Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
8 godzin temu, lpomis napisał:

Uwaga, uwaga. Mamy oficjalne potwierdzenie terminu spotkania. Wszystko zgodnie z planem. Zlot w siedzibie Pylon Audio odbędzie się w sobotę, 27 sierpnia w Jarocinie. Start o godzinie 12:00.

obraz.png.8c39c037a7c07bea194235d3f29e4571.png

Oprócz odsłuchów planowana jest jeszcze jedna, bardzo fajna atrakcja - zwiedzanie hali produkcyjnej Pylon Audio.

Mamy również zezwolenie na podłączanie własnej elektroniki - jeśli ktoś miałby ochotę przywieźć coś ze swoich sprzętów - nie ma najmniejszego problemu :)

Lista zapisanych osób przedstawia się obecnie tak: @MMarek, @Amarok, @Kraft, @tomek4446, @elektron6, @MarcKrawczyk, @seba3002, @drSolfernus, @Asia, @_PS_, @lpomis

Bardzo proszę o wiadomość i przypomnienie jeśli kogoś pominąłem.

Mnie 😉

Napisano

Ja niestety nie mogę.

Ale mam sugestię. Często na forum rozpoczyna się dyskusja pt.Czy kable grają. Proponuję zrobić ślepy test grupowy kabli głośnikowych. Na przykład sprawdzić taki kable budżetowe i porównać z kablami np.10 razy droższymi i wyniki opublikować na forum.

Napisano
5 minut temu, Slawko69 napisał:

Proponuję zrobić ślepy test grupowy kabli głośnikowych.

Już to przerabialiśmy. Problemy wieku młodzieńczego. Na zlotach nie ma warunków do takich eksperymentów.

Napisano

Cześć. Na 99% jestem ze szwagrem jak jeszcze można?

Żal przegapić taką okazję!  A i spotkać  się można i w ryj dać za głupie komentarze hehehe🙂 (teraz wszyscy będą uważać co piszą hahahaha) żarcik oczywiście 😂🤙 Aha i raczej razem z   @Kraft będziemy jechać 🙂 pozdrawiam 🙂

Napisano
58 minut temu, Waldek86 napisał:

11 minut temu, J4Z napisał:

Są jeszcze wolne miejsca? :)

Jasne, dopisuję Was do listy :) Rozumiem, że @J4Z też chętny? ;)

/edit

Obecnie lista wygląda tak:

@MMarek, @Amarok, @Kraft, @tomek4446, @elektron6, @MarcKrawczyk, @seba3002, @drSolfernus, @Asia, @Arko55, @mkk @Matt Daemon, @Waldek86 (+szwagier), @J4Z @_PS_, @lpomis

No to zbliżamy się do limitu :)

Napisano
3 godziny temu, Waldek86 napisał:

Żal przegapić taką okazję!  A i spotkać  się można i w ryj dać za głupie komentarze hehehe🙂 (teraz wszyscy będą uważać co piszą hahahaha) żarcik oczywiście 😂🤙 Aha i raczej razem z   @Kraft będziemy jechać 🙂 pozdrawiam 🙂

2 godziny temu, J4Z napisał:

Są jeszcze wolne miejsca? :)

Uwielbiam czytać to forum :)

Napisano
39 minut temu, J4Z napisał:

😏

Robimy te MMA w końcu, czy nie? 😄 

Zaklepuje Sebe do teamu! 

Gdzieś tam matę rozłożymy 🤸 albo na żwirze 😂 będziemy szarpać jak Reksio szynkę 😋 tylko trzeba ustalić dozwolone rekwizyty? Narzędzia tępe czy ostre?🤪🤔😁😂

1 godzinę temu, halik napisał:

Jak wam kurła zazdraszczam,  wielka szkoda ze nie mogę być. 

Specjalnie taki termin rodzina Ci wybrała hehe😂😉

Napisano
59 minut temu, J4Z napisał:

Świruje (wiadomo?). Ja tam żaden zawodnik nie jestem. Na zlot niestety nie wybieram się. 

Wiadomo wiadomo i widzę że naprawdę skromnie słowa trzeba dobierać😂 ja z tych chyba normalnych 😁😉

Napisano
2 godziny temu, Waldek86 napisał:

Gdzieś tam matę rozłożymy 🤸 albo na żwirze 😂 będziemy szarpać jak Reksio szynkę 😋 tylko trzeba ustalić dozwolone rekwizyty? Narzędzia tępe czy ostre?🤪🤔😁😂

W tym środowisku audiofilskim myślę że kable mogły by być dozwolone :P

Napisano

Wooow🤩

Tam na spodzie widzę Marantza zapewne 6300. Pamiętam jakieś cztery lata temu miałem do kupienia za 600zł bez headshella w stanie jako "nie znany". Tak trochę nie po drodze mi było i odpuściłem temat. Oj, ależ ja durnym bywam 🥺

Napisano

Witajcie, niestety ale jeszcze ten zlot odpuszczę, bo nawał pracy będzie jednak za duży pod koniec tego miesiąca, co roku w sumie mam przewalone w tych terminach, wybaczcie i do zobaczenia na kolejnym spotkaniu moi mili 👌

Napisano
9 minut temu, 1Ender napisał:

a Ty kiedy na zlot audio?

No miałem organizować go w S4, ale nie wyszło.

Ale. Może bym znalazł salon w Małopolsce który chętnie by nas przyjął.

Czy Małopolską byli byście zainteresowani? To mogę uruchomić kontakty i coś podziałać.

Piotr

Napisano (edytowany)
1 godzinę temu, Piotr Sonido napisał:

Czy Małopolską byli byście zainteresowani? To mogę uruchomić kontakty i coś podziałać.

Piotr

Działaj🙂. My pojutrze mamy mini zlot w Lublinie, co prawda będziemy słuchać jedynie szumu tłumów na starówce, ale myślę, że i tak będzie miło 🙂.

Edytowano przez seba3002