Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 713 tematów w tym forum

1. Zmiana kd na stereo 1 2

• 39 odpowiedzi
    • 5,6k wyświetleń
  2. Wzmacniacz do HECO AURORA 700 1 2 3

• 71 odpowiedzi
    • 19,6k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 3,7k wyświetleń
  3. Kolumny do 4 tys.

• 18 odpowiedzi
    • 3,8k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1k wyświetleń
  4. Kolumny do Cyrus One 1 2

• 25 odpowiedzi
    • 12k wyświetleń
  5. Alternatywa dla NADa C356 1 2 3

• 62 odpowiedzi
    • 16,9k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń
  6. Wzmacniacz do kolumn

• 5 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 5,1k wyświetleń
    • 18 odpowiedzi
    • 10,5k wyświetleń
  7. Stereo do salonu.

• 5 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
  8. Elac BS 103.2

• 1 odpowiedź
    • 1,1k wyświetleń
  9. Wzmacniacz do 300/400zl

• 1 odpowiedź
    • 841 wyświetleń
  10. Pomoc w wyborze wzmacniacza.

• 18 odpowiedzi
    • 3,8k wyświetleń
  11. Jaki zestaw nagłośnienia?

• 1 odpowiedź
    • 826 wyświetleń
  12. Kolumny

• 6 odpowiedzi
    • 2,7k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
  13. Sprzęt do 800pln

• 16 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń
  14. mały zestaw do pokoju

• 12 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 958 wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 3,1k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Umówmy się, że Mariusz to jest jednak inny rodzaj człowieka. Dasz mu miotłę, to ją tak pomierzy i zmoduje, że odlecisz na niej w kosmos.  
    • Nie jestem muzykiem, a więc nie ma dla mnie znaczenia, czy gitara brzmi tak czy siak. Mi się akurat brzmienie Stockfisch bardzo podoba. Nie wykluczam, że może to być wina systemu   Nie tylko ich, ale także inne bardzo rzadko udaje mi się przesłuchiwać w całości z pełnym zaangażowaniem, chyba, że bez zaangażowania jeśli muzyka płynie w tle podczas poobiedniej drzemki lub czytania  
    • Sugden A21 ok 16tys, P3ESR XD2 ok 15 tys - to są oczywiście ceny ze sklepu Oczywiście. Zawsze są wyjątki. Np. do P3ESR można podpinać amplifikację w DOWOLNEJ cenie i mezaliansu nie będzie.  Są to bowiem głośniki "dla ludzi, którzy mają podłogę tam, gdzie pozostali sufit". To nie ja. To Maciej Stryjecki.  https://www.hi-fi.com.pl/testy/kolumny/harbeth-p3esr-xd/ "monitory – ze względu na swoją przeźroczystość – stawiają towarzyszącej elektronice wysokie wymagania i nie jest wykluczone, że w związku z tym lądują głównie w kosztownych konfiguracjach. W redakcyjnym zestawieniu z McIntoshem MA12000 i odtwarzaczem C.E.C CD5 nawet okablowanie Hijiri było od nich droższe. Dla posiadaczy brytyjskich miniaturek to jednak nic nadzwyczajnego. Oni wiedzą, że te maleńkie głośniczki naprawdę wiele potrafią."
    • Cześć! Stoję przed zakupem słuchawek bezprzewodowych wokółusznych, które mają mi posłużyć przez następne kilka lat. Głównym źródłem połączenia będzie telefon (IPhone), drugim w kolei będzie komputer (Oba po BT. Powiedzmy, że nie mam ustalonego progu cenowego, ale chciałbym oscylować wokół kwot po jakich te dwa wytypowane przeze mnie modele są wystawione.   Muzycznie bardziej zależy mi na jakości dźwięku niż na samym ANC. Czasem jest to muzyka elektroniczna (więc przydałby się fajny bas), czasem rockowa/metalowa (tutaj przydałyby się niezłe wysokie tony). Najlepiej gdyby profil muzyczny słuchawek dało się ustawić (equalizer) pod gusta, i nie miały odgórnie narzuconej jakiejś tonacji.   Dwa modele jakie wytypowałem to: - Sony wh-1000xm6 - Bowers Wilkins px8   Natomiast nie zamykam się na inne propozycje - chętnie wysłucham opinii nt. pozostałych, wartych uwag sprzętów.   Dziękuję z góry za pomoc!! Udanego weekendu 👏
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...