Asia Napisano 27 maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 27 maja 2021 Tak trzeba będzie zrobić, choć one dwie ważą zwykle tyle co ja jedna 😉. Ze mną nadal Haiku Bright. W tym miejscu dziękuję wszystkim, którzy kibicują i podpowiadają (i nie okazują zniecierpliwienia). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ars_Poland Napisano 27 maja 2021 Udostępnij Napisano 27 maja 2021 1 godzinę temu, Asia napisał: A co, masz? Pożyczysz? Zostawię Fyne ;). Niestety nie budżet nie pozwala 😉 ale słuchałem i nie miałem się do czego przyczepić . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 27 maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 27 maja 2021 No to nadszedł wielki finał, sama nie wiem czy się śmiać czy zgrzytać zębami. Właśnie odkryłam, że syn wepchnął kopułkę w jednej kolumnie. Co mnie pokusiło żeby zdjąć maskownice? Kto by się spodziewał, że będzie takie zakończenie. Kryminał jak się patrzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 27 maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 27 maja 2021 Za własną głupotę trzeba płacić. Trudno mieć pretensje do pięciolatka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano 27 maja 2021 Udostępnij Napisano 27 maja 2021 No to Arie zostają, chyba że się odkurzaczem delikatnie da radę to odciągnąć ,bez śladów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 27 maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 27 maja 2021 Napisałam już do Audio-ON. Potem będę się zastanawiać czy jakoś to ratować. A teraz idę się napić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano 27 maja 2021 Udostępnij Napisano 27 maja 2021 To "na zdrowie". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 27 maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 27 maja 2021 Dziękuję. Już tylko to pozostało bo rozumu brakło 😬. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 27 maja 2021 Udostępnij Napisano 27 maja 2021 21 minut temu, Asia napisał: Za własną głupotę trzeba płacić. Trudno mieć pretensje do pięciolatka. Życie 😉 mogło się stać sto gorszych rzeczy... Zdrówko! 👍 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 27 maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 27 maja 2021 Wiadomo, ale sam rozumiesz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 27 maja 2021 Udostępnij Napisano 27 maja 2021 Bynajmniej syn "dokonał" wyboru, ale jak napisał marcinmarcin...mogło się stać sto gorszych rzeczy. Kopułka mocno jest wepchnięta? Będzie miało to wpływ na brzmienie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 27 maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 27 maja 2021 2 minuty temu, Amarok napisał: Będzie miało to wpływ na brzmienie? Na razie słyszę jak mi krew pulsuje w uszach 😁. Raczej chodzi o absurdalność tych moich wielotomowych rozważań. Co zrobić, widać tak musiało być. A kopułka fest 😉 wepchnięta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 27 maja 2021 Udostępnij Napisano 27 maja 2021 (edytowany) 10 minut temu, Asia napisał: A kopułka fest 😉 wepchnięta. O jakiej kopułce mówimy? Wysokotonowy jest już "wepchnięty" firmowo. Nie da się go chyba jeszcze bardziej wepchnąć? Edytowano 27 maja 2021 przez Kraft Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick2005 Napisano 27 maja 2021 Udostępnij Napisano 27 maja 2021 (edytowany) Znajomy ma te Arie,jemu syn załatwił te kopułki,u niego popękały na zgięciach. Edytowano 27 maja 2021 przez maverick2005 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 27 maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 27 maja 2021 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piciu1975 Napisano 27 maja 2021 Udostępnij Napisano 27 maja 2021 43 minuty temu, Asia napisał: Właśnie odkryłam, że syn wepchnął kopułkę w jednej kolumnie. Co mnie pokusiło żeby zdjąć maskownice? Coś jest w kolumnach (a w zasadzie w samym wyglądzie głośników), że strasznie przyciągają dzieci 39 minut temu, Asia napisał: Za własną głupotę trzeba płacić. Trudno mieć pretensje do pięciolatka. Dlatego trzeba pamiętać o maskownicach, choć bez nich kolumny wyglądają piękniej. I zgadzam się, trudno mieć pretensje do 5-latka. Mam dwóch synów Dzieciaki generalnie są fantastyczne, ale czasami trzeba im patrzeć na ręce I mieć dużo cierpliwości i wyrozumiałości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 27 maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 27 maja 2021 (edytowany) Przy Fyne były maskownice, tylko wieczorem zdejmowaliśmy. A tu mi się luz wewnętrzny włączył. Myślę, że w nagrodę będzie kieszonkowe. Będzie z czego potrącać . PS. Na dziś osiągnęłam limit wpisów na forum. Kolejny rekord w jednym dniu. Edytowano 27 maja 2021 przez Asia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 27 maja 2021 Udostępnij Napisano 27 maja 2021 (edytowany) 6 minut temu, Asia napisał: No to na pocieszenie Ci tylko napiszę, że na dźwięk to wklęśnięcie nie ma prawdopodobnie żadnego wpływu Edytowano 27 maja 2021 przez Kraft Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 27 maja 2021 Udostępnij Napisano 27 maja 2021 To tylko dziecko, parę lat temu znajomemu jego żona w podobnie wepchnęła kopułkę, chciała tylko kurz wytrzeć 😀. Prawie rozwodem skończyło się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Walezy Napisano 27 maja 2021 Udostępnij Napisano 27 maja 2021 (edytowany) 20 minut temu, Asia napisał: Można użyć tzw. duck tape, taśmy samoprzylepnej. Powinno dać się wyciągnąć kopułkę. Dla przykładu: Edytowano 27 maja 2021 przez Walezy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 27 maja 2021 Udostępnij Napisano 27 maja 2021 Swoją drogą to nieźle musiał kusić taki cycek 🤭😄 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 27 maja 2021 Udostępnij Napisano 27 maja 2021 (edytowany) Ostro. Mocny cliffhanger nam zaserwowałaś. Oby to nie był koniec serialu, a tylko koniec sezonu Współczuję. Mam nadzieję, że wraz ze sklepem znajdziecie jakieś satysfakcjonujące rozwiązanie. Edytowano 27 maja 2021 przez lpomis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 28 maja 2021 Udostępnij Napisano 28 maja 2021 W kopułce wysoko tonowej można było to robić. Tutaj jest szansa że to po prostu pęknie. Da się to wyciągnąć oczywiście ślad będzie. Pytanie czy nie zrobi się gorzej. Piotr Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 28 maja 2021 Udostępnij Napisano 28 maja 2021 @Asia można spróbować (jeżeli nie masz to polecam) dyson-a. Ma fajną funkcję odłączenia ssania gdy jest zbyt duży "opór ssania" ale trzeba takż emieć na uwadze to co @S4Home napisał. Druga opcja to taśma. Jednak dobrze by było jakby to robił ktoś kto ma za sobą swój "pierwszy raz" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 28 maja 2021 Udostępnij Napisano 28 maja 2021 A ja w pierwszej kolejności zadzwoniłbym do salonu 🙂. Miałem podobną sytuację, z tym że do mnie dotarła kolumna z wgniecioną kopułką. Co ciekawe, wszystko było oryginalnie zapakowane. Panowie z @Q21 nie robili problemów, oddałem kolumny i dostałem zwrot kasy. Także ja wstrzymałbym się z jakąkolwiek ingerencją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts