kaczadupa Napisano 13 października 2022 Udostępnij Napisano 13 października 2022 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 14 października 2022 Udostępnij Napisano 14 października 2022 Już któryś raz z rzędu usłyszałem ten utwór w "Porannej Mannie" w Radiu Nowy Świat. Wpada w ucho. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sqter83 Napisano 14 października 2022 Udostępnij Napisano 14 października 2022 (edytowany) Kraak & Smaak - Money in the bag Edytowano 14 października 2022 przez Sqter83 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 14 października 2022 Udostępnij Napisano 14 października 2022 https://tidal.com/track/64629989 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekPijowczyk Napisano 14 października 2022 Udostępnij Napisano 14 października 2022 U mnie dzisiaj to leci https://www.youtube.com/watch?v=ltaLf0oxPPY&list=RD6jAy3Vr6IHo&index=27 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 14 października 2022 Udostępnij Napisano 14 października 2022 Po prostu ładna piosenka… 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 14 października 2022 Udostępnij Napisano 14 października 2022 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 14 października 2022 Udostępnij Napisano 14 października 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 14 października 2022 Udostępnij Napisano 14 października 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tchocky Napisano 14 października 2022 Udostępnij Napisano 14 października 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 14 października 2022 Udostępnij Napisano 14 października 2022 6 godzin temu, dorsz napisał: Clark Terry - "One on one" Też go lubię i mam parę płyt. Tej nie znam, ale widzę nazwiska wspaniałych pianistów i pianistek. Prawie wszyscy z nich to moje granie. Fajnie, że oprócz starej gwardii znaleźli się tu też przedstawiciele młodszej generacji: Benny Green i Eric Reed. Tak myślę, że ze starszaków brakuje mi tu głównie Hanka Jonesa i Gene'a Harrisa, a z młodszych pasowaliby też Marcus Roberts, Cyrus Chestnut, Geoff Keezer i Bill Charlap. Jeszcze kilku by się znalazło i byłby materiał na album dwupłytowy. 4 godziny temu, dorsz napisał: Lynyrd Skynyrd - "One more from the road" Klasyk. Ta wersja "Free birda" jest kanoniczna. Studyjny oryginał przy niej blednie. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 15 października 2022 Udostępnij Napisano 15 października 2022 Polecam posłuchać w jesienny wieczór przy lampce wina. Świetna realizacja , cover "Moon over burbon street" jak dla mnie dużo lepiej wykonany od Stinga. Bardzo fajny skład instrumentalny , można przy okazji przetestować system. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 15 października 2022 Udostępnij Napisano 15 października 2022 (edytowany) Link byś wstawił. Proszę. Edytowano 15 października 2022 przez Asia Nadużywanie wielokropka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 15 października 2022 Udostępnij Napisano 15 października 2022 29 minut temu, Asia napisał: Link byś wstawił. Proszę. Nie zauważyłem wpłaty ...... 😂 No dobra : https://open.spotify.com/album/0C1w8bSNjb9TEWacuYS0yg?si=S-HPQ0DVTRu52iYl3Ks4ug 17 godzin temu, MarcKrawczyk napisał: Po prostu ładna piosenka… przesłuchuje Still Corners bo nie znałem , nawet niezłe powiem Ci. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 15 października 2022 Udostępnij Napisano 15 października 2022 Jeśli chodzi o stare odczytywane na nowo to mnie o wiele bardziej pasuje to: oraz to: 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 15 października 2022 Udostępnij Napisano 15 października 2022 13 minut temu, Asia napisał: Jeśli chodzi o stare odczytywane na nowo to mnie o wiele bardziej pasuje to: A mnie to Często wracam.... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 15 października 2022 Udostępnij Napisano 15 października 2022 Różnica pokoleniowa 🤣. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 15 października 2022 Udostępnij Napisano 15 października 2022 3 minuty temu, Asia napisał: Różnica pokoleniowa Bo Wy młodzi to się nie znacie !!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 15 października 2022 Udostępnij Napisano 15 października 2022 23 minuty temu, Asia napisał: Jeśli chodzi o stare odczytywane na nowo A ja słucham takiego składu z Trójmiasta. Wokal może się podobać lub nie, za to instrumentacja wg. mnie pierwsza klasa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 15 października 2022 Udostępnij Napisano 15 października 2022 Powiedz mi czego słuchasz, a powiem ci kim jesteś. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 15 października 2022 Udostępnij Napisano 15 października 2022 9 minut temu, Asia napisał: Powiedz mi czego słuchasz, a powiem ci kim jesteś. kłócimy się o różne aspekty audio , ale trzeba przyznać , że niezależnie od słuchanych gatunków muzycznych poziom w " Czego słuchasz ?? " jest wysoki. Więc chyba nie jest z nami tak źle 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 15 października 2022 Udostępnij Napisano 15 października 2022 @Asia - słucham wszystkiego - kim jestem? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 15 października 2022 Udostępnij Napisano 15 października 2022 59 minut temu, Rafał S napisał: A ja słucham takiego składu z Trójmiasta. Właśnie słucham. Instrumenty pierwsza klasa , wokal nie najgorszy. A tak przy okazji w utworze " Jeszcze w zielone gramy" też masz wokal przesunięty w lewo ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 15 października 2022 Udostępnij Napisano 15 października 2022 37 minut temu, Rega napisał: słucham wszystkiego - kim jestem? Omnibusem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 15 października 2022 Udostępnij Napisano 15 października 2022 @Rafał S - NIE MA takich😄. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts