RoRo Napisano 31 października 2020 Udostępnij Napisano 31 października 2020 Kiedyś (na starej wersji Forum) była też możliwość wybrania wersji "light". Na komórce było to fajne rozwiązanie. Teraz też by się to przydało... (i to pomimo tego, że współczesne komórki mają naprawdę duże możliwości - a transfery danych są dość wysokie) Pozdrawiam PS. A odnośnie czarnego tła: to z drugiej strony - czy nie za dużo tego czarnego? Co chwila widzę w F1 Lewisa Hamiltona i hasło "Black Lives Matter"... O taki żarcik na chwilę przed północą 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 16 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2020 To jak będzie z tą ciemna karnacją? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 16 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2020 Czy pod forum podłączone jest jakieś genius media panel ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 16 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2020 14 godzin temu, Bogusław Kożyczkowski napisał: To jak będzie z tą ciemna karnacją? Nie wiem jak u Ciebie ale mnie małżonka ciągle upomina jak przed snem przeglądam forum. Strasznie po oczach "wali" i ciemne tło by załatwiło sprawę 🤣 Znaczy by tak nie marudziła 😉 Popieram pomysł 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 16 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2020 3 minuty temu, MariuszZ napisał: Nie wiem jak u Ciebie ale mnie małżonka ciągle upomina jak przed snem przeglądam forum. Strasznie po oczach "wali" i ciemne tło by załatwiło sprawę 🤣 Znaczy by tak nie marudziła 😉 Popieram pomysł 👍 A co ja mam powiedzieć patrząc na posty w TV na 55 calach. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 16 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2020 No telewizora bym chyba nie przeżył. Znaczy pewnie bym z nim, z sypialni się musiał wyprowadzić 🤣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faud Napisano 17 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2020 Jeżeli ktoś używa androida do czytania forum, to polecam program Tapatalk. Ma tryb nocny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 18 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2020 Dnia 16.12.2020 o 22:06, Bogusław Kożyczkowski napisał: A co ja mam powiedzieć patrząc na posty w TV na 55 calach Bogaci tak mają , czytałem o tym , ekscentryzm , czy jakoś tak to się nazywa ... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 18 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2020 1 minutę temu, tomek4446 napisał: Bogaci tak mają , czytałem o tym , ekscentryzm , czy jakoś tak to się nazywa ... Nie chodzi, że "bogaci", chodzi o brak miejsca na monitor. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 18 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2020 Tablet trzeba skombinować , przy okazji będzie do sterowania strumieniowcem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 5 stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 stycznia 2021 Cześć, poruszyłam temat trybu nocnego, będę się starać, aby został wprowadzony Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 6 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 6 stycznia 2021 21 godzin temu, Redakcja AUDIO napisał: Cześć, poruszyłam temat trybu nocnego, będę się starać, aby został wprowadzony Dziękować, dziękować. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 8 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2021 Dnia 5.01.2021 o 23:37, Redakcja AUDIO napisał: Cześć, poruszyłam temat trybu nocnego, będę się starać, aby został wprowadzony Upłynęło już trochę wody we Wiśle, czy jest jakiś postęp w pracach nad trybem widokowym - ciemny? PS. Naprawdę, miło widzieć to forum wraca na właściwe tory i chyba nie jestem sam w tej opinii. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 8 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2021 Trochę problemów niezależnych ode mnie się pojawiło, ale mam nadzieję, że w tym miesiącu uda się to rozwiązanie wprowadzić Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 11 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 11 kwietnia 2021 Fajnie by było, zwłaszcza wieczorem czy porą nocną tryb ciemny dla naszych oczu byłby zbawienny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 7 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 7 czerwca 2021 Dnia 8.04.2021 o 11:48, Bogusław Kożyczkowski napisał: Upłynęło już trochę wody we Wiśle, czy jest jakiś postęp w pracach nad trybem widokowym - ciemny? PS. Naprawdę, miło widzieć to forum wraca na właściwe tory i chyba nie jestem sam w tej opinii. Post nadal aktualny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 18 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 18 czerwca 2021 Z innej beczki - czy na forum jest jeszcze moderacja? Chciałem prosić o drobną zmianę w swoim temacie, próbowałem pisać przez zakładkę "kontakt" jak i przez PW bezpośrednio do moderatorów. Brak odpowiedzi od prawie miesiąca... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 21 czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 21 czerwca 2021 Z Ipomisem my już dogadani na PW, @JaZz do Ciebie napiszę, co by uściślić kwestię, @Bogusław Kożyczkowski ... sprawa na razie utknęła z przyczyn obiektywnych niezależnych ode mnie I jeszcze jedna sprawa - jutro wydzielę wszystkie Wasze testy do osobnego podforum, gdyby się okazało, że coś zgubiłam, piszcie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bahzell Napisano 21 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 21 czerwca 2021 (edytowany) Dnia 7.06.2021 o 17:25, JaZz napisał: O, moje pytanie też jak coś Chciałbym na telefonie widzieć sygnatury użytkowników, ale jak jestem sam to olać. Jak to mawiają it`s not a bug it`s a feature. Silnik tego forum by default chowa sygnatury dla urządzeń mobilnych wyświetlających stronę w szerokości mniejszej niż 767 pixeli (to pewnie jakiś %). Jak w podpunkcie trzecim wyłączysz sobie styl który to chowa to sygnatury na telefonie się pojawią. Rozwali się wszystko inne oczywiście. Swoją drogą wygląda to bardzo źle. Stylowanie poprzez !important jest jak strzelanie z działa do komara. Edytowano 21 czerwca 2021 przez Bahzell Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 22 czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 czerwca 2021 Dzięki za uwagi! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 22 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 22 czerwca 2021 Zatrudnić Człowieka, wie o czym mówi, a papraków zwolnic co nie umieją wprowadzić ciemnej strony. ------- Pewne inne forum na silniku Xenforo, oczywiście z trybem widokowym "dark" a cały roczny koszt forum (serwer + domena) po podliczeniu kosztów 2020 wyszło 1005zł a w tym ... Koszt 15$ (60zl), dzięki temu ze połączyli nam licencje ciemna i jasna.... ------ B.K. -- żadne to astronomiczne sumy, dziwie się ze tryb ciemny to taki problem dla magazynu Audio. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 27 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 27 czerwca 2021 Dnia 22.06.2021 o 10:09, JaZz napisał: daj donate'a Że też ciebie takie żarty się trzymają 😁. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 13 września 2021 Udostępnij Napisano 13 września 2021 (edytowany) @Redakcja AUDIO Mam pytanie do administracji. Czy użytkownicy mają możliwość podglądu adresów IP innych forumowiczów? Wczoraj jeden użytkownik próbował straszyć innego tym, że zna jego IP. Jak mógł pozyskać taką informację? To jakaś opcja dostępna w panelu, czy wiedzę tę posiada jedynie administracja czy moderator? Edytowano 13 września 2021 przez Kraft Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 13 września 2021 Udostępnij Napisano 13 września 2021 19 minut temu, Kraft napisał: Czy użytkownicy mają możliwość podglądu adresów IP innych forumowiczów? To byłoby złamanie prawa. RODO się kłania. ,,Opinia Grupy Roboczej ds. Ochrony Danych, powołanej przez Parlament Europejski i Radę Europejską (rozdz. III pkt 3 przykład 15) uznała literalnie adres IP za dane dotyczące osoby możliwej do zidentyfikowania, stwierdzając, że: "dostawcy usług internetowych oraz menedżerowie lokalnych sieci mogą, stosując rozsądne środki, zidentyfikować użytkowników internetu, którym przypisali adresy ip ponieważ systematycznie zapisują w plikach daty, czas trwania oraz dynamiczny adres IP (czyli ulegający zmianie po każdym zalogowaniu) przypisany danej osobie. To samo odnosi się do dostawców usług internetowych, którzy prowadzą rejestr (logbook) na serwerze HTTP Nie ma wątpliwości, że w takich przypadkach można mówić o danych osobowych, w rozumieniu art. 2 Dyrektywy". https://archiwum.giodo.gov.pl/pl/319/2258 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 13 września 2021 Udostępnij Napisano 13 września 2021 Podgląd adresu IP może to zrobić tylko administrator, ale nie może ujawniać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts