Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 587 tematów w tym forum

• 23 odpowiedzi
    • 4k wyświetleń
  1. XLR po usb - Peavey USB-P

• 0 odpowiedzi
    • 733 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 867 wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 717 wyświetleń
  2. yamacha pianocraft mcr750

• 4 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
  3. Yamaha

• 7 odpowiedzi
    • 4,7k wyświetleń
  4. Yamaha

• 2 odpowiedzi
    • 381 wyświetleń
  5. Yamaha 803d do Focal Chorus 726

• 13 odpowiedzi
    • 5,4k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 24 odpowiedzi
    • 16,2k wyświetleń
  6. Yamaha - RX-V385 vs N402D

• 15 odpowiedzi
    • 4,1k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 3,7k wyświetleń
  7. Yamaha + B&W?

• 0 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
  8. Yamaha + Heco Aurora 1 2 3

• 53 odpowiedzi
    • 4,4k wyświetleń
  9. yamaha + Q Acoustics

• 14 odpowiedzi
    • 996 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 1k wyświetleń
  10. Yamaha 2100

• 9 odpowiedzi
    • 4,9k wyświetleń
  11. Yamaha 397 i dobór kolumn

• 8 odpowiedzi
    • 4,5k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 693 wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 3,2k wyświetleń
    • 58 odpowiedzi
    • 12k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Owszem, tylko nie każda na taką skalę, jak robił to PiS wespół z ojcem dyrektorem. Oj tam, nikt nie miał takiego wkładu jak Morawiecki, który wieku 11 lat działał w podziemiu, a w wieku 13lat brał udział w akcjach opozycyjnych.  🤦🏻😆😆😆 Aha, czyli wiarygodni nie są, bo jak opowiadają o Bitwie pod Grunwaldem, albo o Westerplatte z 1939r. to kłamią i manipulują, bo nie mogło ich tam przeca być 🤭 No piękny argument panie wysunąłeś.
    • Cześć, przyszła pora na zmianę sprzętu. Zastanawiam się nad zmianą obecnego Yamaha 803d + Indiana Line Diva 5 który stoi w salonie, pojedzie w inne miejsce, aktualnie też zmienił mi się gust, jest więcej cieplejszych rytmów, mieszkanka od rocka, rnb/soul po muzykę filmową. Zestaw tez będzie spięty z TV - weekendowy film must have dla rodzinki 🙂 myślałem nad czymś co zagra bardziej detalicznie, ciepło ale zachowa szczegóły i tu myślę że lepszą opcja będzie wzmacniacz niż ampli.  Co sądzicie o CREEK 4040A + Elac Carina FS247.4 ? czy lepiej wydać więcej na Rotel S14 albo coś podobnego? Po odsłuchu mam wrażenie że Elac to dynamiczne brzmienie z jasną górą oraz ogólnie troszkę chudą prezentacją dźwięku - czuć że to kawał solidnej roboty brzmi przyjemnie i dobrze byłoby mieć ten sprzęt u siebie, jednak czy przy zastosowaniu do bardziej rytmicznych gatunków muzyki, filmów będzie ok? Nie jestem pewny czy da się połączyć chęć uzyskania precyzyjnego brzmienia, detalicznego jednocześnie ciepłego potrafiącego zejść niżej zachowując klasę, przyjemne do odsłuchu muzyki jak i uzyskania przyjemnych efektów oglądając film z dobrym dźwiękiem - trzymając się max 15k   TopHiFi łączy Rotel S14 + Indiana Line Tesi 5, indiana gra bardziej ciepło ale mniej detaliczne i mam wrażenie że Elac to troszkę inna liga ogółem mam mętlik i przyda mi się Wasza wszelka pomoc żeby na odsłuchy pójść z konkretami 
    • To przykre, iż uważasz biorących udział w tym wątku, za osoby nie kojarzące kontekstu.  No to, jeszcze raz. Jak oceniasz swój wkład w upadek komuny?  Pomijając pomawianie mnie o agresję, to oczywiście przepraszam, zupełnie zapomniałem że nie wszystkim wolno 😛  Pierwsze słyszę, to ile głosów zdobyli kandydaci w II turze?  PiS i Konfederacja to ruska agenda w Polsce, czyli zdrajcy - to nie epitet, tylko nazwanie rzeczy po imieniu.  I znowu mylna ocena, a mnie to bawi. Cała ta sekta Kaczyńskiego.   
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...