Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
41 minut temu, MarcKrawczyk napisał:

a ktoś myślał o takim pokoju odsłuchowym?

271753240_4685076998225057_8515407369894020895_n.jpg

Celulozowe membrany? Kiepsko. Mogą nasiąkać. Lepsze by były metalowe (oczywiście zabezpieczone antykorozyjnie). Najbezpieczniej jednak polipropylen.

Napisano (edytowany)
2 godziny temu, MarcKrawczyk napisał:

a ktoś myślał o takim pokoju odsłuchowym?

271753240_4685076998225057_8515407369894020895_n.jpg

"Konkretny" ten pokój odsłuchowy. Mega! 👍

Dodatkowo wysokością tafli wody w wannie możemy regulować pierwsze odbicie w pionie. Ma to jak sądzę niebanalny wpływ na lokowanie wokalisty w przestrzeni (np. Mniej wody - wokalista stoi, wiecej wody - wokalista siedzi podczas "wykonu") 😜 nie mowiac juz o wpływie "pianki" :D

Edytowano przez Chyba Miro 84
Napisano
21 godzin temu, Khedron napisał:

No prosze, jak jednym zdjeciem mozna udowodnic, ze zadne pieniadze nie wypelnia smutnego i samotnego zycia. Wole swoj strych, prosty sprzet i swiadomosc ze obok czy na dole mam rodzine. 

Skąd wiesz, że żona na niego nie czeka na dole, lub obok w sypialni, albo gdziekolwiek indziej? 

Napisano

Kosiarkę trzeba dobierać do powierzchni. Bierzesz Toro Turfmaster 22205 TE i w pół godziny obrobisz dużą działkę. Przy mulczującej nie dawaj nawozów w sezonie, oprócz dawki startowej wiosną i podlewaj raczej skromnie. Jeśli trawa będzie mocno odrastać, to mulcz nie zdąży się rozłożyć i nie będzie to wyglądać zbyt estetycznie.

Napisano

Wygoda jak wygoda:) na minus jest to że jest to kolejny czynnik to "zasiedzenia się"...i niestety chorób cywilizacyjnych. Jak dla mnie koszenie, zapach trawy i trochę zdrowego potu to jest sama przyjemność - no ale z drugiej strony ja się w pracy siedzi większość czasu to wiadomo. W audio nie przeszkadza w większości sprzętów brak pilota - to nie jest takie złe wbrew pozorom:)

Napisano
26 minut temu, Khedron napisał:

A jesli nie lazac za kosiarka mam wiecej czasu na zabawe z dziecmi czy swoje treningi?

O to właśnie chodzi w takich sprzętach. Czas zaoszczędzony na pewnych czynnościach można przeznaczyć na bardziej konstruktywne czynności. 

Na przykład słuchanie muzyki.

:D