DiBatonio Napisano 27 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2022 Ten wzmacniacz to na receptę? 😆😆😆 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 27 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2022 20 minut temu, kaczadupa napisał: Nic tak nie działa jak nowa ... , yyy nowy wzmacniacz 8 minut temu, DiBatonio napisał: Ten wzmacniacz to na receptę? 😆😆😆 Młodziaki co Wy tam pier...e Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 27 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2022 6 minut temu, MMarek napisał: Młodziaki Że co proszę? Młodo to ja tylko wyglądam 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 27 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2022 1 godzinę temu, MMarek napisał: Po chłopie to po kopie Gros. I w tym kierunku idę 💪 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 28 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2022 Chętni są @Redakcja AUDIO 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 28 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2022 Warszawski Nautilus jest w gotowości, pytanie, czy nastawiacie się na styczeń, czy luty. Ferie zimowe za chwilę, pewnie spora część z Was będzie wyjeżdżać...ale może się mylę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 28 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2022 U nas ferie w lutym, więc chętnie bym widział koniec stycznia… A co na to koleżeństwo? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 28 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2022 A Ty nie jesteś aby za stary na ferie?😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 28 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2022 za stary, ale młody duchem i najmłodszą latoroślą... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 28 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2022 26 minut temu, Chilli napisał: A Ty nie jesteś aby za stary na ferie?😉 Powiedz to nauczycielom 😜. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 28 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2022 Ja też już zakończyłem swoją edukację więc nie znam nli🙂 1 godzinę temu, Redakcja AUDIO napisał: Warszawski Nautilus jest w gotowości, pytanie, czy nastawiacie się na styczeń, czy luty. Ferie zimowe za chwilę, pewnie spora część z Was będzie wyjeżdżać...ale może się mylę Oby po spotkaniu też byli tacy otwarci😉🙂 2 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 28 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2022 Ja mam ferie w ostatnim tygodniu stycznia. Mialy byc narty, ale w tych okolicznosciach, to chyba raczej wodne 😕 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 28 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2022 35 minut temu, Chilli napisał: Oby po spotkaniu też byli tacy otwarci😉🙂 Powiedziałam, że będziecie grzeczni 1 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 28 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2022 Mamy odważnego Admina😉. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 28 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2022 2 minuty temu, Rega napisał: Mamy odważnego Admina😉. Nie mylmy pojęć. Rednacz, to nie admin IT. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 28 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2022 15 minut temu, Rega napisał: Mamy odważnego Admina Evil Admin Be Like 😎 💪 Boją się mnie 🤭 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 28 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2022 (edytowany) W lutym też niektóre woj. mają ferie . Zresztą zlot jest w sobotę więc co mają ferie do tego Myślę że w lutym , ekipa się zbierze Edytowano 28 grudnia 2022 przez Dedal75 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 28 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2022 W lutym moze byłaby szansa, ze tez bym zawitał. Kwestia daty. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 28 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2022 Chciałbym być na złocie. Mieszkam w Niderlandy. Zerknąłem teraz na loty. Świetnie mi pasuje Warszawa. W piątki przylot, odlot w niedzielę. Ale i na Nautilus w północnej Polsce także mi pasuje. I w Krakowie także mi pasuje😃 Będę śledził ten wątek. Pozdrawiam Adam 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 28 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2022 Z tego co wypatrzyłam Nautilus ma dwie bardzo przyjemne salki odsłuchowe. Czy deklarowali jaka liczba osób się zmieści @Redakcja AUDIO? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 28 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2022 3 godziny temu, Rega napisał: Mamy odważnego Admina😉. Odwaga czy naiwna wiara w ludzi🤔😉 33 minuty temu, Asia napisał: Czy deklarowali jaka liczba osób się zmieści @Redakcja AUDIO? Generalnie to mówili, że zależy im na forumowiczu @seba3002🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 28 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2022 38 minut temu, Chilli napisał: Odwaga czy naiwna wiara w ludzi🤔😉 Generalnie to mówili, że zależy im na forumowiczu @seba3002🙂 Krzysiu, bardzo chętnie się spotkam z tym, że nie wiem czy w styczniu będę mógł 😔 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 28 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2022 Są jeszcze miejsca? Może być stojące 😛 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 28 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2022 1 godzinę temu, seba3002 napisał: Krzysiu, bardzo chętnie się spotkam z tym, że nie wiem czy w styczniu będę mógł 😔 Cóż, zobaczymy jakie konkretne terminy będą dostępne, wtedy będziemy kombinować 😉 44 minuty temu, slaw0001 napisał: Są jeszcze miejsca? Może być stojące 😛 listy jeszcze jako takiej nie ma a stojące są najlepsze😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 28 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2022 12 minut temu, Chilli napisał: listy jeszcze jako takiej nie ma a stojące są najlepsze😉 Koło Ciebie zawsze 😉👍 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts