Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Dnia 15.09.2022 o 16:18, Asia napisał:

Tylko jeden dzień na rowerze 😉.

Ale to na odcinkach płatnych. Na drogach ekspresowych i autostradach nie można poruszać się rowerami. Sprawdź inną trasę, może będzie szybciej ;)

33 minuty temu, Rafał S napisał:

Opera Callas

Why not :)

Napisano (edytowany)

Nastawienie super. No ja jestem mega ciekawy. Nie ukrywam, że jadę z nastawieniem terapeutycznym, z zamiarem wyleczenia się z Hegla. Elektroniki w salonie cała masa ;)

PS Na razie mamy skład bez zmian. Gdyby ktoś z forumowiczów był chętny - są jeszcze miejsca :)

Edytowano przez lpomis
Napisano
Dnia 14.09.2022 o 17:31, tomek4446 napisał:

Jak to ?

Ciągle gdzieś jeżdżę, coś robię i teraz czas na domowe zacisze w weekend. Tym bardziej że zrobiłem trochę salon akustycznie i nawet nie miałem czasu posłuchać w spokoju zmian. 

Napisano (edytowany)
8 godzin temu, lpomis napisał:

Elektroniki w salonie cała masa ;)

A wytypowałeś coś? Pamiętaj, że mają tam Shanlinga.

https://www.premiumsound.pl/manufacturer/shanling/shanling-a3-2.html

Ten Shanling sprawdził się jako partner dla Scorpio, więc i z Sitarami sobie chyba poradzi. ;)

@tomek4446 - wybrałeś sobie już z Premium Sound jakąś lampę do odsłuchu? Na wszystkie nie wystarczy czasu, tym bardziej, że te ślicznotki podobno lubią się dobrze wygrzać, zanim odsłonią swe uroki. :)

Wojtek, o której zaczynamy?

Edytowano przez Rafał S
Napisano
16 minut temu, Rafał S napisał:

A wytypowałeś coś?

Shanling i piecyki od YBA najbardziej kuszą. No chyba, że bierzesz też swoje Haiku? :D

17 minut temu, Rafał S napisał:

Wojtek, o której zaczynamy?

11:00 - pisałem w poście z zapowiedzią.

@Waldek86 - nie świruj pawiana, wpadaj ;)

Napisano

Witam wszystkich, czy jest możliwość dopisania na jutrzejszy zlot? Mieszkam niedaleko i chętnie bym zobaczył sprzęt, posłuchał muzyki.  No i czy to jest jakaś dłuższa impreza, czy tak na godzinkę można przyjść w gości?

Napisano
10 minut temu, klavikort napisał:

czy jest możliwość dopisania na jutrzejszy zlot?

Jasne, wpadaj. Premium Sound Sopot, startujemy o 11:00 :)

24 minuty temu, klavikort napisał:

na godzinkę można przyjść w gości?

Na godzinkę to się nie da, ale możesz spróbować :P

Napisano
22 godziny temu, lpomis napisał:

Shanling i piecyki od YBA najbardziej kuszą. No chyba, że bierzesz też swoje Haiku? :D

Nie jestem zmotoryzowany. Planowałem przyjść na piechotę - bez Sola Indigo. Ewentualnych zainteresowanych jego brzmieniem serdecznie zapraszam do siebie po zakończeniu części oficjalnej - to tylko 10 minut jazdy z Premium Sound i do tego mamy parking pod blokiem. :) 

Napisano
2 minuty temu, Rafał S napisał:

przyjść na piechotę

Hehe, no patrzcie go jaki wygodnicki. Spacerkiem na zlot sobie przyjdzie, rozumiecie to? :P

3 minuty temu, Rafał S napisał:

zapraszam do siebie po zakończeniu części oficjalnej

O, brzmi super. No to zapowiada się długi dzień!