KrólKiczu Napisano 13 października 2021 Udostępnij Napisano 13 października 2021 5 minut temu, Asia napisał: Niestety nie będę w stanie przyjechać w sobotę na spotkanie. Szkoda, ale mam nadzieję, że to dopiero początek. Ale następne spotkanie organizujesz Ty 😉. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 13 października 2021 Udostępnij Napisano 13 października 2021 3 godziny temu, Asia napisał: Niestety nie będę w stanie przyjechać w sobotę na spotkanie. Nic nie szkodzi. Wpadniemy do Ciebie. Co masz na obiad ? A poważnie to szkoda. Może następnym razem. Też mam nadzieje , że takie spotkania staną się cykliczne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 13 października 2021 Udostępnij Napisano 13 października 2021 (edytowany) @tomek4446 - na ogórki się załapiesz😉. Edytowano 13 października 2021 przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 13 października 2021 Udostępnij Napisano 13 października 2021 Przepraszam , że zapytam , ale ktoś oprócz mnie będzie na spotkaniu ? Bo jakaś cisza nastała. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 13 października 2021 Udostępnij Napisano 13 października 2021 Pewnie nie wprowadzi Cię to w euforię ale JA 😉 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 13 października 2021 Udostępnij Napisano 13 października 2021 (edytowany) 3 minuty temu, Dedal75 napisał: Pewnie nie wprowadzi Cię to w euforię ale JA O, ku... Spoko , kabelek przywiozę. Edytowano 13 października 2021 przez tomek4446 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 13 października 2021 Udostępnij Napisano 13 października 2021 😂👌. Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 13 października 2021 Udostępnij Napisano 13 października 2021 @Asia, ale jak to?!?!?!?! Będzie pi razy oko 10 osób beze mnie i @RoRo licząc. Am I right? My trochę z Wami posiedzimy i uciekamy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 13 października 2021 Udostępnij Napisano 13 października 2021 Niestety siła wyższa. Ale już zaczęłam rozmyślać o jakimś spotkaniu wiosennym. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowy78 Napisano 13 października 2021 Udostępnij Napisano 13 października 2021 1 godzinę temu, tomek4446 napisał: Przepraszam , że zapytam , ale ktoś oprócz mnie będzie na spotkaniu ? Ja także nadal na liście. Może nawet przytargam First Watt'a. Czy w salonie mają jakiś wózeczek, gdyby jednak nie udało mi się zaparkować bliżej niż 500m ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 13 października 2021 Udostępnij Napisano 13 października 2021 To może ja wymienię wszystkie osoby, które na dzień dzisiejszy potwierdziły swoją obecność: @tomek4446, @nowy78, @lpomis z żoną, @mkk, @Dedal75, @Arko55, Ola @Redakcja AUDIO, @RoRo i ja 🙂. Jeżeli kogoś pominąłem, proszę pisać 🙂. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 13 października 2021 Udostępnij Napisano 13 października 2021 Czyli w odsłonie jesiennej mamy na razie 10 osób @Arko55 nie byłeś czasem zainteresowany wdepnięciem na Żoliborz? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 14 października 2021 Udostępnij Napisano 14 października 2021 9 godzin temu, nowy78 napisał: Może nawet przytargam First Watt'a. Duuuże ryzyko ? Jak ludziska usłyszą Twoją konstrukcję / a słyszałem/ to Salon nie sprzeda już żadnego wzmacniacza. A konsekwencją może być znaczne , oj, znaczne ograniczenie Twojej bytności na Forum Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 14 października 2021 Udostępnij Napisano 14 października 2021 10 godzin temu, Asia napisał: Ale już zaczęłam rozmyślać o jakimś spotkaniu wiosennym. O to, to, to! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 14 października 2021 Udostępnij Napisano 14 października 2021 13 godzin temu, Redakcja AUDIO napisał: Czyli w odsłonie jesiennej mamy na razie 10 osób dość skromnie, mogło by się wydawać że zainteresowanych powinno być więcej, no ale cóż może jesień wpływa na to. Też mnie ciekawi ilu chętnych było by na taki zlot w U.K. Pozdrawiam i życzę miłej atmosfery. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arko55 Napisano 14 października 2021 Udostępnij Napisano 14 października 2021 Bilety zamówione nic tylko czekać, ja przyjadę razem z Sebastianem, przytargam 2 Daczki do posłuchania. @Redakcja AUDIO Przyjadę jednak :3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 14 października 2021 Udostępnij Napisano 14 października 2021 @Karol64208 Dziękujemy Jesień i odległość, jak mniemam, poza tym każdy ma swoje plany. Postaramy się zrobić odsłonę wiosenną @Arko55 - fajnie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 14 października 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 października 2021 (edytowany) Ja już dziś wyruszam do Warszawy. To się nazywa poświęcenie. Skromne 7 godzinek @Arko55 - fajnie, rozumiem, że Denafrips przyjedzie? Ciekawy jestem tego daczka. Edytowano 14 października 2021 przez lpomis 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 14 października 2021 Udostępnij Napisano 14 października 2021 Wojtas rzuć proszę uchem na Dali Epicon 2 jak będą dostępne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 14 października 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 października 2021 5 minut temu, kaczadupa napisał: Dali Epicon 2 Ok. Rubicony 2 będą na bank - to wiem z przecieków. Ale może i hajendowe Epicony się znajdą Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 14 października 2021 Udostępnij Napisano 14 października 2021 Mam nadzieję, że wnioski z sobotniego spotkania pomogą w organizacji edycji wiosennej. Może nad morzem w okolicy 16 czerwca ( Boże Ciało)? Wygląda, że mamy tam sporą reprezentację 🙂. A dla pozostałych przy okazji wypad rodzinny? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arko55 Napisano 14 października 2021 Udostępnij Napisano 14 października 2021 Wezmę że sobą Demafprisa Adres 2 i dac Lampucery DIY Szacunek za takie poświęcenie Ipomis Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arko55 Napisano 14 października 2021 Udostępnij Napisano 14 października 2021 A mam pytanie czy będzie możliwość odtwarzania muzyki z plików z pendrive? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowy78 Napisano 14 października 2021 Udostępnij Napisano 14 października 2021 16 godzin temu, tomek4446 napisał: Jak ludziska usłyszą Twoją konstrukcję / a słyszałem/ to Salon nie sprzeda już żadnego wzmacniacza. Tomek, jak Ty coś napiszesz, to od razu człowiek taki podbudowany chodzi Jednak tym razem moim głównym celem nie jest chęć pochwalenia się 🤣 Obiło mi się o uszy, że będzie tam też jakiś D-klasowy potwór. Bardzom ciekaw takiego porównania, tj klasa A vs D. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 14 października 2021 Udostępnij Napisano 14 października 2021 Porównywałem: ) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts