tomek4446 Napisano 22 listopada 2021 Udostępnij Napisano 22 listopada 2021 @audiowit Te , fajne to , no te serduszka i te inne , nie wiedziałem..... kurna ale fajne 🤣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 22 listopada 2021 Udostępnij Napisano 22 listopada 2021 8 minut temu, J4Z napisał: A, zapomniałbym, poproszę też o wbudowany słownik. To jest bardzo ważne. Ale taki "systemowy", żeby nie mógł go wyłączyć Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 22 listopada 2021 Udostępnij Napisano 22 listopada 2021 A dziękuję, dziękuję. Nie trzeba. Ustawcie się w kolejce do całowania pierścienia. Reputację koniecznie trzeba przywrócić. Dla niektórych jest to sprawa życia i śmierci. Obawiam się o zdrowie. Depresja, wyalienowanie, brak akceptacji społecznej. Poważna sprawa. Tak się tylko zastanawiam. Dlaczego we wszystkich socialmediach zostaną zlikwidowane laiki powodujące zaburzenia u pragnących akceptacji nastolatków, a u nas będzie ankieta... Stare konie, wstydźcie się. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 23 listopada 2021 Udostępnij Napisano 23 listopada 2021 Ja tam lubię dostawać serduszka. Rozdawać też lubię 😉 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 23 listopada 2021 Udostępnij Napisano 23 listopada 2021 Proponuje od jutra wprowadzić zasadę , iż kto ma 5 serduszek stawia wszystkim piwo ! Zobaczymy co się zadzieje ? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 23 listopada 2021 Udostępnij Napisano 23 listopada 2021 4 minuty temu, tomek4446 napisał: Proponuje od jutra wprowadzić zasadę , iż kto ma 5 serduszek stawia wszystkim piwo ! Co na to Ustawa o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 23 listopada 2021 Udostępnij Napisano 23 listopada 2021 Martwa, jak większość prawa w RP. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 23 listopada 2021 Udostępnij Napisano 23 listopada 2021 1 minutę temu, Asia napisał: jak większość prawa w RP przepraszam czego ? A czekaj , nie mów ,sięgnę do słownika sprzed 6-lat , tam, coś o tym czymś na "p" było Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 28 listopada 2021 Udostępnij Napisano 28 listopada 2021 Dnia 16.11.2021 o 19:32, Fafniak napisał: Jestem jak najbardziej za takim rozwiązaniem. Dodatkowo jestem za tym aby najważniejszy wątek ( o muzyce której słuchamy) dać priorytet i jakoś wyróżnić na głównej stronie @Fafniak, a skąd pomysł, że to najwazniejszy wątek tego forum? Ja też jestem jak najbardziej za jest słuchaniem (wiadomo - muzyka łagodzi obyczaje 😝) ale to chyba forum bardziej o tematyce sprzętowej niż muzycznej. Trudno wybrac w takim przypadku jeden, najważniejszy wątek. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 28 listopada 2021 Udostępnij Napisano 28 listopada 2021 Sprzęt jest drugorzędny, muzyka jest podstawą bo bez niej sprzęt nie byłby konieczny Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 28 listopada 2021 Udostępnij Napisano 28 listopada 2021 55 minut temu, Fafniak napisał: Sprzęt jest drugorzędny, muzyka jest podstawą bo bez niej sprzęt nie byłby konieczny Jednak gdyby nie ten sprzęt, ciężko byłoby o muzykę 😉. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 28 listopada 2021 Udostępnij Napisano 28 listopada 2021 Moim zdaniem to dobry pomysł żeby akurat ten wątek był lepiej widoczny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 2 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 2 grudnia 2021 Usunąłem dwie strony offtopu. Proszę po raz kolejny o posty na temat "zmian na forum" w tym wątku, a nie o kurach, jajkach i driftingu. Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 22 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 22 grudnia 2021 Zamiast tego serduszka wolałbym 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano 22 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 22 grudnia 2021 No to ja się tylko przypomnę w kwestii Tapatalka. Kurcze, naprawdę wygodnie z nim było. Powiadomienia, szybkie odpowiedzi, fajnie się przewijało (cały wątek na jednej stronie jakby, bez klikania na następną stronę). Nie znam się, ale to taki problem dla informatyka? To nie jest przecież chyba jakaś kosmiczna technologia, zresztą to już działało u nas w przeszłości. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 23 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2021 9 godzin temu, Wito76 napisał: No to ja się tylko przypomnę w kwestii Tapatalka. Normalnie jak bulterier , nie odpuści Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano 24 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 24 grudnia 2021 23 godziny temu, tomek4446 napisał: Normalnie jak bulterier , nie odpuści Jak opozycja Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 28 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 28 grudnia 2021 Witajcie, @Wito76 Ty mnie do grobu wpędzisz 😎 Wszystkie problemy zgłosiłam, @J4Z, numerację postów I bbcode również, poganiam, ale utknęło w jądrze ziemi. Bardzo proszę o cierpliwość, choć to w sumie nawet może zabawnie brzmieć po trzech miesiącach Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano 29 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 29 grudnia 2021 20 godzin temu, Redakcja AUDIO napisał: Bardzo proszę o cierpliwość, choć to w sumie nawet może zabawnie brzmieć po trzech miesiącach O to to . Zibi top. W takim razie postaram się zasłużyć na miano bulteriera, do następnego razu . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 29 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 29 grudnia 2021 1 godzinę temu, Wito76 napisał: W takim razie postaram się zasłużyć na miano bulteriera, do następnego razu Jestem Twoim wielkim fanem ! Trzymam kciuki . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzik Napisano 10 lutego 2022 Udostępnij Napisano 10 lutego 2022 Byłaby możliwość, żeby dać OP (użytkownikowi, który założył temat) bezterminową możliwość edycji pierwszego posta? W sytuacji, kiedy pierwszym postem jest jakieś wyliczenie albo quasi artykuł, nie ma potem możliwości aktualizacji. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 11 lutego 2022 Udostępnij Napisano 11 lutego 2022 21 godzin temu, Dzik napisał: Byłaby możliwość, żeby dać OP (użytkownikowi, który założył temat) bezterminową możliwość edycji pierwszego posta? Nie ma takiej możliwości. Potrzebujesz coś zmienić - piszesz do Administratora lub Moderatorów, wyjaśniasz o co chodzi i przesyłasz zmiany/poprawiony tekst. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 11 lutego 2022 Udostępnij Napisano 11 lutego 2022 11 minut temu, RoRo napisał: Nie ma takiej możliwości. Możliwości są, tylko chęci brak. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 11 lutego 2022 Udostępnij Napisano 11 lutego 2022 11 minut temu, Butler napisał: Możliwości są, tylko chęci brak. Z ust mnię pan to wyjąłęś pierwej nie wkładając Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano 12 lutego 2022 Udostępnij Napisano 12 lutego 2022 (edytowany) Dnia 29.12.2021 o 19:39, tomek4446 napisał: Jestem Twoim wielkim fanem ! Trzymam kciuki . Czuję się wywołany do odpowiedzi :). Minęło kolejne półtora miesiąca. Ciekaw jestem jak tam progres w sprawie obiecanej, odebranej funkcjonalności korzystania z Tapatalk. Dnia 28.12.2021 o 20:48, Redakcja AUDIO napisał: Witajcie, @Wito76 Ty mnie do grobu wpędzisz 😎 Wszystkie problemy zgłosiłam, Nie dość że nowy ład mamy to i jeszcze Tapatalka zabrali. Edytowano 12 lutego 2022 przez Wito76 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts