalnych 😁😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 2 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 2 sierpnia 2022 2 godziny temu, Waldek86 napisał: Gdzieś tam matę rozłożymy 🤸 albo na żwirze 😂 będziemy szarpać jak Reksio szynkę 😋 tylko trzeba ustalić dozwolone rekwizyty? Narzędzia tępe czy ostre?🤪🤔😁😂 W tym środowisku audiofilskim myślę że kable mogły by być dozwolone 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matt Daemon Napisano 4 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 4 sierpnia 2022 Szczecin - Poznań - Jarocin Przedzlotowa kolejność 😉 Pozdrawiamy muzycznie z @elektron6. Żar leje się z nieba a z drapaków muzyka 😉 11 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 4 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 4 sierpnia 2022 Imponująca kolekcja. Podziw I uznanie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 4 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 4 sierpnia 2022 Wooow🤩 Tam na spodzie widzę Marantza zapewne 6300. Pamiętam jakieś cztery lata temu miałem do kupienia za 600zł bez headshella w stanie jako "nie znany". Tak trochę nie po drodze mi było i odpuściłem temat. Oj, ależ ja durnym bywam 🥺 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arko55 Napisano 4 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 4 sierpnia 2022 Witajcie, niestety ale jeszcze ten zlot odpuszczę, bo nawał pracy będzie jednak za duży pod koniec tego miesiąca, co roku w sumie mam przewalone w tych terminach, wybaczcie i do zobaczenia na kolejnym spotkaniu moi mili 👌 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 5 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2022 Jako że zostałem sam z Lublina, a odległość do pokonania dość spora jestem zmuszony odpuścić i ja. Pozdrawiam. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 11 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 11 sierpnia 2022 Przywieźć Ugodę? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 12 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 12 sierpnia 2022 (edytowany) 2 miejsca proszę Może Phonary wezmę. :))) pozdrawiam @Piotr Sonido, a Ty kiedy na zlot audio? Edytowano 12 sierpnia 2022 przez 1Ender Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 12 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 12 sierpnia 2022 9 minut temu, 1Ender napisał: a Ty kiedy na zlot audio? No miałem organizować go w S4, ale nie wyszło. Ale. Może bym znalazł salon w Małopolsce który chętnie by nas przyjął. Czy Małopolską byli byście zainteresowani? To mogę uruchomić kontakty i coś podziałać. Piotr 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 12 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 12 sierpnia 2022 Ostatnio ze wzmacniaczem była chryja. Szkoda, że taki akcja była. Dla mnie wielkie zaskoczenie na minus. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 12 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 12 sierpnia 2022 (edytowany) 1 godzinę temu, Piotr Sonido napisał: Czy Małopolską byli byście zainteresowani? Tak. Baaaardzo. Edytowano 12 sierpnia 2022 przez Grzesiek202 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 12 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 12 sierpnia 2022 (edytowany) 1 godzinę temu, Piotr Sonido napisał: Czy Małopolską byli byście zainteresowani? To mogę uruchomić kontakty i coś podziałać. Piotr Działaj🙂. My pojutrze mamy mini zlot w Lublinie, co prawda będziemy słuchać jedynie szumu tłumów na starówce, ale myślę, że i tak będzie miło 🙂. Edytowano 12 sierpnia 2022 przez seba3002 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts