Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 067 tematów w tym forum

1. Gramofon za około 1000 zł

• 8 odpowiedzi
    • 3,6k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 4,2k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 3,5k wyświetleń
  2. Subwoofer

• 3 odpowiedzi
    • 985 wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
  3. Dobór kolumn do Yamahy Rx

• 7 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
  4. Problem z USB w Pioneer

• 7 odpowiedzi
    • 6,7k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 768 wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
  5. Stereo marantz mcr511

• 6 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
  6. Sprzęt do 1000 dac czy cd

• 15 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
  7. Stereo do 5 max 6 tys

• 5 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 773 wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
  8. Mam pytanie

• 7 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 7,2k wyświetleń
    • 24 odpowiedzi
    • 4,1k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 941 wyświetleń
    • 16 odpowiedzi
    • 5,2k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
    • 53 odpowiedzi
    • 13,7k wyświetleń
  9. Życzenia Noworoczne

• 10 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Cześć, planuję zmienić mój amplituner Yamahy A4A na wyższy model czyli A6A. Co o tym myślicie? 65% filmy, 25% muzyka reszta na konsolę, może zaproponujcie coś ciekawszego niż Yamaha? Wymóg to HDMI 2.1, set pylona sapphire 31(do wymiany w przyszłości). Dzięki za pomoc.
    • https://audio.com.pl/testy/stereo/wzmacniacze-stereo/3087-musical-fidelity-m2si
    • Witam. Posiadam ampli yamaha rx-v1400 i kolumny tdl studio 10. Chcę rozszerzyć to do 5.1 i tu pytanie jakie kolumny i sub byście polecali? Tylko nie za miliony plz 😁
    • Dzisiejsze Święto Niepodległości skłania mnie do utworzenia wątku na ten temat. Był już wątek nakierowany na przywalenie jednej partii, tutaj proszę o mniej agresji i bardziej wyważone wypowiedzi. Wystarczy, że widać u polityków różnych partii wspólny cel: dowalić przeciwnikowi (nawet kosztem dobra naszego państwa) i skutecznie skłócić społeczeństwo, przenosząc agresję na każdą dziedzinę naszego życia. Rządzący się zmieniają, chęć „dowalenia” niestety jest bez zmian (albo nawet wzrasta). A do tego dość powszechne zakłamanie i wypieranie się wypowiedzianych kiedyś na forum publicznym (i dostępnym w Internecie)  obietnic. Nie chodzi mi o to, by był to kolejnych ring, ale raczej – jakie widzicie perspektywy dla naszego kraju. Bo historia wielu wieków Polski jako bufora między Niemcami a Rosją nie nastraja optymistycznie, a wsparcie sojuszników było niestety w ubiegłym wieku/wiekach iluzoryczne. W dodatku w XXI wieku sporo się dzieje, szczególnie przez ostatnie pięć lat: Covid i napaść Rosji na Ukrainę (eskalacja konfliktu rozpoczętego w 2014 roku). A brak chęci współpracy w trakcie tych kryzysów i dziwne decyzje rządzących oraz opozycji budzą wręcz niesmak. Obietnice, kiełbasa wyborcza, obrażanie wyborców innych partii itp. „Potrząsanie szabelką” nie ma większego sensu, Polska nie jest mocarstwem i niewątpliwie w najbliższym (pojęcie bardzo względne, ale wiadomo że dłuuugo) czasie nim nie będzie, a sąsiednie mocarstwa dość skutecznie ingerują w naszą państwowość na każdym polu (od gospodarki po Internet). Nie jest tak dobrze jak się niektórym wydaje, ale nie jest też tak źle jak mówią inni. Były marsze rocznicowe, przez chwilę politycy różnych partii stali koło siebie - ale to raczej zjawisko chwilowe i jutro znów się zacznie 😞  Pozdrawiam PS. Tytuł wątku zapewne budzi skojarzenia – tak nazywał się program prowadzony przez Tomasza Lisa w Polsacie (przez kilka lat, wystartował 20 lat temu).
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...