Chyba Miro 84 Napisano 27 kwietnia Udostępnij Napisano 27 kwietnia Kto miał sie pokazać, juz sie pokazał Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 16 czerwca Udostępnij Napisano 16 czerwca 7 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 16 czerwca Udostępnij Napisano 16 czerwca Dnia 27.04.2024 o 19:55, Rega napisał: A od dwóch lat, już nie widzę potrzeby. Starość??? To co ja mam powiedzieć młodzieńcze? , a byłem na dwóch fantastycznych zlotach w Bydgoszczy i Sopocie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 16 czerwca Udostępnij Napisano 16 czerwca 1 godzinę temu, MMarek napisał: młodzieńcze? Oooo, jak miło, że ktoś tak uważa🙂, kiedy pierwsze sprzety (oraz dziewczyny😉) testowałem w połowie lat siedemdziesiątych ubiegłego wieku. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 16 czerwca Udostępnij Napisano 16 czerwca Oj młodzieży ja po 50 i chętnie bym się z Wami spotkał 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panbulka_ Napisano 16 czerwca Udostępnij Napisano 16 czerwca Chętnie też bym się spotkał. Tym bardziej czytając poprzednie strony widze, że omineło mnie dużo Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 16 czerwca Udostępnij Napisano 16 czerwca (edytowany) No to jaki problem? - piszcie do @lpomis prośbę o wskazówki, jak zorganizować zlot . To miły gość i na pewno nie odmówi porady. Edytowano 16 czerwca przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 16 czerwca Udostępnij Napisano 16 czerwca (edytowany) 7 godzin temu, KrólKiczu napisał: To zdjęcie z Hamburga ? Doping bardzo się przyda. Edytowano 16 czerwca przez kaczadupa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitt39 Napisano 17 czerwca Udostępnij Napisano 17 czerwca 21 godzin temu, kaczadupa napisał: To zdjęcie z Hamburga ? Doping bardzo się przyda. To nowy most Trzaskowskiego... swoja drogą bardz ok ;-). 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 17 czerwca Udostępnij Napisano 17 czerwca A ja myślałem że warszawiaków 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitt39 Napisano 17 czerwca Udostępnij Napisano 17 czerwca Głownie Trzaskowskiego, ale pozwala im po nim chodzić(miło z jego strony). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 17 czerwca Udostępnij Napisano 17 czerwca 23 minuty temu, Pitt39 napisał: To nowy most Trzaskowskiego Bardzo mi się podoba idea nazywania obiektów nazwiskami naszych wybitnych kompozytorów. Czekam na kolejne mosty: Kurylewicza i Komedy. 7 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 3 lipca Udostępnij Napisano 3 lipca Elita się bawi, a pospólstwo omija. Eh. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts