Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Odnośnie fotek - to z drugiej części imprezy, która odbędzie się w którymś z pobliskich lokali gastronomicznych, nie są konieczne🤣. A poważnie - zazdroszcze Wam bardzo! Może kiedyś i mnie sie uda zagościć.

Napisano
19 godzin temu, Kraft napisał:

Z przykrością informuję, że grupą gnieźnieńska nie stawi się jutro na umówionym spotkaniu. Niestety, choroba kolegi Radka pokrzyżowała nasze plany. Nie będzie zatem także tomkowych ProAc-ów i ładniutkich M1 od YB Audio, które mieliśmy ze sobą przywieźć do odsłuchu. Może następnym razem. Bawcie się dobrze. Będziemy śledzić doniesienia.

Chętnie następnym razem i ja dołączę. Może rqzem z Gnieznem skoro ja z POZ 😉

Napisano
2 godziny temu, Marek Muszyński napisał:

Poproszę wspólną fotkę uczestników zlotu.

W czasach RODO to wyższa szkoła jazdy.

1 godzinę temu, Kraft napisał:

Czy Gato zaprezentowały nową jakość? Coś extra w dźwięku, czego dotąd nie doświadczyliście? 

Rzucam temat do przemyśleń, dla usestymatyzowania wspomnień. 

Gato się lubią z Heglem.

Napisano
1 godzinę temu, seba3002 napisał:

20211120_181838.jpg

Prosiliśmy o zdjęcie ze zlotu, a to chyba jakiś kadr z castingu do "Top Model". 

53 minuty temu, Asia napisał:

Gato się lubią z Heglem.

No nie. Nie o to mi chodziło. Jak zabrzmiały te Gato? Było w ich graniu coś szczególnego, czy nie?

Napisano

A można było zrobić relacje Live. To dziś nie jest skomplikowane, no nic, na pewno dobrze się bawią a to najważniejsze, tylko nie wiem czemu mnie tam nie ma? 

Ale .... aby nie czuć się poszkodowanym, tez miałem dziś spotkanie ze sprzętem do odsłuchania.

Zaległy odsłuch Accu E650 + DP570 został nadrobiony.

https://i.postimg.cc/7hyfVP0R/IMG_20211120_120941.jpg

https://i.postimg.cc/Hn4jPGtk/IMG-20211120-120342.jpg

Napisano

Bardzo ciekawy zestaw kolumn. Nawet jakieś Demandy się znalazły na liście. W wolnej chwili skrobnijcie odpowiedzi na następujące pytania: najlepsze monitory, najlepsze podłogówki i najlepsze kolumny II Zlotu?

Napisano (edytowany)

Ciężko będzie powiedzieć. Było tyle kombinacji i w sumie nieporównywalne warunki. Dla mnie generalnie wrażenie zrobiły podstawkowe jak nisko sa w stanie zejść. Inna sprawą był fakt, że pomieszczenie bardzo podbijało niskie częstotliwości. A w sumie chyba wyszło, że sprzęt był tylko pretekstem do spotkania z fantastycznymi ludźmi. Szczególne podziękowania dla Oli, Wojtka, Seby i oczywiście Tomka za przyniesienie  i zmontowanie 100kg instalacji (szacun) oraz pozostałym uczestnikom oczywiście też.

7 minut temu, muzofan napisał:

A zrobił się jeszcze jakiś after ze spotkania? Mogę dojechać ;) 

To teraz piszesz, jak ja juz w połowie drogi? 🤪

Edytowano przez slaw0001
Napisano
4 minuty temu, slaw0001 napisał:

Ciężko będzie powiedzieć. Było tyle kombinacji i sumie nieporównywalne warunki. Dla mnie generalnie wrażenie robiły podstawkowe jak nisko sa w stanie zejść. Inna sprawą był fakt, pomieszczenie bardzo podbijało niskie częstotliwości. A sumie chyba wyszło, że sprzęt był tylko pretekstem do spotkania z fantastycznymi ludźmi. Szczególne podziękowania dla Oli, Wojtka, Seby i oczywiście Tomka za przyniesienie  i zmontowanie 100kg instalacji (szacun) oraz pozostałym uczestnikom.

To teraz piszesz, jak ja juz w połowie drogi? 🤪

Tak wyszło, niestety że nie byłem w stanie podjechać. Teraz już mogę stąd pytanie 😁.

Fajnie że udało się trochę muzyki posłuchać. Zagrało coś fantastycznie, pomimo akustyki?

Choć u siebie nie mam wybitnych warunków akustycznych a jakoś gra 😉