Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)
43 minuty temu, Bahzell napisał:

Ilu ludzi, tyle opinii. Miałem ze trzy podejścia do tapatalka. PIerwsze na SGS2 a ostatnie chyba na którymś mi, i nie mogę się przekonać. Wolę jednak w stronie. 

Miałem jedno podejście. Tak się zraziłem że teraz ani myślę o tej formie . Na telefonie i tak włączam wersję "na komputer"

Edytowano przez Fafniak
Napisano

Z fajnych opcji w nowej "szacie" to pasek "szybkiego wyboru" w dolnej czesci ekranu. Poczatkowo myślałem ze to takie zdublowanie np. Powiadomień jakie wczesniej były w prawym gornym rogu (wciąż tam są ;) )

Jednak zauważyłem ze kiedyś wchodząc chociaż raz w powiadomienia od razu znikały zaznaczone (pogrubione) nowe wpisy i trzeba było pamiętać co juz czytałem a co nie (i nadal tak to "tam" wyglada). Jednak używając powiadomień z paska u dołu ekranu - nieprzeczytane jeszcze nie znikaja i nadal sa pogrubione 👍

Super... zaczynam lubić nowa wersję mimo iz na początku było trudno sie przyzwyczaić.

Mowa oczywiscie o wersji "mobilnej" nie na komputer

Napisano (edytowany)
10 minut temu, Były-Forumowicz napisał:

A po co te rangi skoro wszyscy tutaj to dorośli ludzie.

Odpowiedź parę postów wyżej

5 godzin temu, Amarok napisał:

Niektórzy potrzebują by w jakiś sposób byli docenieni, dowartościowani.

Choć Ola napisała, że to da się usunąć, ale nie będzie głosowania w tej sprawie i na razie zostawia.

*Musiałam edytować bo zacytowałam zły wpis Amaroka, nie wiem jak usunąć więc edytowałam treść wpisu.

Edytowano przez Asia
Napisano

W kartach historii tego forum zapisała się sytuacja gdy osoba ciesząca się że została "przyjacielem forum" została "obficie" wyśmiana. Wiemy jak się to skończyło. Miejmy tylko nadzieję że wyciagnieto z "tego" przypadku wnioski na przyszłość. Tym razem Mowa o "randze"... pozdr.

Napisano
2 godziny temu, Były-Forumowicz napisał:

Coś jest nie tak??????

Mam taką samą rangę jak @tomek4446 który jest znacznie dłużej na forum jak ja. 

Ktoś mi to wytłumaczy? 

Trzeba było zostać poprzednim forumowiczem...

A sama ranga? Kto na to zwraca uwagę? Nowi się rejestrują i pytają, po uzyskaniu odpowiedzi znikają i nie wgłębiają się w rangi...

Napisano

Tomek słyszy kable, tylko udając, że ich nie słyszy, obserwuje reakcje i notuje. A później wykorzysta swoją wiedzę i notatki ukryte w teczkach. O, kurde - miało być w dziale HUMOR. Tomek - posłuchałem tego (a właściwie TYCH) grzmotu. No, trochę się ściany zatrzęsły.

Napisano

Na starym forum jak klikałem dany temat to pokazywało ostatni nie przeczytany post (niekiedy 5str od końca) a dziś ? Ostatnia strona i nie wiem gdzie zakończyłem czytanie wcześniej = tracę wątek i sporo wartościowych przepychanek

Napisano (edytowany)
3 minuty temu, JaZz napisał:

Te osiągnięcia to też chyba głównie za posty, staż i odwiedziny forum? Czy się mylę? 

No nie wiem , patrząc co tam widnieje u Ciebie i u mnie ? Mnie chyba mniej lubią , czy jak ? :) 

o kurde , napisałem to zdanie powyżej i w ułamku sekundy awansowałem ! Cud , Panie , cud . :) 

Edytowano przez tomek4446
Napisano

W skrócie - odnośnie ostatnich zmian na Forum i zgłoszonych problemów:

1. problem z Tapatalk został zgłoszony do informatyków odpowiedzialnych za obsługę;

2. rangi oraz przeliczniki i nazwy - sprawdzamy jak to działa, więc na razie proszę bez dalszych dyskusji na ten temat dopóki to się nie wyklaruje;

3. proszę sprawdzić czy prawidłowo działa powiadamianie mailem o nowych wiadomościach PW oraz czy dostajecie mailem informacje o nowych wpisach w obserwowanych tematach (dla osób które z tego korzystają) i jeśli coś jest nie tak - to prosimy o informacje.

Tak więc proszę o cierpliwość ... i na wszelki wypadek o spokój także, bo już się zaczyna

Pozdrawiam

Napisano
4 godziny temu, Kubakk napisał:

Na starym forum jak klikałem dany temat to pokazywało ostatni nie przeczytany post (niekiedy 5str od końca) a dziś ? Ostatnia strona i nie wiem gdzie zakończyłem czytanie wcześniej = tracę wątek i sporo wartościowych przepychanek

@Kubakk chyyyba to poprawiłam.
Z Tapatalkiem jest chwilowo problem, ale go rozwiążemy jak najszybciej.
Tłumaczę sobie powoli...polski się pojawia.
Ustawiłam reputacje, wiec możecie dawać lajki, smutki albo robić sobie heheszki :) Ale nie jest to oblig, mogę tę funkcję wyłączyć, jeśli większość będzie za.
Logikę działania rang staram się ogarnąć 😇 ...ale chyba największe doświadczenie w tym temacie ma aktualnie @Bogusław Kożyczkowski  🧐 😅

Okropne są te wielkie sygnatury, ale na razie nie wytropiłam, gdzie zmienia się globalnie wielkość ich czcionki. Może w kodzie, w każdym razie to wytropię. Można je pokazać na telefonach, na razie są ukryte.

To chwilowo tyle, a oto mój kierunek ➡️ 🛌 

Dobranoc wszystkim ;)

Napisano
15 godzin temu, Redakcja AUDIO napisał:

Z Tapatalkiem jest chwilowo problem, ale go rozwiążemy jak najszybciej.
Tłumaczę sobie powoli...polski się pojawia.
Ustawiłam reputacje, wiec możecie dawać lajki, smutki albo robić sobie heheszki :) Ale nie jest to oblig, mogę tę funkcję wyłączyć, jeśli większość będzie za.
Logikę działania rang staram się ogarnąć 😇 ...ale chyba największe doświadczenie w tym temacie ma aktualnie

Tak sobie czytam , i jak to miło , że ktoś jeszcze po za mną pracuje :) Od razu lżej na duszy :)