Kraft Napisano 5 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 5 stycznia 2023 Dnia 4.01.2023 o 10:24, Kraft napisał: @Redakcja AUDIO brak możliwości ładowania zdjęć, to trochę lipa. Są widoki na poprawę sytuacji? Dziękuję za zainteresowanie. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 5 stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 5 stycznia 2023 Jestem, jestem! CZUWAM jak Sauron Zgłosiłam to wczoraj, bo faktycznie jest problem z ładowaniem zdjęć. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 5 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 5 stycznia 2023 5 godzin temu, Redakcja AUDIO napisał: CZUWAM jak Sauron „Sauron znany był przede wszystkim ze swoich umiejętności manipulowania oraz mistrzostwa w torturach – stąd wziął się przydomek Okrutny.” Za Wikipedia pl 🤔 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 5 stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 5 stycznia 2023 ... Coś się nie zgadza? 😎 Pierwszy rzut oka na mnie i od razu widać, że wcielenie zła i typiara spod ciemniej gwiazdy 😇 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 5 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 5 stycznia 2023 A nie? Tapatalk nie działa, przenoszenie do nieprzeczytanych nie działa, czcionka na tablecie tak mała że zaraz oczy na szypułkach będę miał 🥹 Co do wyglądu się nie wypowiadam, gdyż z wiekiem uroda przemija, a charakter się stabilizuje 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 6 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 6 stycznia 2023 21 godzin temu, Redakcja AUDIO napisał: ... Coś się nie zgadza? 😎 Pierwszy rzut oka na mnie i od razu widać, że wcielenie zła i typiara spod ciemniej gwiazdy 😇 A mozna się zapisać do wyznawców tej sekty? Aaaa prawda zapomniałem, ze przecież już należę od ponad pięciu lat. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oin Napisano 7 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 7 stycznia 2023 Można spróbować https://invisioncommunity.com/files/file/9760-antispam-by-cleantalk/ Są też pluginy invision community dodające captcha, kosztują 10$. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bahzell Napisano 7 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 7 stycznia 2023 @Oin tylko że to mogą nei być boty. Ze 3 lata temu za 200 dolarów można było kupić pakiet 1k postów w Indiach. Ludziki tam siedzą i wklepują wczesniej przygotowany tekst, dzięki czemu obchodzą prawie wszystkie antybotowe zabezpieczenia. Jedyn co działało to obowiązkowa rejestracja z napisaniem tekstu na jakiś temat z walidacją przez moderatora. Teraz i to nei działa ze względu na chatgpt. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 11 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 11 stycznia 2023 @Redakcja AUDIO Da się zmienić kolor ksywki moderatora? Tak że na dole strony, gdzie jest spis userów online na forum, po kolorze widać od razu czy mod jest czy go nie ma. Teraz są wszyscy biali i na piechotę ciężko znaleźć moda. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 11 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 11 stycznia 2023 J4Z, użytkownik o którego pytałeś rzeczywiście ma u nas chody ... a dokładniej: schody i zaliczał nowe zdobycze punktowe w swojej karierze. Moss (czyli reaktywacja usera Paul Klacska) dostał kolejne punkty karne i zaliczył dzisiaj bana. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 16 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 16 stycznia 2023 Dnia 15.01.2023 o 22:02, J4Z napisał: Admin czerwony, mod pomarańczowy. 👍 Pomarańczowa to jest pomarańcza, a nie Moderatorzy! Raczej nikt nie będzie kolorował😛 tych 3 osób na głównej stronie, a nicki są ogólnie znane, więc nie ma takiej potrzeby (oraz możliwości, bo wiadomo ile trwa wprowadzanie zmian). Są ważniejsze poprawki które czekają w kolejce. Poza tym osoby o trochę niewyparzonym języku i tak się nie przejmują ostrzeżeniami i tym, czy jest aktualnie zalogowany Admin lub Moderatorzy, czekają widocznie na konkretne punkty karne i restrykcje. A dla nich każda okazja się nadaje by się posprzeczać na Forum. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 19 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 19 stycznia 2023 @Redakcja AUDIO Jeśli nie da sie pokolorować dyrekcji, to może choć alfabetycznie poukładaj userów na głównej na dole? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 19 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 19 stycznia 2023 Tylko po co? na żadnym forum nie ma alfabetycznie wymienionych userów. To informacja o ostatnio zalogowanych użytkownikach i chyba w ostatnich 24h. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 19 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 19 stycznia 2023 Bo to trudniejsze jak kolor . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 19 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 19 stycznia 2023 Tylko, czemu to ma służyć? Na wielu forach jest jak tutaj i pewno podyktowane kolejnością zalogowania się do forum poszczególnych userów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 14 lutego 2023 Udostępnij Napisano 14 lutego 2023 14 minut temu, J4Z napisał: Za oszustwo ban, jednak śpioch jeszcze nikogo nie oszukał. Na razie zaspał na ustawkę i zamula z wysyłką. Powiedział, że wyśle a nie wysłał. Może to nie oszustwo ale uczciwość to też nie jest. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 14 lutego 2023 Udostępnij Napisano 14 lutego 2023 5 godzin temu, J4Z napisał: Za oszustwo powinien być ban. Nie wiem jakie zwyczaje z tym związane ma nasza administracja. Nie wiesz.... Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 14 marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 14 marca 2023 Cześć, aktualizacja poszła szybko, klikam i wydaje mi się, że wszystko jest w porządku. Gdybyście jednak zauważyli jakiś błąd, dajcie znać. Miłego dnia, Ola 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 14 marca 2023 Udostępnij Napisano 14 marca 2023 Bezpośrednio w powiadomienia nie mogę wchodzić Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 14 marca 2023 Udostępnij Napisano 14 marca 2023 Dolny pasek (forum, nieprzeczytane...) źle się skaluje na komórce. Większość jest niewidoczna. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 14 marca 2023 Udostępnij Napisano 14 marca 2023 8 minut temu, Kraft napisał: Dolny pasek (forum, nieprzeczytane...) źle się skaluje na komórce. Większość jest niewidoczna. A nie możesz odpalać z kompa w pracy jak normalni ludzie ? 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 14 marca 2023 Udostępnij Napisano 14 marca 2023 Uuuii właśnie się dowiedzieliśmy że normalni nie jesteśmy 😎. Tomku 🙏 😂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 14 marca 2023 Udostępnij Napisano 14 marca 2023 Nowe zmiany na forum. Reklamy i pasek nawigacji w wersji "mobile" wycięte w połowie nooo ciekawie...🤪 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 14 marca 2023 Udostępnij Napisano 14 marca 2023 7 minut temu, tomek4446 napisał: A nie możesz odpalać z kompa w pracy jak normalni ludzie ? Mogę tylko w kibelku na przerwie:( Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 14 marca 2023 Udostępnij Napisano 14 marca 2023 18 minut temu, Dedal75 napisał: Uuuii właśnie się dowiedzieliśmy że normalni nie jesteśmy Ktoś , kiedyś , tą brutalna prawdę musiał powiedzieć i .... wygrałem losowanie 12 minut temu, Kraft napisał: Mogę tylko w kibelku na przerwie:( Jarek , to Ty masz przerwy ??? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts