tomek4446 Napisano 12 lutego 2022 Udostępnij Napisano 12 lutego 2022 @Wito76 jak to nie ma Tapatalka !!! ??? To się normalnie do Strasburga nadaje ! Walcz ! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzik Napisano 18 lutego 2022 Udostępnij Napisano 18 lutego 2022 Tak się zastanawiam... Gdzie jest opcja "podlgąd posta", która normalnie znajduje się obok Wyślij/Odpowiedz na forach? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 7 marca 2022 Udostępnij Napisano 7 marca 2022 Dnia 28.12.2021 o 20:48, Redakcja AUDIO napisał: numerację postów Ponawiam prośbę. Czy wiadomo coś w tej kwestii? Pozdrawiam, Rafał! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 8 marca 2022 Udostępnij Napisano 8 marca 2022 @Redakcja AUDIO Chciałbym podziękować za zmianę kolorystyki logo. Tak to powinno wyglądać w tym trudnym dla Ukrainy czasie. Brawo. Teraz ostatecznie wiem , że piszę na właściwym Forum. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 9 marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 9 marca 2022 Dnia 18.02.2022 o 23:32, J4Z napisał: Tam gdzie bbcode, tapatalk i reszta Akurat nie, mimo że tak to wygląda Walczę. @tomek4446 późno, ale zawsze. Miałam taki nawał pracy, że przez kilka dni nie zdołałam się za to zabrać, no ale się udało. Na www także mam już oflagowane https://audio.com.pl/ 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 9 marca 2022 Udostępnij Napisano 9 marca 2022 17 godzin temu, tomek4446 napisał: @Redakcja AUDIO Chciałbym podziękować za zmianę kolorystyki logo. Tak to powinno wyglądać w tym trudnym dla Ukrainy czasie. Brawo. Teraz ostatecznie wiem , że piszę na właściwym Forum. Przyłączam się do podziękowań. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzik Napisano 28 marca 2022 Udostępnij Napisano 28 marca 2022 Hej, mogę Wam dać takie logo, jeśli wam pasuje: Dorzucę kilka pasujących backgroundów (wariant Ukraiński na samym dole): Grzebanie w Photoshopie i słuchanie pewnego zespołu tak się nieraz kończy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 28 marca 2022 Udostępnij Napisano 28 marca 2022 Tego nawet już nie można nazwać "inspiracją" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzik Napisano 29 marca 2022 Udostępnij Napisano 29 marca 2022 Okej, nie ma tematu w takim razie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 6 czerwca 2022 Autor Udostępnij Napisano 6 czerwca 2022 Hm. A powiem Ci, że nie widziałam takiej opcji... Po urlopie jeszcze pogrzebię, ok? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 2 lipca 2022 Udostępnij Napisano 2 lipca 2022 Jak już jesteśmy w temacie, to moim zdaniem system ostrzeżeń kompletnie się nie sprawdził. Podpierdolka wręcz rozkwita. Cześć złośliwych postów jest niby usuwana, ale co z tego, jak nie idą za nimi punkty i bany. Czyli można się wyzłośliwiać ile wlezie. W najgorszym wypadku trzeba będzie jadowity post powtórzyć następnego dnia. To jedyne ryzyko. A punkty? Ktoś tam dostaje, ale raczej nie Ci, co trzeba. Karykatura. Niestety, ale forum staje się coraz bardziej toksycznym miejscem. Co tu właściwie robić, jak merytorycznie podyskutować się już nie da? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekN Napisano 2 lipca 2022 Udostępnij Napisano 2 lipca 2022 I do tego dorzucę jeszcze coraz większy bezsens pisania i udzielania się na tym forum. Bo po co się produkować, jak przyjdzie moderator i wedle własnego widzimisię powywala posty. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 2 lipca 2022 Udostępnij Napisano 2 lipca 2022 1 godzinę temu, Kraft napisał: Niestety, ale forum staje się coraz bardziej toksycznym miejscem. Co tu właściwie robić, jak merytorycznie podyskutować się już nie da? A to odkrycie , nie żeby tak nie było od zawsze Piszecie te same bzdety po 1000x w różnych tematach a potem żale 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekN Napisano 2 lipca 2022 Udostępnij Napisano 2 lipca 2022 1 godzinę temu, Kubakk napisał: Piszecie te same bzdety po 1000x w różnych tematach a potem żale Nie to co zwidy (© tomek4446), za każdym razem inne, nawet przy tym samym sprzęcie 😋 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 2 lipca 2022 Udostępnij Napisano 2 lipca 2022 1 godzinę temu, Kubakk napisał: A to odkrycie , nie żeby tak nie było od zawsze Piszecie te same bzdety po 1000x w różnych tematach a potem żale Podpisuję się pod powyższym rękoma i nogiema 😁 Niektórzy proste czynności kopiuj/wklej nazywają produkowaniem się, to musi być nie lada wyczyn. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano 2 lipca 2022 Udostępnij Napisano 2 lipca 2022 10 minut temu, DiBatonio napisał: Podpisuję się pod powyższym rękoma i nogiema 😁 Niektórzy proste czynności kopiuj/wklej nazywają produkowaniem się, to musi być nie lada wyczyn. Dobrze, ze chociaz Ty sam wymyslasz te ciete riposty i im dopiekasz, szacun! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 2 lipca 2022 Udostępnij Napisano 2 lipca 2022 12 minut temu, no_i_fajnie napisał: Dobrze, ze chociaz Ty sam wymyslasz te ciete riposty i im dopiekasz, szacun! Dziękuję, moje są bardziej wyważone, niż twoje. Zatem czytaj, ale nic nie pisz...😁 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 2 lipca 2022 Udostępnij Napisano 2 lipca 2022 13 minut temu, DiBatonio napisał: Dziękuję, moje są bardziej wyważone, niż twoje. Taaa... A jak nie są to zwalasz na złą interpretację 🤣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 2 lipca 2022 Udostępnij Napisano 2 lipca 2022 (edytowany) 12 minut temu, Butler napisał: Taaa... A jak nie są to zwalasz na złą interpretację 🤣 Jak ktoś bierze za bardzo do siebie, to tak jest. Może nie jesteś w temacie, ale noifajnie, potrafi napisać o kimś, że jest głupi, pajac itp. Zatem z chamstwem i prostactwem (bo tak należy to nazwać) daleko mi do niego. Edytowano 2 lipca 2022 przez DiBatonio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano 2 lipca 2022 Udostępnij Napisano 2 lipca 2022 2 godziny temu, DiBatonio napisał: Jak ktoś bierze za bardzo do siebie, to tak jest. Może nie jesteś w temacie, ale noifajnie, potrafi napisać o kimś, że jest głupi, pajac itp. Zatem z chamstwem i prostactwem (bo tak należy to nazwać) daleko mi do niego. I cymbał. Dlaczego mam nie potrafic? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 3 lipca 2022 Udostępnij Napisano 3 lipca 2022 3 godziny temu, no_i_fajnie napisał: I cymbał. Dlaczego mam nie potrafic? Każdy potrafi, ja też, może nawet gorzej. Tyle że takich określeń z mojej strony nie znajdziesz. Nie zawiodłem się znowu na twojej ocenie i "intelekcie", tak trzymaj... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 5 lipca 2022 Udostępnij Napisano 5 lipca 2022 (edytowany) Wchodze na forum a tu... nick-i użytkowników zniknęły. Wrzucę zrzut ekranu. Czy tylko ja tak mam? Bo nikt jak dotąd nic nie napisał Edytowano 5 lipca 2022 przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 5 lipca 2022 Udostępnij Napisano 5 lipca 2022 (edytowany) Właśnie zauważyłem ze "branża" sie wyswietla prawidłowo. Kolejana sprawa jak zmienię z widoku pionowego w poziomy to wszystkie nicki sa widoczne 🤔 wracajac do pionowego trybu, znikają poza oczywiscie branżą. Cuda Panie.... cuda 🙂 Edytowano 5 lipca 2022 przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 5 lipca 2022 Udostępnij Napisano 5 lipca 2022 Zaraz to ogarnę Ciekawie że branża nicki ma🤔 zobaczę jeszcze czy moderatorzy i redakcja jest widoczna również. Edit: juz po sprawdzeniu. Redakcja audio i MariuszZ maja również widoczne nick-i Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 5 lipca 2022 Udostępnij Napisano 5 lipca 2022 (edytowany) Może czas zmienić telefon na jakiś bardziej wypasiony 😀. Edytowano 5 lipca 2022 przez Amarok 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts