lpomis Napisano 17 września 2022 Autor Udostępnij Napisano 17 września 2022 Dnia 15.09.2022 o 16:18, Asia napisał: Tylko jeden dzień na rowerze 😉. Ale to na odcinkach płatnych. Na drogach ekspresowych i autostradach nie można poruszać się rowerami. Sprawdź inną trasę, może będzie szybciej 33 minuty temu, Rafał S napisał: Opera Callas Why not Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 17 września 2022 Autor Udostępnij Napisano 17 września 2022 Jak na razie lista vipów na zlot przedstawia się następująco: @MMarek @Bogusław Kożyczkowski@tomek4446 @Rafał S @kaczadupa @slaw0001 @MarcKrawczyk @_PS_ @lpomis Oprócz tego niepewnych przyjazdu jest jeszcze 5 osób 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 17 września 2022 Udostępnij Napisano 17 września 2022 Wojtek, wkradł się chochlik drukarski Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 17 września 2022 Udostępnij Napisano 17 września 2022 24 minuty temu, kaczadupa napisał: Wojtek, wkradł się chochlik drukarski Nic się nie wkradło, Wojtek wie co czyni, oczekujemy 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 22 września 2022 Udostępnij Napisano 22 września 2022 Jak tam Panie i Panowie przed imprezą w Sopocie ? Rozumiem , że sprzęt , kabelki pod prądem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 22 września 2022 Autor Udostępnij Napisano 22 września 2022 (edytowany) Nastawienie super. No ja jestem mega ciekawy. Nie ukrywam, że jadę z nastawieniem terapeutycznym, z zamiarem wyleczenia się z Hegla. Elektroniki w salonie cała masa PS Na razie mamy skład bez zmian. Gdyby ktoś z forumowiczów był chętny - są jeszcze miejsca Edytowano 22 września 2022 przez lpomis Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 22 września 2022 Udostępnij Napisano 22 września 2022 34 minuty temu, lpomis napisał: Nie ukrywam, że jadę z nastawieniem terapeutycznym, z zamiarem wyleczenia się z Hegla. Bo Ty wydziwiasz , kupiłbyś Marantza i miałbyś spokój na lata 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waldek86 Napisano 22 września 2022 Udostępnij Napisano 22 września 2022 Dnia 14.09.2022 o 17:31, tomek4446 napisał: Jak to ? Ciągle gdzieś jeżdżę, coś robię i teraz czas na domowe zacisze w weekend. Tym bardziej że zrobiłem trochę salon akustycznie i nawet nie miałem czasu posłuchać w spokoju zmian. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 22 września 2022 Udostępnij Napisano 22 września 2022 (edytowany) 8 godzin temu, lpomis napisał: Elektroniki w salonie cała masa A wytypowałeś coś? Pamiętaj, że mają tam Shanlinga. https://www.premiumsound.pl/manufacturer/shanling/shanling-a3-2.html Ten Shanling sprawdził się jako partner dla Scorpio, więc i z Sitarami sobie chyba poradzi. @tomek4446 - wybrałeś sobie już z Premium Sound jakąś lampę do odsłuchu? Na wszystkie nie wystarczy czasu, tym bardziej, że te ślicznotki podobno lubią się dobrze wygrzać, zanim odsłonią swe uroki. Wojtek, o której zaczynamy? Edytowano 22 września 2022 przez Rafał S Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 22 września 2022 Autor Udostępnij Napisano 22 września 2022 16 minut temu, Rafał S napisał: A wytypowałeś coś? Shanling i piecyki od YBA najbardziej kuszą. No chyba, że bierzesz też swoje Haiku? 17 minut temu, Rafał S napisał: Wojtek, o której zaczynamy? 11:00 - pisałem w poście z zapowiedzią. @Waldek86 - nie świruj pawiana, wpadaj Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 22 września 2022 Udostępnij Napisano 22 września 2022 To możeeee jeszcze jeden foto .... albo dwa ...... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 23 września 2022 Udostępnij Napisano 23 września 2022 17 godzin temu, tomek4446 napisał: Jak tam Panie i Panowie przed imprezą w Sopocie ? Rozumiem , że sprzęt , kabelki pod prądem Ja pod wieczór, zaczynam rozgrzewać silnik auta 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 23 września 2022 Udostępnij Napisano 23 września 2022 Pomyśl o środowisku 😜 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 23 września 2022 Udostępnij Napisano 23 września 2022 postaram się być eko, ale spóźnię się i będę po 12.00, sorry taki mamy pkp... 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 23 września 2022 Autor Udostępnij Napisano 23 września 2022 (edytowany) @MarcKrawczyk - tylko nie zapomnij zrobić zapasu Oshee na drogę bo bez tego daleko nie zajedziesz Edytowano 23 września 2022 przez lpomis 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 23 września 2022 Udostępnij Napisano 23 września 2022 Dnia 22.09.2022 o 14:05, tomek4446 napisał: Jak tam Panie i Panowie przed imprezą w Sopocie ? Rozumiem , że sprzęt , kabelki pod prądem Ja już się aklimatyzuję w Gdańsku. 🤪 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 23 września 2022 Udostępnij Napisano 23 września 2022 Odwiedziłem salon już dzisiaj, poprosiłem o CD Player (chyba będzie Esoteric) i Lumin U2 mini tak by obsługiwał pendrive i .... Qobuz. A co Pan Arkadiusz wystawi? to zobaczymy jutro. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klavikort Napisano 23 września 2022 Udostępnij Napisano 23 września 2022 Witam wszystkich, czy jest możliwość dopisania na jutrzejszy zlot? Mieszkam niedaleko i chętnie bym zobaczył sprzęt, posłuchał muzyki. No i czy to jest jakaś dłuższa impreza, czy tak na godzinkę można przyjść w gości? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 23 września 2022 Autor Udostępnij Napisano 23 września 2022 10 minut temu, klavikort napisał: czy jest możliwość dopisania na jutrzejszy zlot? Jasne, wpadaj. Premium Sound Sopot, startujemy o 11:00 24 minuty temu, klavikort napisał: na godzinkę można przyjść w gości? Na godzinkę to się nie da, ale możesz spróbować Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klavikort Napisano 23 września 2022 Udostępnij Napisano 23 września 2022 Dziękuje. Tak wcześnie to się nie zjawię. Myślę, że na 13-tą będę mógł. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 23 września 2022 Udostępnij Napisano 23 września 2022 22 godziny temu, lpomis napisał: Shanling i piecyki od YBA najbardziej kuszą. No chyba, że bierzesz też swoje Haiku? Nie jestem zmotoryzowany. Planowałem przyjść na piechotę - bez Sola Indigo. Ewentualnych zainteresowanych jego brzmieniem serdecznie zapraszam do siebie po zakończeniu części oficjalnej - to tylko 10 minut jazdy z Premium Sound i do tego mamy parking pod blokiem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 23 września 2022 Autor Udostępnij Napisano 23 września 2022 2 minuty temu, Rafał S napisał: przyjść na piechotę Hehe, no patrzcie go jaki wygodnicki. Spacerkiem na zlot sobie przyjdzie, rozumiecie to? 3 minuty temu, Rafał S napisał: zapraszam do siebie po zakończeniu części oficjalnej O, brzmi super. No to zapowiada się długi dzień! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 24 września 2022 Udostępnij Napisano 24 września 2022 Wy zaczynacie, a Ja w połowie drogi… ech ta eko podróż z PKP! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 24 września 2022 Udostępnij Napisano 24 września 2022 Liczę, że po tym zlocie coś więcej napiszcie o swoich wrażeniach jak po ostatnim w Jarocinie a tym, bardziej że @kaczadupajest z Wami. Oczywiście życzę uczestnikom miłej zabawy i ciekawych wrażeń z odsłuch 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 24 września 2022 Udostępnij Napisano 24 września 2022 Kaczadupa kaszle, smarcze i powinien się udać na test covid bo w pracy wszyscy obok z pozytywnym. Koledzy z pewnością ładnie opiszą zlot, super sprzętu jest od groma, czekam na wrażenia. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts