Adi777 Napisano 7 lipca 2022 Udostępnij Napisano 7 lipca 2022 Tak, ale zapomniałem dodać, że ma rozszerzać pasmo w dół. Chciałbym sejsmicznego basu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 7 lipca 2022 Udostępnij Napisano 7 lipca 2022 Mało Ci trzęsienia ziemi na forum? Chcesz mieć i w domu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 7 lipca 2022 Udostępnij Napisano 7 lipca 2022 25 minut temu, gienas napisał: Najzwyklejszy, byleby miał z obu stron filtry ferromagnetyczne. A nie powinen mieć wtyków USB A i USB B? 😛 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 7 lipca 2022 Udostępnij Napisano 7 lipca 2022 46 minut temu, Adi777 napisał: że ma rozszerzać pasmo w dół. Chciałbym sejsmicznego basu. O kurna, a są takie kable? 😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 7 lipca 2022 Udostępnij Napisano 7 lipca 2022 7 minut temu, Amarok napisał: O kurna, a są takie kable? 😀 Subwoofery pewno som takie😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 7 lipca 2022 Udostępnij Napisano 7 lipca 2022 (edytowany) Sądzę że kablem USB basu nie zmienisz , ale korektorem w telefonie jak najbardziej tak. Myślę że warto aby przewód był dość miękki i wygodny w użyciu. Szybkość transmisji nie jest tu porażająca. Myślę że taki były wystarczający do tego celu https://pl.aliexpress.com/item/1005004138906468.html . Edytowano 7 lipca 2022 przez MobyDick Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 8 lipca 2022 Udostępnij Napisano 8 lipca 2022 11 godzin temu, MobyDick napisał: Sądzę że kablem USB basu nie zmienisz Żartowałem 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 9 lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 9 lipca 2022 Branża AGD ma już swój wielki proces o pranie mózgów klientom. https://wiadomosci.onet.pl/poznan/cudowne-garnki-eco-vital-z-poznania-oszukanych-685-osob-niektore-zmarly/8gqyzsm "Mieli manipulować, kłamać, wprowadzać w błąd. Byle tylko nakłonić klientów do kupienia..." "Zapewniali przy tym o wspaniałych właściwościach produktów, ich unikatowości, o wpływie na poprawę [...] okazywało się [...], że są takie same, jak inne produkty na rynku." "pokrzywdzeni mieli zapłacić za sprzęt po kilka tysięcy złotych [...]. Kilka razy więcej od jego rynkowej wartości. Prokuratura jest pewna swoich racji. Powołuje się opinie biegłych, którzy stwierdzili, że [...] to zwykłe, tanie produkty. Pozbawione cech, o których zapewniał sprzedawca". Ciekawe, czy RTV też doczeka się kiedyś podobnego procesu? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 9 lipca 2022 Udostępnij Napisano 9 lipca 2022 21 minut temu, Kraft napisał: Branża AGD ma już swój wielki proces o pranie mózgów klientom. Ciekawe, czy RTV też doczeka się kiedyś podobnego procesu? Dopiero gdy ludzie przetrą oczy. A na to się nie zanosi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 9 lipca 2022 Udostępnij Napisano 9 lipca 2022 22 minuty temu, Kraft napisał: Ciekawe, czy RTV też doczeka się kiedyś podobnego procesu? Oby jak najszybciej to nastąpiło. Wiara w cuda i naiwność ludzka jest porażająca. Wystarczy mała manipulacja i już są "ugotowani", oczywiście nie wyłączając mnie . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 9 lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 9 lipca 2022 12 minut temu, J4Z napisał: Przecież już był. Sam pisałeś. Tamten dotyczył jedynie etyki reklamy. Nie miał wielkich konsekwencji. Wniesiono jedynie o nieposługiwanie się w reklamie zakwestionowanymi twierdzeniami. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 9 lipca 2022 Udostępnij Napisano 9 lipca 2022 2 godziny temu, Fafniak napisał: Dopiero gdy ludzie przetrą oczy. A na to się nie zanosi Zawsze mnie zastanawia , że ludziska obwiniają wszystkich wokół tylko do siebie nie mają pretensji Marketing jest zły bo kłamie , korporacje robią nas w jajo , Salony wręcz okradają , bo mają nie wiadomo dlaczego marżę , recenzenci pracują na etatach u producentów, producenci mają cichy układ i regulują cenę jak chcą . Goście od kabli i innych akcesoriów chcą drenować nasz portfel , realizatorzy i faceci od masteringu wciskają nam płytki nadające się jakością ,co najwyżej na smartfona , Ci od streamingu serwują kiepską jakość z coraz to wymyślnymi nazwami. A dla mnie sprawa jest prosta , wystarczy włączyć mózg i nic ponadto. 6 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 9 lipca 2022 Udostępnij Napisano 9 lipca 2022 Tomek pozwolisz że dodam iż chodzi Ci o ludzi w pełni sił umysłowych. Żeby zaraz nie było że nie dbasz o starowinki zrobione na wnuczka ;). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 9 lipca 2022 Udostępnij Napisano 9 lipca 2022 24 minuty temu, tomek4446 napisał: Zawsze mnie zastanawia , że ludziska obwiniają wszystkich wokół tylko do siebie nie mają pretensji 24 minuty temu, tomek4446 napisał: wystarczy włączyć mózg i nic ponadto. No... wystarczy rozejrzeć się na forach audio 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 9 lipca 2022 Udostępnij Napisano 9 lipca 2022 31 minut temu, Wing0 napisał: Żeby zaraz nie było że nie dbasz o starowinki zrobione na wnuczka ;). Zawszę będą ludzie pokrzywdzeni , ja też dostałem kilka bolesnych nauczek. Moi bliscy /niby wykształceni ludzie/ zostali okradzeni w tak naiwny sposób , że rozpatrując to teraz po fakcie, wydaje się to niemożliwe 27 minut temu, Fafniak napisał: No... wystarczy rozejrzeć się na forach audio Fora to ludzie , a ludzie są różni , nie ma świata idealnego ,co pokazuje historia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 9 lipca 2022 Udostępnij Napisano 9 lipca 2022 36 minut temu, tomek4446 napisał: nie ma świata idealnego jest 1984 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 9 lipca 2022 Udostępnij Napisano 9 lipca 2022 38 minut temu, gienas napisał: 1984 Wizja Orwella sprawdza się jak nigdy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 9 lipca 2022 Udostępnij Napisano 9 lipca 2022 (edytowany) Dnia 8.07.2022 o 10:20, Adi777 napisał: Żartowałem 😉 Ty sobie żartujesz, a inni tracą czas na to by Tobie pomóc. Ja akurat wyczułem Twój sarkazm (pewno niektórzy koledzy również), ale nie każdy musi. Zwłaszcza, że nie każdy się na Tobie poznał w pewnych kwestiach audio. Teraz powineneś grzecznie przeprosić MobyDicka. P.S. Pozwoliłem sobie zwrócić Tobie uwagę, jak Ty zresztą niejednokrotnie sobie pozwalasz. Edytowano 9 lipca 2022 przez DiBatonio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 9 lipca 2022 Udostępnij Napisano 9 lipca 2022 Niniejszym oświadczam, że z tego miejsca chciałbym serdecznie przeprosić kolegę, usera, członka tutejszej społeczności, @MobyDick. Zażartowałem sobie z niego okrutnie, czego serdecznie żałuję, kajam się, i obiecuję, że był to przedostatni raz. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 9 lipca 2022 Udostępnij Napisano 9 lipca 2022 3 minuty temu, Adi777 napisał: Niniejszym oświadczam, że z tego miejsca chciałbym serdecznie przeprosić kolegę, usera, członka tutejszej społeczności, @MobyDick. Zażartowałem sobie z niego okrutnie, czego serdecznie żałuję, kajam się, i obiecuję, że był to przedostatni raz. Oczywiście nie mogłeś sobie odpuścić tonu tej wypowiedzi... Poza tym wszystko w porządku? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 9 lipca 2022 Udostępnij Napisano 9 lipca 2022 1 minutę temu, DiBatonio napisał: Oczywiście nie mogłeś sobie odpuścić tonu tej wypowiedzi... Poza tym wszystko w porządku? Jestem śmiertelnie poważny, serio. 1 minutę temu, DiBatonio napisał: Poza tym wszystko w porządku? Poza tym, że "nie mam wszystkich w domu", to tak 😆 A koledze @MobyDick dziękuję za polecenie mi Hifimanów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 9 lipca 2022 Udostępnij Napisano 9 lipca 2022 9 minut temu, Adi777 napisał: Niniejszym oświadczam, że z tego miejsca chciałbym serdecznie przeprosić kolegę, usera, członka tutejszej społeczności, @MobyDick. Zażartowałem sobie z niego okrutnie, czego serdecznie żałuję, kajam się, i obiecuję, że był to przedostatni raz. Chodzi o ten kabel USB-C ? Przy tej okazji miałem możliwość zaprezentowania swojego zdania na temat takich przewodów i tyle . Tu ważna jest trwałość ich wykonania, powinny być dość estetyczne i wygodne w użyciu. No chyba ze ktoś wymyśli przewody USB do audio z DSP . 8 minut temu, Adi777 napisał: A koledze @MobyDick dziękuję za polecenie mi Hifimanów. Tak przypuszczałem że powinny być dla Ciebie idealne. Słuchawki z dedykowanym do nich wzmacniaczem o dopasowanym do nich dobrym brzmieniu do zamontowania na nie. Często sporym dylematem jest to jaką kupić elektronikę do słuchawek, a tu producent zadbał o to aby dobrać to optymalnie i aby nie trzeba było za to zapłacić niewiadomo ile. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 9 lipca 2022 Udostępnij Napisano 9 lipca 2022 2 godziny temu, tomek4446 napisał: Wizja Orwella sprawdza się jak nigdy. Jeszcze wymyślą ze 2 może 3 pandemie i 1984 to będzie pikuś Będziemy mieli połączenie Limes Inferior z chinami a na dodatek wszystko będzie wynajmowane u korporacji Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 11 października 2022 Udostępnij Napisano 11 października 2022 https://highfidelity.pl/@main-4310&lang= coraz więcej kabli made in poland jak czytam zawsze takie same , kable z wyglądu to samo , jakieś kosmiczne drewienko , tutaj czereśnia amerykańska , wtyki highendowe - kończąc wisienką na torcie , opisem wrażeń , jak zawsze to samo przy każdym kablu opisywanym na tej stronce. Większy efekt da posłuchanie danego nagrania z innej realizacji , wydania , czy czegokolwiek 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 11 października 2022 Udostępnij Napisano 11 października 2022 20 minut temu, Kubakk napisał: coraz więcej kabli made in poland jak czytam zawsze takie same , kable z wyglądu to samo , jakieś kosmiczne drewienko , tutaj czereśnia amerykańska , wtyki highendowe - kończąc wisienką na torcie , opisem wrażeń , jak zawsze to samo przy każdym kablu opisywanym na tej stronce. Ale chociaż tani jest. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts