Seb Napisano 10 listopada 2022 Udostępnij Napisano 10 listopada 2022 Gdyby to było po 12 grudnia, to jestem na tak. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 11 listopada 2022 Udostępnij Napisano 11 listopada 2022 Niestety mam imprezę rodzinną. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 11 listopada 2022 Udostępnij Napisano 11 listopada 2022 13 godzin temu, tomek4446 napisał: Niestety odpadam , w tym terminie będę piał z zachwytu nad systemem niejakiego Przy takich argumentach to ja też odpadam. Będę czekał na Tomka szykując zestaw by pianiu nie było końca 😂 Pozdrawiam. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 11 listopada 2022 Udostępnij Napisano 11 listopada 2022 (edytowany) To się z mediów dowiedziałeś @MariuszZ😊 Że goście będą . Edytowano 11 listopada 2022 przez Dedal75 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 11 listopada 2022 Udostępnij Napisano 11 listopada 2022 2 godziny temu, Dedal75 napisał: Że goście będą . Nie ma to jak postawienie gospodarza pod ścianą Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 11 listopada 2022 Udostępnij Napisano 11 listopada 2022 (edytowany) Tak to u nas selekcjonerów sie traktuje , wstydź się Tomku 🤞 Chociaż Mariusz też trochę musi selekcjonować 😏 Edytowano 11 listopada 2022 przez Dedal75 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 11 listopada 2022 Udostępnij Napisano 11 listopada 2022 Nie wiedziałem, że Mariusz to prawie somsiad, tylko jakieś 85 km. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 11 listopada 2022 Udostępnij Napisano 11 listopada 2022 W porządku, w każdym razie drzwi salonu są otwarte, za jakiś czas odezwę się z nową propozycją. Podejrzewam jednak, że - jeśli będziecie oczywiście chcieli z niej skorzystać - spotkanie najlepiej będzie zorganizować po Sylwestrze. Grudzień to czas Świąt, rok temu nie było chętnych na zlot w końcówce roku, zaraz ogon karpia będzie kosztował stówę, więc spokojnie możemy poczekać. Wiedzcie po prostu, że taka perspektywa jest, tym bardziej że Nautilus chodził niejednej osobie po głowie Pozdrowienia, Ola 8 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 26 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 26 grudnia 2022 I co tam w tej sprawie? Styczeń blisko, ale grypa szaleje. Że tak optymistycznie zagaję 😉. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 26 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 26 grudnia 2022 (edytowany) 1 godzinę temu, Asia napisał: grypa szaleje. Niestety potwierdzam. I diabelstwo wyjątkowo nie reaguje na ibuprofeny itp. U mojego młodego 39 constans. Edytowano 26 grudnia 2022 przez kaczadupa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 26 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 26 grudnia 2022 W sumie można by ponownie się spotkać, oby chętni byli🙂 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 26 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 26 grudnia 2022 Jesli tylko w promieniu +/- 300km, to chetnie 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 26 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 26 grudnia 2022 Czyli Warszawa wchodzi w grę😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 26 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 26 grudnia 2022 Jak najbardziej Pkp rulez Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 26 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 26 grudnia 2022 4 godziny temu, Asia napisał: Styczeń blisko, ale grypa szaleje. Właśnie mnie dopadła. 2 godziny temu, kaczadupa napisał: I diabelstwo wyjątkowo nie reaguje na ibuprofeny Ja żrę : - Solpadeina / przeciw - gorączkowo , kaszlowo, bólowo/ - Tamivill 75g. 2 x 1 tab. - przeciw wirusowi grypy Pomaga , a zresztą musi , bo ten ,tego , żona mi przepisała i przecież nie powiem , że nie😂 Co do Zlotu to chętnie się z Wami spotkam. - 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 26 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 26 grudnia 2022 2 godziny temu, stach_s napisał: Pkp rulez No tu to poszalałeś😉 Ja chyba w czwartek wyjadę by na sobotę dotrzeć. W zeszłym toku jechałem do Kołobrzegu 24h🫢 Oczywiście w zeszłym roku🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 26 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 26 grudnia 2022 2 godziny temu, tomek4446 napisał: Tamivill 75g Skoro żona przepisała tak końską dawkę to coś tym musi być Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 26 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 26 grudnia 2022 3 godziny temu, stach_s napisał: Pkp Pięknie k*@%a pięknie 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 26 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 26 grudnia 2022 27 minut temu, gienas napisał: Skoro żona przepisała tak końską dawkę to coś tym musi być Kurna , końską powiadasz ? Chyba muszę jednak poczytać .....😃 Macie coś do PKP ? 😂 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 26 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 26 grudnia 2022 13 minut temu, tomek4446 napisał: Kurna , końską powiadasz Już po chłopie ... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 27 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2022 10 godzin temu, gienas napisał: Skoro żona przepisała tak końską dawkę 9 godzin temu, kaczadupa napisał: Już po chłopie ... Będę żył !!! Doczytałem , że ten Tamivill to 75 mg. Dzięki Panowie za czujność. Niby żona , ale na wszelki wypadek trzeba sprawdzić co się łyka.😂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agnieszka Zabłocka - Gasek Napisano 27 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2022 Chętnie bym się z Wami spotkała 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 27 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2022 22 godziny temu, Chilli napisał: W sumie można by ponownie się spotkać, oby chętni byli🙂 21 godzin temu, stach_s napisał: Jesli tylko w promieniu +/- 300km, to chetnie 😉👌 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 27 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2022 17 godzin temu, kaczadupa napisał: Już po chłopie ... Co Ty Adam pitolisz. Po chłopie to po kopie, czyli po 60-siatce. Niedługo 7&3 i jeszcze mi jakieś AUDIO w głowie, że o innych rzeczach nie wspomnę . 4 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 27 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2022 Nic tak nie działa jak nowa ... , yyy nowy wzmacniacz 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts