Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 808 tematów w tym forum

• 65 odpowiedzi
    • 11,7k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,1k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
  1. Amplituner do Dali Zensor 7

• 13 odpowiedzi
    • 3k wyświetleń
    • 233 odpowiedzi
    • 38,4k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
  2. Kolumny Stereo

• 22 odpowiedzi
    • 10,6k wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 4,1k wyświetleń
  3. Kolumny jakie polecicie?

• 1 odpowiedź
    • 1k wyświetleń
  4. Jaki sprzęt stereo do 2k 1 2 3 4

• 76 odpowiedzi
    • 13,8k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 9,3k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
  5. Porównanie Audio Yamaha

• 10 odpowiedzi
    • 3,2k wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 3,3k wyświetleń
    • 16 odpowiedzi
    • 5,1k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 896 wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
  6. Dylemat

• 2 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 895 wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 3,9k wyświetleń
  7. Starszy Technics

• 6 odpowiedzi
    • 3,1k wyświetleń
    • 32 odpowiedzi
    • 12,1k wyświetleń
  8. Audio Academy Phoebe III

• 4 odpowiedzi
    • 3,4k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
  9. Wzmacniacz jaki transformator 1 2

• 30 odpowiedzi
    • 13,1k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Bo lampy drogi Panie to drogie są 😆😆😆
    • Pisałem o swoich odczuciach w stosowaniu dipoli w dolnej warstwie (przy 7.2.0), niczego nie pomieszałem.  A filmików w tym temacie jest cała masa, tutaj np. gość tłumaczy swoje zdanie, że odkąd pojawił się ATMOS , DTS-X i inne warianty warstwy górnej lepsze są bardziej kierunkowe głośniki. Tylko tyle.   
    • @kaczadupa Ty to chyba masz jakiś problem z Dynaudio a z BE to już wogóle. Pytasz, dociekasz, czepiasz się tego co ktoś mówi czy pisze, ale samemu jakoś Ci nie spieszno do zweryfikowania tego wszystkiego osobiście i napisania swojego zdania po odsłuchu, zdania, które z góry mówię uszanuję jakiekolwiek by nie było... Nie! Ponieważ Ty już wiesz jak one grają, jak słabo wyglądają, jakie są nieprzyzwoicie drogie, itd... Daj człowieku spokój! Nie podoba Ci się, że ktoś mówi, że fajnie grają? Nie podoba Ci się, że dostały nagrodę? Nie podoba Ci się, że są wyraźnie tańsze od Confidence? Nie podoba Ci się, że firma twierdzi, że zrobiła bardzo dobry produkt? ...że są droższe od 20i, bo płacimy 10.000 za nagrodę EISA? Nie podobają się, bo się szybko opatrzą... Litości! Jak ja czegoś nie lubię, nie podoba mi się to nie pytam o to na lewo i prawo aby polepszyć sobie humor czy próbować pogorszyć innym. Nie zawracam d...py o to. Przepraszam... w tym wypadku chyba bardziej powinno się mówić "kupra".😜
    • Jakuba chyba tak wciągnął że nie może nic napisać Może być lepsza rekomendacja? Moja sztuka czeka na samolot w Chinach, mogli by podczas lotu zacząć wygrzewać.
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...