Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

18 012 tematów w tym forum

• 5 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 6k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 4,1k wyświetleń
  1. Onkyo 6170 vs Yamaha WXC-50

• 6 odpowiedzi
    • 4,2k wyświetleń
    • 20 odpowiedzi
    • 6,8k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 4k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 8,2k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 5,3k wyświetleń
    • 13 odpowiedzi
    • 3,1k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 8,6k wyświetleń
  2. Mundialowy konkurs z S4Home

• 0 odpowiedzi
    • 879 wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
  3. wzmacniacz vs amplituner 1 2

• 42 odpowiedzi
    • 9,7k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,1k wyświetleń
  4. Cd do CXN

• 11 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 4,1k wyświetleń
  5. Wzmacniacz do jbl tlx 10 gi

• 0 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 3,7k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 22 odpowiedzi
    • 3,9k wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 5,3k wyświetleń
  6. Yamaha A-S301

• 3 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 11,2k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 7,4k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 3,4k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Jak chcesz grać tylko po coax to nie ma sensu pro plus jak i nie ma sensu dodatkowy zasilacz do wiim. Ma sens (i to duży) tak jak napisałeś k11 r2r - on zrobi różnicę na plus - proponuje wypróbować ale koniecznie z lepszym zasilaczem (np. IFI ipower2 12V).
    • U mnie najtańszy ifi w stosunku do stokowego wniósł zdecydowaną poprawę.  Polecam każdemu sprawdzić w swoim systemie bo koszt relatywnie mały. 
    • Proszę o poradę w wyborze czystego transportu, który docelowo zagra z DACem z TEAC UD 507. Nie szukam konkretnego brzmienia (o ile to w ogóle wchodzi w grę w przypadku transportu) tylko niezawodności. Istotne zatem co ma w środku, a nie jak wygląda (poza tym, że musi być czarny 😁). Wyświetlacz, pilot, rozmiar itp zupełnie bez znaczenia. Ważne, żeby był cichy i robił swoje. Budżet 4k. Naturalnym wyborem wydaje się któryś z transportów TEACa - 505 może 507 (no ale tu trochę drogo). Nie wiem, czy takie najbardziej przystępne cenowo transporty typu Audiolab 6k/7k czy Roksan Atessa są warte uwagi, czy lepiej sobie dać spokój. Może jakieś uwagi na temat Atolla DR100, Primare DD15...? Kiedyś, kiedyś chodził mi po głowie Cyrus Cdt ale po wejściu nowej serii nie wiem, czy to jeszcze do kupienia.   Używki owszem ale tu tym bardziej nie wiem, co warte uwagi.
    • Może zrobimy kiedyś na forum jakiś rodzaj spisu serwisowego,kto co naprawiał, i w czym, żeby mieć ogólny ogląd rynku od strony awaryjności. Mówię oczywiście o sprzętach nowych ,bo vintage to jednak inna para kaloszy. Był swego czasu poruszany temat brumiących traf,ale bez konstruktywnych wniosków,jednemu brumiło,drugiemu nie. Może by się jakaś prawidłowość statystyczna ujawniła? Właśnie o to chodzi,bo tak jednostronnie patrząc to mój chiński kombajn z polskim paszportem to świetny sprzęt,gwarancja dawno minęła i wszystko działa😁 Pytanie brzmi,czy mam farta,czy faktycznie Chińczycy robią dobrze,a inni źle i jeszcze grubo kasują.
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...