mateolo2 Napisano 24 lutego 2023 Napisano 24 lutego 2023 No właśnie, dlatego chciałem się po prostu upewnić bo jakiś tak zrozumiałem z tych postów o covidzie Odpisz, cytując
RoRo Napisano 24 lutego 2023 Napisano 24 lutego 2023 22 minuty temu, DiBatonio napisał: Jak dla mnie jest to równie ważny element całości systemu jak urządzenia. Wiem o tym 🙂 Dla mnie też - mimo że niektórym "kable nie grajom" 😛 Już od lat nie dziwią mnie systemy, w których w ramach ostatecznego (hehe - chyba nigdy nie jest "ostateczny", ale na kilka lat... może miesięcy przynajmniej) cena okablowania była zbliżona lub nawet przewyższała wartość wzmacniacza, CD i kolumn. A że komuś się to nie podoba, to jego problem - a nie właściciela (gorzej, gdy jest złośliwie komentowane - z "pozorną dbałością o stan finansów właściciela i bez?sens takich wydatków") Pamiętasz pewnie jakie kolejne drobne (choć kosztowne) zmiany w swoim systemie robił Wojtek Pszoniak (pozdrawiam Ciebie Wojtku jakbyś to czytał) jeszcze za czasów Delpinusów podpiętych do Lebena i S06 i jak opisywał ich wpływ (co było różnie komentowane u nas i "w internetach"), nowe kable, listwy, podstawki... Co do Oyaide - to może się załapią w tym mniejszym pokoju z podstawkowymi kolumnami, ale wątpię czy będziemy żonglować kablami. To raczej by miało sens w mniejszej grupie i przy znanym sprzęcie i swojej muzyce. Pozdrawiam 2 2 Odpisz, cytując
Seb Napisano 24 lutego 2023 Napisano 24 lutego 2023 Czytając o tej wiśni, to przypomniał mi się zlot w Audiomagic... Zazdroszczę Wam spotkania. Poproszę o obszerną relację już po... 1 Odpisz, cytując
stach_s Napisano 24 lutego 2023 Napisano 24 lutego 2023 Nooo, milo byloby sie znow zobaczyc... 1 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 24 lutego 2023 Napisano 24 lutego 2023 25 minut temu, RoRo napisał: Pamiętasz pewnie jakie kolejne drobne (choć kosztowne) zmiany w swoim systemie robił Wojtek Pszoniak (pozdrawiam Ciebie Wojtku jakbyś to czytał) jeszcze za czasów Delpinusów podpiętych do Lebena i S06 i jak opisywał ich wpływ (co było różnie komentowane u nas i "w internetach"), nowe kable, listwy, podstawki... Tak pamiętam. Z tego jak i wielu innych powodów dopadł go ostracyzm na wielu forach, dlatego poszedł własną drogą i stworzył bloga. Był dla wielu kontrowersyjny, bo słyszał kable, bezpieczniki, podstawki i inne polepszacze. (zupełnie jak ja) 🙂 Nie zaśmiecam już. Pzdr 1 1 Odpisz, cytując
mateolo2 Napisano 25 lutego 2023 Napisano 25 lutego 2023 Czyli podsumowując zjazd jutro trwa od 12 do 18 tak ? W salonie. Ja będę albo o 14.30 albo mi się uda być prawie punktualnie o 12.30 Zobaczymy jak się rodzinne sprawy ułożą Odpisz, cytując
Rega Napisano 25 lutego 2023 Napisano 25 lutego 2023 Bardzo miły i kulturalny człowiek. Na innym forum dyskutowaliśmy trochę o kolumnach Chario. Przykre jest to, że są ludzie którzy potraktowali Go z takim ostracyzmem. Tez nie zgadzałem się z Nim w kilku sprawach, jednakże nie przeszkodziło nam to w spokojnej i rzeczowej dyskusji. Szkoda tylko, ze Wojtek stał się rzecznikiem jednej marki, co bardzo denerwowało wielu i było posrednią przyczyną tego ostracyzmu. Moim zdaniem w wielu przypadkach było to spowodowane zazdrością, bo Wojtek dostawał do testowania przedmioty o cenie nieosiągalnej dla innych. Ludzie sa zawistni. 3 Odpisz, cytując
Dedal Napisano 25 lutego 2023 Napisano 25 lutego 2023 Dobra Panowie . Pora na przygodę . 2 Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 25 lutego 2023 Napisano 25 lutego 2023 9 minut temu, slaw0001 napisał: Eksluzywnie. Sam na sam.🤪 Ekskluzywnie, to będzie, jak zdejmiecie maskownice z Chario Sonnet. Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano 25 lutego 2023 Napisano 25 lutego 2023 3 godziny temu, Rega napisał: Przykre jest to, że są ludzie którzy potraktowali Go z takim ostracyzmem. Wiem coś o tym.🤔 Też spotkała moją osobę "próba wyeliminowania" - ostracyzmu (finalnie zakończona powodzeniem z "Ich" strony - wiem że mnie czytaja obecnie bo widuję "tu" "znajome" nicki - pozdrawiam kolegów😎), tylko dlatego że ośmieliłem się mówić o wpływie np. psychoakustyki na wrażenia dźwiękowe (to było na innym forum). Obecnie moje małe zwyciestwo w tej sprawie to to iż "PAk" nie jest trollingiem (mam na to dowód w innym temacie pisany ręką samego moderatora na tym forum), chociaż próbowano silnie to wprowadzić w świecie audio. Tyle... 💪💪💪💪 1 Odpisz, cytując
mateolo2 Napisano 25 lutego 2023 Napisano 25 lutego 2023 Ja będę o 15, mam nadzieje, ze nie za późno? Przepraszam, wcześniej nie dałem rady… 1 Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 25 lutego 2023 Napisano 25 lutego 2023 Dnia 24.02.2023 o 12:43, maciek72 napisał: Tak Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 25 lutego 2023 Napisano 25 lutego 2023 48 minut temu, maciek72 napisał: Tak A możesz wejść na główną salkę i podnieść rękę? 2 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 25 lutego 2023 Napisano 25 lutego 2023 Kilka ujęć, jak jeszcze tam byłem… 10 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 25 lutego 2023 Napisano 25 lutego 2023 Heritage Special ładnie grają ? Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 25 lutego 2023 Napisano 25 lutego 2023 27 minut temu, kaczadupa napisał: Heritage Special ładnie grają ? A gdzieś Ty je wypatrzył na zdjęciach? 1 Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 25 lutego 2023 Napisano 25 lutego 2023 6 minut temu, kaczadupa napisał: Stoją obok czerwonych S40. Dzięki. Szkoda, że nie na standach - obawiam się, że na szafce to jednak nie to samo... Odpisz, cytując
Rega Napisano 25 lutego 2023 Napisano 25 lutego 2023 A Tomek, jak zwykle😉 obok pięknych Pań. 3 Odpisz, cytując
mateolo2 Napisano 25 lutego 2023 Napisano 25 lutego 2023 (edytowany) Słuchajcie, Bylo SUPER! Mega miło było Was w końcu poznać - jesteście mega pozytywnie zakręconymi ludźmi. Dzięki @Redakcja AUDIO za zorganizowanie zlotu. Do następnego razu Edytowano 25 lutego 2023 przez mateolo2 2 Odpisz, cytując
Recommended Posts