mateolo2 Napisano 24 lutego 2023 Udostępnij Napisano 24 lutego 2023 No właśnie, dlatego chciałem się po prostu upewnić bo jakiś tak zrozumiałem z tych postów o covidzie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 24 lutego 2023 Udostępnij Napisano 24 lutego 2023 22 minuty temu, DiBatonio napisał: Jak dla mnie jest to równie ważny element całości systemu jak urządzenia. Wiem o tym 🙂 Dla mnie też - mimo że niektórym "kable nie grajom" 😛 Już od lat nie dziwią mnie systemy, w których w ramach ostatecznego (hehe - chyba nigdy nie jest "ostateczny", ale na kilka lat... może miesięcy przynajmniej) cena okablowania była zbliżona lub nawet przewyższała wartość wzmacniacza, CD i kolumn. A że komuś się to nie podoba, to jego problem - a nie właściciela (gorzej, gdy jest złośliwie komentowane - z "pozorną dbałością o stan finansów właściciela i bez?sens takich wydatków") Pamiętasz pewnie jakie kolejne drobne (choć kosztowne) zmiany w swoim systemie robił Wojtek Pszoniak (pozdrawiam Ciebie Wojtku jakbyś to czytał) jeszcze za czasów Delpinusów podpiętych do Lebena i S06 i jak opisywał ich wpływ (co było różnie komentowane u nas i "w internetach"), nowe kable, listwy, podstawki... Co do Oyaide - to może się załapią w tym mniejszym pokoju z podstawkowymi kolumnami, ale wątpię czy będziemy żonglować kablami. To raczej by miało sens w mniejszej grupie i przy znanym sprzęcie i swojej muzyce. Pozdrawiam 2 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 24 lutego 2023 Udostępnij Napisano 24 lutego 2023 Czytając o tej wiśni, to przypomniał mi się zlot w Audiomagic... Zazdroszczę Wam spotkania. Poproszę o obszerną relację już po... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 24 lutego 2023 Udostępnij Napisano 24 lutego 2023 Nooo, milo byloby sie znow zobaczyc... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 24 lutego 2023 Udostępnij Napisano 24 lutego 2023 25 minut temu, RoRo napisał: Pamiętasz pewnie jakie kolejne drobne (choć kosztowne) zmiany w swoim systemie robił Wojtek Pszoniak (pozdrawiam Ciebie Wojtku jakbyś to czytał) jeszcze za czasów Delpinusów podpiętych do Lebena i S06 i jak opisywał ich wpływ (co było różnie komentowane u nas i "w internetach"), nowe kable, listwy, podstawki... Tak pamiętam. Z tego jak i wielu innych powodów dopadł go ostracyzm na wielu forach, dlatego poszedł własną drogą i stworzył bloga. Był dla wielu kontrowersyjny, bo słyszał kable, bezpieczniki, podstawki i inne polepszacze. (zupełnie jak ja) 🙂 Nie zaśmiecam już. Pzdr 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateolo2 Napisano 25 lutego 2023 Udostępnij Napisano 25 lutego 2023 Czyli podsumowując zjazd jutro trwa od 12 do 18 tak ? W salonie. Ja będę albo o 14.30 albo mi się uda być prawie punktualnie o 12.30 Zobaczymy jak się rodzinne sprawy ułożą Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 25 lutego 2023 Udostępnij Napisano 25 lutego 2023 W drodze! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 25 lutego 2023 Udostępnij Napisano 25 lutego 2023 Tak,tak 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 25 lutego 2023 Udostępnij Napisano 25 lutego 2023 Bardzo miły i kulturalny człowiek. Na innym forum dyskutowaliśmy trochę o kolumnach Chario. Przykre jest to, że są ludzie którzy potraktowali Go z takim ostracyzmem. Tez nie zgadzałem się z Nim w kilku sprawach, jednakże nie przeszkodziło nam to w spokojnej i rzeczowej dyskusji. Szkoda tylko, ze Wojtek stał się rzecznikiem jednej marki, co bardzo denerwowało wielu i było posrednią przyczyną tego ostracyzmu. Moim zdaniem w wielu przypadkach było to spowodowane zazdrością, bo Wojtek dostawał do testowania przedmioty o cenie nieosiągalnej dla innych. Ludzie sa zawistni. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 25 lutego 2023 Udostępnij Napisano 25 lutego 2023 Dobra Panowie . Pora na przygodę . 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 25 lutego 2023 Udostępnij Napisano 25 lutego 2023 Eksluzywnie. Sam na sam.🤪 5 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 25 lutego 2023 Udostępnij Napisano 25 lutego 2023 9 minut temu, slaw0001 napisał: Eksluzywnie. Sam na sam.🤪 Ekskluzywnie, to będzie, jak zdejmiecie maskownice z Chario Sonnet. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 25 lutego 2023 Udostępnij Napisano 25 lutego 2023 3 godziny temu, Rega napisał: Przykre jest to, że są ludzie którzy potraktowali Go z takim ostracyzmem. Wiem coś o tym.🤔 Też spotkała moją osobę "próba wyeliminowania" - ostracyzmu (finalnie zakończona powodzeniem z "Ich" strony - wiem że mnie czytaja obecnie bo widuję "tu" "znajome" nicki - pozdrawiam kolegów😎), tylko dlatego że ośmieliłem się mówić o wpływie np. psychoakustyki na wrażenia dźwiękowe (to było na innym forum). Obecnie moje małe zwyciestwo w tej sprawie to to iż "PAk" nie jest trollingiem (mam na to dowód w innym temacie pisany ręką samego moderatora na tym forum), chociaż próbowano silnie to wprowadzić w świecie audio. Tyle... 💪💪💪💪 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateolo2 Napisano 25 lutego 2023 Udostępnij Napisano 25 lutego 2023 Ja będę o 15, mam nadzieje, ze nie za późno? Przepraszam, wcześniej nie dałem rady… 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 25 lutego 2023 Udostępnij Napisano 25 lutego 2023 @maciek72 tez obecny? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 25 lutego 2023 Udostępnij Napisano 25 lutego 2023 Dnia 24.02.2023 o 12:43, maciek72 napisał: Tak Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 25 lutego 2023 Udostępnij Napisano 25 lutego 2023 48 minut temu, maciek72 napisał: Tak A możesz wejść na główną salkę i podnieść rękę? 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 25 lutego 2023 Udostępnij Napisano 25 lutego 2023 Kilka ujęć, jak jeszcze tam byłem… 10 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 25 lutego 2023 Udostępnij Napisano 25 lutego 2023 Heritage Special ładnie grają ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 25 lutego 2023 Udostępnij Napisano 25 lutego 2023 27 minut temu, kaczadupa napisał: Heritage Special ładnie grają ? A gdzieś Ty je wypatrzył na zdjęciach? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 25 lutego 2023 Udostępnij Napisano 25 lutego 2023 Stoją obok czerwonych S40. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 25 lutego 2023 Udostępnij Napisano 25 lutego 2023 6 minut temu, kaczadupa napisał: Stoją obok czerwonych S40. Dzięki. Szkoda, że nie na standach - obawiam się, że na szafce to jednak nie to samo... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 25 lutego 2023 Udostępnij Napisano 25 lutego 2023 A Tomek, jak zwykle😉 obok pięknych Pań. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 25 lutego 2023 Udostępnij Napisano 25 lutego 2023 Młody to i ma branie 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateolo2 Napisano 25 lutego 2023 Udostępnij Napisano 25 lutego 2023 (edytowany) Słuchajcie, Bylo SUPER! Mega miło było Was w końcu poznać - jesteście mega pozytywnie zakręconymi ludźmi. Dzięki @Redakcja AUDIO za zorganizowanie zlotu. Do następnego razu Edytowano 25 lutego 2023 przez mateolo2 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts